Opublikowano 19 lipca 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=aSJnZKzZ1oU&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=Z_UEu1yrgxU&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=cCT0GJzk0M8&hd=1
Opublikowano 24 lipca 201212 l Fragment z Mercenaries. Co za festyniarska muza i jeszcze ten przeciwnik przypominający qbka w 1:08 xD
Opublikowano 24 lipca 201212 l i nadal brak dziur po kulach. jak w RE4 to zobaczylem to juz mnie drażniło, ale pomysalem ze moze nastepna generacja to naprawi.. i co ? dupa! jakoś w RDR potrafili to zrobic w sandboxie i ne prawdziwych ludziach, wiec możliwosci techniczne i etyczne są. a ci nawet na zombiakach tego nie zrobili ;. glupio wyglada seria pakowana w wielki brzuch po ktorej nic nie zostaje i tylko pare kropel krwi poleci, nie czuć mocy, nie czuć nic
Opublikowano 26 lipca 201212 l Nie prezentuje się to najlepiej. Design zombiaków jest zwyczajnie średni, grafika nie jest najwyższej jakości ( i to już nawet nie chodzi mi o jakość tego materiału), muzyka ewidentnie do wyrzucenia. W RE5 był fajny track, za to najlepsze były już w RE4 (theme Krausera, Hunka czy Weskera).
Opublikowano 26 lipca 201212 l Widocznie gra ma to nadrobić fabułą... Z tego robi się Dead Space, albo i na odwrót. Niestety, ale dobrej gry o zombie trzeba teraz szukać gdzie indziej. Coś mi się widzi, że ta gra się słabo sprzeda i seria ewentualnie upadnie, bo twórcom już pomysły na spin-offy zapewne się skończyły.
Opublikowano 26 lipca 201212 l Coś mi się widzi, że ta gra się słabo sprzeda :rofl2: Crapoon City sprzedalo sie w nakladzie 1.5 miliona choc oceny zbieralo straszne i marketing byl sredni. Ta gra z kolei z duzym marketingiem oraz nowa cyferka w tytule to murowany hit komercyjny. 3 miliony to bedzie minimum podejrzewam. PS. Ogralem demko i mi sie za(pipi)iscie gra podoba. @Yano Dziure po kulach to na dzien dzisiejszy rzadkosc w grach, i na prędką zmiane sie nie zanosi. Edytowane 26 lipca 201212 l przez Bansai
Opublikowano 28 lipca 201212 l jak to brzydko wygląda ? widziałem tylko pierwsze trailery, gameplei nie oglądam, ale jak nie będzie wyglądać gorzej od piątki, to nie widzę powodu do płaczu.
Opublikowano 29 lipca 201212 l Lepiej to może graficznie wyglądać rozdział z Leonem , ewentualnie młodym Weskerem. Kampania Chrisa nie kapuje czemu ale wygląda strasznie nierówno. Edytowane 29 lipca 201212 l przez masaKRATOS
Opublikowano 29 lipca 201212 l Lepiej to może graficznie wyglądać rozdział z Leonem , ewentualnie młodym Weskerem. Kampania Chrisa nie kapuje czemu ale wygląda strasznie nierówno. Calkowicie sie z Toba zgadzam. Kampania Chrisa zapowiada sie cieniusieńko z wielu powodow, ale najwazniejszym z nich jest ten, ze najbardziej przypomina nieudana (to moje skromne zdanie) RE5... Dobrze, ze sa jeszcze dwie inne postacie, a te sadzac po demku prawie na pewno zarzadza...
Opublikowano 29 lipca 201212 l Chris to bedzie ewidentna copy pasta 5tki za co bym ich powiesil najchetniej, jednak Leon i Junior zapowiadaja sie swietnie, mroczne klimaty i zombiaki w przypadku Leona, a w przypadku Jake'a ucieczki a la Nemesis przed tym brzydalem, ja jako fan serii czuje zadowolony, wniebowziety wrecz biorac pod uwage brak zasr(pipi)ego safari. Edytowane 29 lipca 201212 l przez Bansai
Opublikowano 30 lipca 201212 l Chris też będzie miał ciekawe momenty w swojej kampanii, np tutaj od 13 minuty
Opublikowano 31 lipca 201212 l Denerwuje mnie trochę to, że kamera tak często zmienia położenie względem postaci. Domyślam się, że twórcom chodzi o takie podkręcenie filmowości ale i tak wolę tryb kamery z RE4/RE5. Edytowane 31 lipca 201212 l przez Nemesis US
Opublikowano 31 lipca 201212 l Ja się jednak wstrzymam od spoilerów ale tytuł z tygodnia na tydzień co raz lepiej się prezentuje, czekam jeszcze na jutrzejsze wydanie psx extreme (ciekawe co tam machneli chłopaki ze swojego punktu widzenia )
Opublikowano 31 lipca 201212 l Ja tam czekam na demko, aby własnoręcznie sprawdzić nowego Residenta. I tak pewnie kupię na premierę, ale zobaczy człowiek wszystko na własne oczy.
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Kiedyś będzie Narazie musisz się zaspokoić nowymi materiałami. http://www.youtube.com/watch?v=zyw4Py_pgDw&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=R22JbyUUBn8&hd=1
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Pomimo tego całego DLC i tak ten RE będzie zajebiście bogaty w content. Wystarczy przejść 3 kampanie by odblokować tą 4 z Adą. Jestem zaskoczony, w tych czasach coś takiego sprzedaje się jako wycięte DLC, a tu taka niespodzianka. A najlepsze, że to nie wygląda na jakiś odpad, tylko będzie mega klimatyczne.
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Fajnie, że będzie jeszcze kampania Ady. Może Capcom choć odrobinkę się ocknęło i przypomniało sobie, że kiedyś stworzyło RE4, które swoją zawartością na jednej płytce mogło obdarować dwie pełnoprawne gry.
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Ciezko mi cos uwierzyc ze Capcom wrocilo na prawidlowa droge . Nie ma ich co przedwczesnie chwalic bo jeszcze pierdo*na jakas petarde DLC ktora nas wszystkich zwali z nog , niemniej jednak odnosnie Ady jestem ogromnie i pozytywnie zaskoczony.
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l co do dema to ma być we wrześniu dla tych ktorzy kupili dragons dogme (tak mam napisane na pudełku) , pewnie jakis czas potem bedzie dla pozostalych
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Gameplay Ady prezentuje się bardzo fanie. Wreszcie kolejne lokacje z klimatem. Co do materiału z Agent Hunt to jest po prostu kiepsko i bardzo chaotycznie. Już widzę te lagi podczas grania...
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Recenzenci nie będą płakać, że zabrakło trybów multi, a dzieciaki sobie trochę pograją. Ja tam na to leję, wystarczą mi 4 kampanie i mercenaries.
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l Na demo bym tak nie czekal na waszym miejscu, ogralem je na klocku i jest baaaaardzo krotkie. Leonem zabijemy raptem 8 zombiakow (jak nie mniej), Jakiem z 10, jedynie Chris ma troche akcji, ale to tez 10 minut gry maks. Capcom ma talent do wypuszczania slabych dem (vide Dogma).