XM. 10 820 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Suikoden I - 48 gra w tym roku pękła. bardzo fajny staroszkolny jRPG. Prosta historyjka, prosta walka prócz może Neclorda, ale podobało mi się i 20h zleciało jak z bicza. Podobno dwójeczka jest lepsza pod kazdym względem wiec zacieram rączki. Choc wątpie że jakikolwiek jRPG przebije Lufie na GBA - ile się w to nagrałem : D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 48? O ku,rwa, zazdroszczę takiej chęci do grania. Ja pewnie nawet nie przekroczę 10 gierek w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 O skur.wysyn. Sierpień dopiero, a już wychodzi po grze na tydzień w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ja mam ambitny plan skończyć może 3-5 w tym roku xD. XM to zdrowy wariat. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Tak się kończy wasze ogladanie jak ktoś gra na yt, a nie faktyczne granie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja mam ambitny plan skończyć może 3-5 w tym roku xD. XM to zdrowy wariat. Ja dalej 0 skończone (xd), ale jak ochota przyjdzie to Sól się skończy i może jeszcze Furi albo Max Payne 3 kolejny raz to wyjdą 2 skończone gry. Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ja 11 gierek w tym roku mam skończone (w tym 3-4 indyki po max 4h grania oraz 3 częsci Crasha, każda ok 5h). Biorą pod uwagę mało czasu i netflix w domu oraz to że obecnie mam dopiero niecałe 20h w najnowszą Zeldę, to pewno w tym roku skończę jeszcze 3 gierki (Uncharted dlc, Zeldę i Mario Odyssey), no może jeszcze Rime i jakieś idyki. No co raz mniej jest grane i kończone. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Mi się udało w tym roku ograć 17 gierek. W tym dziś Hellblade. No gra jako całość doświadczenia kozak. Na plus motyw z głosami i chorobą bohaterki. Walka mimo iż prosta daje satysfakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 XM jak wyglada lista na tę chwilę? Co ześ rozyebał do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Słodki Jezu, ja jak do kona roku jeszxse z 10 przejdę to będzie dobrze xd o początku roku wpadło max 10 ukończonych. Ja wiem że się powtarzam, ale zazdroszczę tyle wolnego czasu i umiejętnego gospodarowania tegoż Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Przekleje bez ocen żeby nie było zbyt dużej kontrowersji xD Ori and the Blind Foest Super Mario Galaxy 2 Captain Toad Treasure Tracker Neo Fast Racing Donkey Kong Country Tropical Freeze Hyrule Warriors Dead Rising PS4 Devil May Cry 4 Special Edition DmC Devil May Cry Definite Edition Gears of War 2 Gears of War 3 Gears of War Judgement Rise of the Tomb Rider Wiedzmin 2 Dying Light The Following Volgarr the Viking Sleeping Dogs Definitive Edition Resident Evil VII NioH Binding of Isaack Rebirth Resistance 2 Resistance 3 Killzone 2 Nier Automata Halo Halo 2 Halo 3 Halo 4 Mother Russia Bleeds Rogue Legacy Hotline Miami 2 Uncharted 4 Thief's End Crypt of the Necrodancer Horizon: Zero Dawn Downwell Super Meat Boy Axiom Verge Castlevania The Lecarde Chronicles Castlevania The Lecarde Chronicles 2 Alien Isolation Left 4 Dead Left 4 Dead 2 OlliOlli 2 Crash Bandicoot Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot 3: Warped 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (pipi)aniutki Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 dawaj na PW listę z ocenami. Jestem cholernie ciekawy, bo stosunkowo rzadko zajmujesz precyzyjne stanowisko na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 W którym momencie uznałes że przeszedłes Isaaca? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Słodki Jezu, ja jak do kona roku jeszxse z 10 przejdę to będzie dobrze xd o początku roku wpadło max 10 ukończonych. Ja wiem że się powtarzam, ale zazdroszczę tyle wolnego czasu i umiejętnego gospodarowania tegożJak ktoś nie ma czasu to jest to zwykle pierdo.lenie. Pobudka 6:30, 8-16 praca jeśli nie zostaje dłużej, 4 razy siłka w tygodniu, dziewczyna nie mieszka ze mną wiec tez ciągle jeżdżę do niej, weekend również z dziewczyną zazwyczaj a nie gram przy niej dłużej niż godzinę bo po co. Do oracy 30km w jedna stronę wiec + sporo czasu dziennie w aucie. No nie mam też wiele czasu, ale godz spać o 1 w nocy, nie oglądam recek debili na yt i nie czytam neogafa jak przegryw tylko pracuje, gram, ćwiczę i jem 6 razy dziennie. No i wygladam za(pipi).iście a nie jak ulany prosiak co nie potrafi się wysłowić poza internetem hehe. Ogarniać się i na wszystko jest czas. W którym momencie uznałes że przeszedłes Isaaca?Jak przeszedłem każda postacia na hardzie. Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez XM. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak dorosne to chcę być jak xm Ale polazles coś dalej niż serce matki? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 czyli jest normalnym człowiekiem jak my wszyscy, a mimo to ogarnia tyle gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Praca, silownia, gry komputerowe xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 (edytowane) Jak dorosne to chcę być jak xm Ale polazles coś dalej niż serce matki? No stary, wrzucałem screeny jak gram. Wszystko roz(pipi)ane, jednego zakończenia tylko nie zdobyLem. Bluber, orzech i yaczes mnie widzieli, potwierdza ze jestem normalnym człowiekiem Edytowane 17 Sierpnia 2017 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak dorosne to chcę być jak xm Ale polazles coś dalej niż serce matki? juz jesteś dorosły paparuchu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Jak dorosne to chcę być jak xm Ale polazles coś dalej niż serce matki? No stary, wrzucałem screeny jak gram. Wszystko roz(pipi)ane, jednego zakończenia tylko nie zdobyLem. Bluber, orzech i yaczes mnie widzieli, potwierdza ze jestem normalnym człowiekiem Najs, szanuję. Bluber, no co ty? Myślałem że mam 12 lat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 No i wygladam Za(pipi)iście Ja a nie jak ulany prosiak co nie potrafi się wysłowić poza internetem hehe Potwierdzam Kamil jest super doje.banym dzikiem i rozpyerdala gry jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Lulanko od 1 do 6.30. No na moje oko za krótko. Chyba, że masz dobry sen i się regenerujesz w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Lulanko od 1 do 6.30. No na moje oko za krótko. Chyba, że masz dobry sen i się regenerujesz w tym czasie. Wlasnie idealnie, a nie krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 5,5h snu XD Jakbym był 10 lat młodszy to może. Teraz dla komfortu musi być 7, bo inaczej łeb napyerdala cały dzień i nie da się żyć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi