Opublikowano 5 września 20159 l To uczucie, gdy po miesiacu treningow zakladasz chlopakom na sparingach kimury i inne dzwignie ktorych sie nauczyles. I robisz to nawet poprawnie <ok> Weee, nie spodziewalem sie ze taka faze zlapie na to mma. Myslalem ze odpuszcze szybko, ale to jedna z mocniejszych zajawek jakie ostatnio mam. Trener dopinguje, atmosfera jest luzna, polecam goraco. Mam nadzieje ze niedługo ujrzę cie stary sadzącego wpier.dol trybsonowi na ATM Rozrywka!
Opublikowano 5 września 20159 l no i odbloki drogie No nie wiem odblok to raczej sprawy groszowe gorzej sam cykl.
Opublikowano 5 września 20159 l Trybsona rozku.rwie lewa pieta <ok> (pipi)a te rashguardy, rekawice chuye muye drogie opor :<
Opublikowano 12 września 20159 l http://www.trec.pl/men-s-trec-wear-black-on-black-pants-016-black.html Sprzedam za 130zł. Nie mój gust jednak. Na mnie źle leżą bo mam kopyta jak Dorian. Rozmiar XL. Wczoraj przyszły więc nówki. Przymierzone raz.
Opublikowano 12 września 20159 l Ja mam "L" z Olimpa za 80 zeta: http://www.olimp-supplements.com/13/23,63/olimp-sportswear-pants,392/
Opublikowano 12 września 20159 l Dałeś 180 zł za dres? plastikowe gierki są droższe jakby nie patrząc i wchodzą częściej do czytnika niż dresy. Edytowane 12 września 20159 l przez KoBik
Opublikowano 12 września 20159 l Nie wiem, czemu mówisz o gierkach, przecież rozmawiamy o dresie. A dziwię się dlatego, że kupiłem jakiś czas temu fajne spodnie dresowe za 70 zł w Diversie, też super materiał.
Opublikowano 12 września 20159 l Dałeś 180 zł za dres? Ja najwięcej 250 za spodnie dresowe. Mam 4 rok. Stoprocent polecam. Dzianina i gramatura + mega jakość - warto.
Opublikowano 12 września 20159 l Od gimnazjum urosłem jakieś 5 cm, ale wtedy byłem ziomem, więc ciuchy większe kupowałem, trzymam ją raczej z sentymemtu, bo jest wieśniacka.
Opublikowano 12 września 20159 l w sumie ja też w gimnazjum odstawałam od reszty, w liceum dobiłam do 176 i tak pozostało. no, ale na starość się skurczę i będę mogła nosić szpilki ! ;d
Opublikowano 12 września 20159 l Heh ja w gimnazjum 192 i 75kg[emoji3] ale jakos przesadnym chuderlakiem nie byłem , ot mocno sportowa sylwetka , tylko poważnie wyglądałem bo gęba zarośnięta [emoji3]
Opublikowano 12 września 20159 l moja siostra ma najgorzej, brakuje jej 2 cm do przyjęcia do lepszego klubu siatkarskiego i co przyjedzie, to się mierzy ze mną, czy już trochę urosła xD
Opublikowano 12 września 20159 l Ja na przełomoe gimnazjum i liceum właśnie ważyłem 75 kg i wyglądałem jak z Auschwitz.
Opublikowano 13 września 20159 l 180 CM i 76,8 kg. Piękna pogoda, zaraz rower na czczo a później śniadanie. Piękna wiosna na jesień - polecam. <3
Opublikowano 13 września 20159 l Kabanos, masz jeszcze te Zelde TP na wii do opchnięcia? Nie mam juz dawno pogoniłem razem z wii. Spokokonsolka, w sumie jak gamecube no ale lezala i sie kurzyła bo brak gierek
Opublikowano 14 września 20159 l (pipi)a mam na silce kolesia co od miesiaca dzien w dzien robi klate, a po zrobieniu klaty zabiera sie za cos innego. To jakis system cwiczen ktorego nie znam?