Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 410,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

no i odbloki drogie :(

Opublikowano

To uczucie, gdy po miesiacu treningow zakladasz chlopakom na sparingach kimury i inne dzwignie ktorych sie nauczyles. I robisz to nawet poprawnie <ok> Weee, nie spodziewalem sie ze taka faze zlapie na to mma. Myslalem ze odpuszcze szybko, ale to jedna z mocniejszych zajawek jakie ostatnio mam. Trener dopinguje, atmosfera jest luzna, polecam goraco. 

Mam nadzieje ze niedługo ujrzę cie stary sadzącego wpier.dol trybsonowi na ATM Rozrywka!

Opublikowano

Trybsona rozku.rwie lewa pieta <ok> (pipi)a te rashguardy, rekawice chuye muye drogie opor :<

Opublikowano

Kabanos, masz jeszcze te Zelde TP na wii do opchnięcia? :buziak:

Opublikowano

Dałeś 180 zł za dres?

plastikowe gierki są droższe jakby nie patrząc i wchodzą częściej do czytnika niż dresy. 

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Nie wiem, czemu mówisz o gierkach, przecież rozmawiamy o dresie. A dziwię się dlatego, że kupiłem jakiś czas temu fajne spodnie dresowe za 70 zł w Diversie, też super materiał.

Opublikowano

Dałeś 180 zł za dres?

Ja najwięcej 250 za spodnie dresowe. Mam 4 rok. Stoprocent polecam. Dzianina i gramatura + mega jakość - warto.

Opublikowano

Prawilnie. Ja mam jeszcze koszulkę Stoprocemt, od gimnazjum.

Opublikowano

Od gimnazjum urosłem jakieś 5 cm, ale wtedy byłem ziomem, więc ciuchy większe kupowałem, trzymam ją raczej z sentymemtu, bo jest wieśniacka.

Opublikowano

w sumie ja też w gimnazjum odstawałam od reszty, w liceum dobiłam do 176 i tak pozostało. no, ale na starość się skurczę i będę mogła nosić szpilki ! ;d

Opublikowano

Heh ja w gimnazjum 192 i 75kg[emoji3] ale jakos przesadnym chuderlakiem nie byłem , ot mocno sportowa sylwetka , tylko poważnie wyglądałem bo gęba zarośnięta [emoji3]

Opublikowano

moja siostra ma najgorzej, brakuje jej 2 cm do przyjęcia do lepszego klubu siatkarskiego i co przyjedzie, to się mierzy ze mną, czy już trochę urosła xD

Opublikowano

Ja na przełomoe gimnazjum i liceum właśnie ważyłem 75 kg i wyglądałem jak z Auschwitz.

Opublikowano

180 CM i 76,8 kg. Piękna pogoda, zaraz rower na czczo a później śniadanie. Piękna wiosna na jesień - polecam. <3

Opublikowano

Kabanos, masz jeszcze te Zelde TP na wii do opchnięcia? :buziak:

Nie mam juz dawno pogoniłem razem z wii. Spokokonsolka, w sumie jak gamecube no ale lezala i sie kurzyła bo brak gierek 

Opublikowano

(pipi)a mam na silce kolesia co od miesiaca dzien w dzien robi klate, a po zrobieniu klaty zabiera sie za cos innego. To jakis system cwiczen ktorego nie znam?