Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

141efk.jpg

vqpapc.jpg

method=get&s=alistair-overeem-02-23-12-1

Nawet Konina wygląda przy tym kolesiu jak karzeł :D

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 411,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Jakiś holender kulturysta amator :)

Opublikowano

silka dziala, drugi miesiac juz funkcjonuje :) w pierwszym bylo jakies 150 osob, a od kwietnia wszedl multisport. Pierwszy miesiac i nie trzeba bylo dokladac do interesu takze jakos braciakowi idzie :)  jak jakies pytania to wal na pw

Opublikowano

:|

Opublikowano

Piana jest dobry, tzn. dobra beka z niego, polecam inne odcinki. Synthol w łapach, niezły z niego cyrkowiec, ale co by nie mówić, życie ma fajne, super bryki, plaża, słoneczko, dupeczki i pewnie nie musi wstawać o 6:00 do pracy.

Opublikowano

Niby tak, ale.. to jest tric tak w ogóle? przez ten olej, porobił się nieźle. Bez napinki wszystko napięte.. no ale co kto lubi. Mnie to nie imponuje w ogóle. Dupeczkę mam swoją i to przednią bez jego blichtru i sztuczek.

Opublikowano

Tak,ale ile jest osób,które dzięki koksom osiągnęły mega kasę i sławę?Pudzianowski,Sapp,Lesnar,Amstrong,czy byli by tym kim są i mieli to co mają gdyby nie koks?Czy on nie ma implantów w klacie?

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Właśnie czytam książkę Pamięć Absolutna, autobiografia Arnolda. Gorąco polecam.
pamiec-absolutna-b-iext20980223.jpg

Opublikowano

Olal wolne ciezary calkowicie?

W sumie maszyny super tam ma. To jego prywatna silka?

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Pozazdrościł Sylwkowi formy :P A wiemy jak się kiedyś z niego nabijał(chyba już nawet w Herkulesie na NY)

Opublikowano

Yeti u mnie też na półce owa książka. Polecam wszystkim, choć nie, bardziej tym którzy lubią Arniego :) 

Yeti, dobre były momenty Szłorcenegera w wojsku :D - odwalał lepsze akcje niż moja Dywizja ;)

Opublikowano

Ta książka to jakaś nowość, czy już jest na rynku od jakiegoś czasu ?

Opublikowano

Ta książka to jakaś nowość, czy już jest na rynku od jakiegoś czasu ?

1 października w  usa wyszła

trenuje bo ma byc Terminator 5 ;>

Opublikowano

Polecam,ciekawa rozmowa o szkodliwości przetwarzanego jedzenia.

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

Rozni sie czyms ta biografia od dotychczas dostepnych? Jakis nowe super fakty?;f

Opublikowano

To jest chyba jego pierwsza, oficjalna autobiografia. Opisuje całe życie, od dzieciństwa aż po obecne czasy. Czyta się bardzo przyjemnie, zaje.biste miał życie w młodości.

Opublikowano

No to mam już kolejną biografię to przeczytania. W kolejce jest rownież Dennis Rodman i Michael Phelps.

Opublikowano

ja czytałem jego "edukacja kulturysty". książka ma formę autobigraficzną, ale koncentruje się głównie na jego przygodzie z kulturystyką, oraz poglądy i opinie z tym związane.

polecam ten filmik od litwina, pare ciekawych kwestii związanych z odżywianiem, medycyną i zdrowiem. nie ma nic o koksach.

Opublikowano

Tą pierwszą też mam, nowe wydanie. Tak jak pisze Kazub, tylko o kulturystyce temat. A Pamięć Absolutna ma 670 stron więc warto zagłębić się w temat.

Edytowane przez ChevChelios

Opublikowano

Szkoda że kazał swoje postery z Golden Gym pościągać jak został gubernatorem.