Opublikowano 25 grudnia 201311 l od gry na gitarze mam zaje.biście wyrobione nadgarstki, które nigdy nie bolą mnie przy żadnych cwiczeniach w przeciwienstwie do innych stawów które czasem się tam odezwą, więc może to jest spora czesc odpowiedzi
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Już 14 godzina 1 stycznia a Spartakus wciąż pusty? Czyżby kąsolowa część forumka w tym roku nie miała "zostać mistrzem fitnesu" w noworocznych postanowieniach? =O
Opublikowano 1 stycznia 201411 l ja w tym roku szukam roboty za 3,5kola na reke, potem moge byc bogiem fitnessu :F
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Już 14 godzina 1 stycznia a Spartakus wciąż pusty? Czyżby kąsolowa część forumka w tym roku nie miała "zostać mistrzem fitnesu" w noworocznych postanowieniach? =O no jak nie jak tak
Opublikowano 4 stycznia 201411 l Tak się zwiedza siłownię. http://www.youtube.com/watch?v=gJ3cRBcPU-Q#t=39 Edytowane 4 stycznia 201411 l przez krupek1
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Komu mam e-obciagnąć za range spartakusa? Potrafie jak litwin wyrecytowac cykl kerebsa z pamięci, i znam sie na urazach i anatomii. Dziekuje
Opublikowano 5 stycznia 201411 l Podaj wymiary ,poziom tkanki tłuszczowej i kilka zdjęć.Bractwo Spartakus rozważy czy jesteś godzien.
Opublikowano 5 stycznia 201411 l ale ja żartowałem z tym obciąganiem :< czuje sie jak jakaś dziwka na castingu, jestem karłem mam 1,80m w bicu mam 35cm i męskie cycki i opone na brzuchu. no i chory kręgosłup ale to sie zmieni. dodam że spałem z kazubem i mam kościotrupa w avatarze. Edytowane 5 stycznia 201411 l przez Orzeszek
Opublikowano 5 stycznia 201411 l ale ja żartowałem z tym obciąganiem :< czuje sie jak jakaś dziwka na castingu, jestem karłem mam 1,80m w bicu mam 35cm i męskie cycki i opone na brzuchu. no i chory kręgosłup ale to sie zmieni. dodam że spałem z kazubem i mam kościotrupa w avatarze. fizjoterapeuta mający problemy z kręgosłupem?? Fajna wizytówka dla zawodu.
Opublikowano 5 stycznia 201411 l szewc bez butów chodzi. btw do czasu w za dwa tygodnie juz mi jakiś sub zero zrobi prostowanie kręgosłupa, poza tym sam sobie manipulacji na kręgosłupie nie zrobie.
Opublikowano 5 stycznia 201411 l ja polecam oprócz dbania o krzyż zająć się dzwigaczem jąder. Bez lewara ciężko o spokój w chałupie.
Opublikowano 6 stycznia 201411 l o s(pipi)ysyn te superserie na łapy goty w miesiąc (w tym 1,5 tygodnia przerwy) +1cm w łapach
Opublikowano 6 stycznia 201411 l co wy (pipi)a wiecie o kulturystyce xDDD ręcznik namaczany wodą i kreatyną mnie rozje.bał xDDD
Opublikowano 13 stycznia 201411 l mnie kiedy sie nie chce bardzo robić treningu, to go nie robie. jakby mi sie codziennie nie chciało, to bym przestał trenować. do niczego sie nie zmuszam. no może czasem do roboty ide, mimo, że mi sie nie chce