Opublikowano 19 sierpnia 20159 l na (pipi) on tylu bramkarzy powołuje? Bo jestesmy bramkarska potega europy!!!1111
Opublikowano 8 października 20159 l Fuck meeee... c0r, dzięki za tego posta- byłem święcie przekonany, że mecz jest jutro, dzięki tobie podbiło mi temat o reprze do góry i dowiedziałem się, że mecz jest dziś ufff, ale bym się wkopał
Opublikowano 8 października 20159 l Komentator: forrest... whitaker Laska w pubie do kolesia: to w reprezentacji szkocji gra forest whitaker?
Opublikowano 8 października 20159 l Masakra ta ostatnia akcja, aż się piwem oblałem a kumpel potłukł szklanke z popita
Opublikowano 9 października 20159 l polecam ten i inne filmiki z tego kanału ze zgrupowań Edytowane 9 października 20159 l przez sosnaa
Opublikowano 10 października 20159 l Jeżeli dzisiaj nie wygramy, usuwam konto. Róbcie screeny coś chyba nie wiesz do kogo napisać, może pomóc?
Opublikowano 11 października 20159 l Granie bez Milika na samym Lewandowskim przypomina mi dawne czasy grania z jednym napastnikiem i wrzutkami na pałę
Opublikowano 15 października 20159 l Fajnie ze od czasów eliminacji Engela idzie patrzyc na gre naszej repry. A była juz naprawde tragedia. Propsy dla nawałki. Tylko żeby w finałach nie skonczyli jak podopieczni Engela
Opublikowano 15 października 20159 l duzo od formy bedzie zalezec i tego jak pilkarze beda sobie radzic w klubach (np znowu milik ma klopoty w ajaxie), nie zdziwilbym sie (bo to tez niepisana zasada przed turniejem), ze trener wywali jakiegos pilkarza (jak engel iwana czy smuda zewlaka) i zaczna sie fochy bo przeciez pilismy razem i awansowalismy razem chcialbym wreszcie widziec dobrze przygotowana druzyne na turnieju za mojego zycia, na razie wszystkie turniejowe starty to byla blazenada i juz przed turniejem bylo widac, ze cos w tej ukladance cholernie nie gra