Opublikowano 7 grudnia 201113 l Widzę, że korupcja w UEFA szaleje ostro, skoro Shaqiriemu nie policzono asysty przy pierwszym golu. No wiadomo, już przy stoliku ustalono, kto ma wygrać.
Opublikowano 9 grudnia 201113 l (pipi)ens, przez parę kolejek w ogóle zapomniałem o FL na wp, i niczym Józek Wojciechowski utrzymywałem spory klub Kokosa niegrających kopaczy. Teraz przewietrzyłem szatnię i mam zamiar zakończyć rundę z przytupem. Bójcie się.
Opublikowano 13 lutego 201213 l Chciałem się zalogować, to wyskakuje mi info, że mój email nie istnieje. WTF ?
Opublikowano 13 lutego 201213 l Chvje z wp. Edit: 110759640 - kod do fantasy ligi na wp.pl FC Janusze dołączają do gry! BÓJCIE SIĘ CHAMY! Edytowane 13 lutego 201213 l przez lukas1988
Opublikowano 13 lutego 201213 l na uefie EL fantasy jedzie dalej, do jutra można robić transfery btw. mam niezłe statsy:
Opublikowano 15 lutego 201213 l CL Fantasy Awans na 4 miejsce i kolejne >60 pkt, zblizam sie szmatyyyy No juz trzeci hehe.
Opublikowano 16 lutego 201213 l CL Fantasy Awans na 4 miejsce i kolejne >60 pkt, zblizam sie szmatyyyy No juz trzeci hehe. No juz drugi hehe.
Opublikowano 17 lutego 201213 l Kurde zapomniałem, że już dzisiaj polska liga startuje. No nic, może założę za tydzień, będzie wiekszy challenge wygrać.
Opublikowano 18 lutego 201213 l 8 zespołów tylko. Słabo. W pierwszej rundzie była zdecydowanie lepsza frekwencja.
Opublikowano 18 lutego 201213 l no chyba koło 13-14, jeszcze pare osób pewnie dołączy jak sobie przypomni (patrz: ogór) że liga ruszyła
Opublikowano 19 lutego 201213 l Patejuk, Mila, Cani, Nakoulma... kurde jakby mi nie skasowali nie wiem czemu ekipy na połowie sezonu, to bym w tej kolejce w cholerę punktów zdobył.
Opublikowano 23 lutego 201213 l szkoda że nie chciało mi się konta zakładać na fantasy CL pewnie bym was pojechał tak jak w fantasy EL
Opublikowano 23 lutego 201213 l Dobry scisk na miejscach 2-4 w fantasy CL. Pierwsze miejsce juz prawie moje.
Opublikowano 14 marca 201213 l Co prawda wskutek ewidentnego spisku nie uznano Van Persiemu asysty przy bramce Vermaelena, ale szalony pościg i tak trwa. W lutym odrobiłem 20 pkt. do lidera, w marcu już 60. Widzę szanse na rzut na taśmę.
Opublikowano 28 marca 201213 l Nie z mojej strony, zapomniałem zmian dać i połowa składu mi nie punktuje. Chyba, że Messi (pipi)nie z 3 brameczki + Fabregas to może coś z tego będzie, ale małe szanse...
Opublikowano 28 marca 201213 l Ja już mam trzy punkty mniej, bo układ odebrał Ozilowi asystę. Nie mam Messiego, więc dzisiaj pewnie znowu jakieś 50 pkt. różnicy się stworzy.
Opublikowano 20 maja 201212 l heh i znowu wyszło, że jestem wielkim ekspertem (LOL) szkoda, że nikt prawie nie grał do końca, bo może różnica była by mniejsza. może w przyszłym roku będzie ciekawiej. na dzisiaj został tylko drivenba w którym zaczyna się robić ciekawie.