Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

od gry na gitarze mam zaje.biście wyrobione nadgarstki, które nigdy nie bolą mnie przy żadnych cwiczeniach w przeciwienstwie do innych stawów które czasem się tam odezwą, więc może to jest spora czesc odpowiedzi 

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Już 14 godzina 1 stycznia a Spartakus wciąż pusty? Czyżby kąsolowa część forumka w tym roku nie miała "zostać mistrzem fitnesu" w noworocznych postanowieniach? =O

Opublikowano

Już 14 godzina 1 stycznia a Spartakus wciąż pusty? Czyżby kąsolowa część forumka w tym roku nie miała "zostać mistrzem fitnesu" w noworocznych postanowieniach? =O

no jak nie jak tak

Opublikowano

Komu mam e-obciagnąć za range spartakusa? Potrafie jak litwin wyrecytowac cykl kerebsa z pamięci, i znam sie na urazach i anatomii. Dziekuje

Opublikowano

ale ja żartowałem z tym obciąganiem :< czuje sie jak jakaś dziwka na castingu, jestem karłem mam 1,80m w bicu mam 35cm i męskie cycki i opone na brzuchu. no i chory kręgosłup ale to sie zmieni.

dodam że spałem z kazubem i mam kościotrupa w avatarze.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

ale ja żartowałem z tym obciąganiem :< czuje sie jak jakaś dziwka na castingu, jestem karłem mam 1,80m w bicu mam 35cm i męskie cycki i opone na brzuchu. no i chory kręgosłup ale to sie zmieni.

dodam że spałem z kazubem i mam kościotrupa w avatarze.

fizjoterapeuta mający problemy z kręgosłupem?? Fajna wizytówka dla zawodu.

Opublikowano

szewc bez butów chodzi. btw do czasu w za dwa tygodnie juz mi jakiś sub zero zrobi prostowanie kręgosłupa, poza tym sam sobie manipulacji na kręgosłupie nie zrobie.

Opublikowano

ja polecam oprócz dbania o krzyż zająć się dzwigaczem jąder. Bez lewara ciężko o spokój w chałupie.

Opublikowano

o s(pipi)ysyn

te superserie na łapy goty

w miesiąc (w tym 1,5 tygodnia przerwy) +1cm w łapach 

Opublikowano

co wy (pipi)a wiecie o kulturystyce xDDD

ręcznik namaczany wodą i kreatyną mnie rozje.bał xDDD

Opublikowano

olej, krotkie spodenki i tak sa dla dzieci.

Opublikowano

mnie kiedy sie nie chce bardzo robić treningu, to go nie robie. jakby mi sie codziennie nie chciało, to bym przestał trenować. do niczego sie nie zmuszam. no może czasem do roboty ide, mimo, że mi sie nie chce