Opublikowano 24 marca 20232 l Najpierw w składzie Rakowa musiałby być jakiś Polak. Jest żydopolak, może jeszcze wejdzie.
Opublikowano 24 marca 20232 l Dawno nie widziałem patałachów w takiej formie. I ten nowy selekcjonejro. Niesamowici ludzie. Niesamowita kasa za profanację piłki nożnej.
Opublikowano 24 marca 20232 l Myślałem, że Lewandowski taktycznie zaczął grać chujowo w klubie, żeby z formą trafić na reprezentację, a on tu i tu jest tak słaby.
Opublikowano 24 marca 20232 l Nie no z Albanią już się uda a potem wyspy owcze to Robercik pokaże klasę
Opublikowano 24 marca 20232 l Potężny przedstawiciel premiership Kiwior Przejebać eliminacje w grupie śmiechu po pierwszym meczu to też jakiś wyczyn.
Opublikowano 24 marca 20232 l Nie no pojebało mi się Jankto jest gejem ale i tak jest lepszy niż polak
Opublikowano 24 marca 20232 l Czy będzie pauza zagłady w wywiadzie z Robercikiem? A może Szantusz zarządzi kontynuację ciszy medialnej i wyśle kucharza na konferencję.
Opublikowano 24 marca 20232 l 1 minutę temu, Bartg napisał: Wspaniały to będzie hejt park, ciekawe czy będzie łączenie z Czesiem. No bedzie, "a za czesia grali lepiej".
Opublikowano 24 marca 20232 l Te dryblinki Lewandowskiego xDD A za chwile typek z czech lewo dol na prawej galce jak w pesie.
Opublikowano 24 marca 20232 l Piękny wieczór, za oknem pada a ja oglądam niemiecki stream z polskim wpierdolem popijając herbatę