Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jest Robercik, jest debiutant w obronie, jest zmiana taktyki, oglądamy. Jezus Magiera.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W sumie najlepiej nasi grają jak jest zero presji. A w sumie dzisiaj jest zero presji, bo każdy jest pewny i oczekuje srogiego wpierdolu.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zaczyna się ostrzał, także ze stanowiska komentatorzy - Hakpo, Hrawenberch.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minuta i dalej 0:0. Jestem trochę zawiedziony postawą holendrów.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Akurat skończyła się druga kwarta Polska - Belgia w kosza, przełączam na parodystów futbolu i jeb - gol
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minutes ago, Bartg said:Skorupski więcej farta niż rozumuNo skończył się farcik.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. O wiele lepiej się ogląda jak zawsze kibicujesz drużynie przeciwników naszych orłów
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minutes ago, PiotrekP said:@Kaczi ja.No i legancko, jeszcze kilka poprosimy.ja w ogóle nie oglądam
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Na powtórkę 1:6 z Belgią sprzed 3 lat chyba jednak nie ma co liczyć.
Opublikowano 55 minut temu55 min https://www.instagram.com/p/DOFxKhTAtPB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==
Opublikowano 36 minut temu36 min Przykro się patrzy na holendrów, którym nie chce ta piłka wpaść do siatki.Ale blondi schodzi, więc nie będzie go wśród winnych jak podwyższą wynik.
Opublikowano 29 minut temu29 min Szczerze mówiąc spodziewałem się większej dominacji Holandii. Owszem, mamy farta, ale nie ma wielkiego wstydu. Ten Wiśniewski niezły dzik.