Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że korupcja w UEFA szaleje ostro, skoro Shaqiriemu nie policzono asysty przy pierwszym golu. No wiadomo, już przy stoliku ustalono, kto ma wygrać.

• Odpowiedzi 524
  • Wyświetleń 70 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No siema, Zrobiłem ligę jak jeszcze nie ma, bo już można kombinować ze składem. Jeśli już jest to proszę zignorować ten post, ale chyba nie ma. Polecam dołączyć. Znowu was rozpier.dolę. Nadałem lidz

• 222383-219753

• CL na stronie UEFY:   -----------------------Neuer---------------------------- luisao----v.Beresutski-------s ramos------t. silva fabregas--kagawa------------hazadr-------gourcuff -------------ag

Opublikowano

(pipi)ens, przez parę kolejek w ogóle zapomniałem o FL na wp, i niczym Józek Wojciechowski utrzymywałem spory klub Kokosa niegrających kopaczy. Teraz przewietrzyłem szatnię i mam zamiar zakończyć rundę z przytupem. Bójcie się.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

110759640 - kod do fantasy ligi na wp.pl ;)

Opublikowano

Musisz od nowa konto zrobić.

Opublikowano

Chvje z wp.

Edit:

110759640 - kod do fantasy ligi na wp.pl ;)

FC Janusze dołączają do gry! BÓJCIE SIĘ CHAMY!

Edytowane przez lukas1988

Opublikowano

na uefie EL fantasy jedzie dalej, do jutra można robić transfery :)

btw. mam niezłe statsy:

0EjYG.png

Opublikowano

CL Fantasy

Awans na 4 miejsce i kolejne >60 pkt, zblizam sie szmatyyyy

No juz trzeci hehe.

Opublikowano

CL Fantasy

Awans na 4 miejsce i kolejne >60 pkt, zblizam sie szmatyyyy

No juz trzeci hehe.

No juz drugi hehe.

Opublikowano

Kurde zapomniałem, że już dzisiaj polska liga startuje. No nic, może założę za tydzień, będzie wiekszy challenge wygrać.

Opublikowano

no chyba koło 13-14, jeszcze pare osób pewnie dołączy jak sobie przypomni (patrz: ogór) że liga ruszyła :D

Opublikowano

Patejuk, Mila, Cani, Nakoulma... kurde jakby mi nie skasowali nie wiem czemu ekipy na połowie sezonu, to bym w tej kolejce w cholerę punktów zdobył.

Opublikowano

Gnoje nie policzyły asysty Valbuenie. Wszystko, żebym przegrał.

Opublikowano

szkoda że nie chciało mi się konta zakładać na fantasy CL :P

pewnie bym was pojechał tak jak w fantasy EL :D

ylwIT.png

tM8YG.png

Opublikowano

Dobry scisk na miejscach 2-4 w fantasy CL. Pierwsze miejsce juz prawie moje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co prawda wskutek ewidentnego spisku nie uznano Van Persiemu asysty przy bramce Vermaelena, ale szalony pościg i tak trwa. W lutym odrobiłem 20 pkt. do lidera, w marcu już 60. Widzę szanse na rzut na taśmę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie z mojej strony, zapomniałem zmian dać i połowa składu mi nie punktuje. Chyba, że Messi (pipi)nie z 3 brameczki + Fabregas to może coś z tego będzie, ale małe szanse...

Opublikowano

Ja już mam trzy punkty mniej, bo układ odebrał Ozilowi asystę. Nie mam Messiego, więc dzisiaj pewnie znowu jakieś 50 pkt. różnicy się stworzy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

heh i znowu wyszło, że jestem wielkim ekspertem (LOL) :D

szkoda, że nikt prawie nie grał do końca, bo może różnica była by mniejsza.

może w przyszłym roku będzie ciekawiej.

na dzisiaj został tylko drivenba w którym zaczyna się robić ciekawie.