Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy Dashboard - jesień 2011

Featured Replies

Opublikowano

Odłancza => Odłącza = my bad ;)

Dzieje mi się to tylku przy CoD Elite, sam dash uważam że jest w super.Szkoda że BG nie można zmieniać w każdym dziale

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 162
  • Wyświetleń 9,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Ofsajd
    Gość Ofsajd

tak jak wcześniej: włączasz "przewodnik Xbox" (ten przycisk z logo Xbox'a na padzie ) -> zakładka "Rynek" -> aktualnie pobierane pliki i taaadaaa!

• Jak ktoś nie może się zalogować to musi zaakceptować regulamin, YT ma być pod koniec grudnia, podobno Polacy dostaną jeszcze mlb.tv i dailymotion.   nowy dash: + szybkość działania, zwróćcie uwagę

• Coraz bardziej mi się podoba ten dashboard, szczeólnie z tym nowym świątecznym tematem w tle Już się przyzwyczaiłem i jest dla mnie przejrzyściej, sporo rzeczy "pod ręką" a ta mnogość okien sprawia ż

Opublikowano

Ms udostepnil w koncu oficjalne oprogramowanie do obslugi xbox live na ipadzie! Piekne jest!

Opublikowano

ta chmura to jakaś lipa - wrzuciłem sobie sejwy na nią i zonk - konsola po wyłączeniu wciąż pracuje - po 30 minutach czekania odłączyłem ją od prądu.

na początku myślałem że mam coś w kolejce pobierania - pusto.

no to myślę - przegrzewa się - sprawdzam, eeee.... powietrze chłodne.

odłączam rj-45 - ooo.., przestała pracować.

wyłączyłem chmurę - wszystko wróciło do normy.

Opublikowano

Jestes jedynym uzytkownikiem z takim problemem, wiec wyciagnij lepsze wnioski... :)

Opublikowano

Jestes jedynym uzytkownikiem z takim problemem, wiec wyciagnij lepsze wnioski... :)

Najwidoczniej jestem kolejnym skoro się mi to również zdarza..

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Nat macie otwarty?

Dzieje sie to po kopiowaniu, czy nie ma znaczenia?

Opublikowano

a co ma nat do wyłączania konsoli - tak, otwarty.

u mnie problem pojawił się kiedy wszystkie sejwy - raptem fm4 i gow przeniosłem na chmurę

Opublikowano

szkoda ze nie ma opcji zeby save'y zapisywaly sie na rownoczesnie na dysku i chmurze ;/ jak narazie wszystko trzymam na dysku na chmure ewentualnie bede przerzucal skonczone save'y z gier

Opublikowano

Bo moze z synchronizacja byl problem. Ile mega mialy te savy?

sejwy z gow'a to raptem 100 ileś kb, za to z fmki spore, 75 mb - z tego co zauważyłem to synchronizacja trwała zazwyczaj chwilę - ale ok, wrzucę na próbę tylko sejwa z gow, zobaczymy co się będzie działo

Opublikowano

U mnie podobna sytuacja. Konsola na off, a mimo to przez kilka chwil nadal działa. Mało zabawne.

Opublikowano

Proponuję wyłączyć pobieranie w tle, u mnie też dłużej chodzi gdy ta opcja jest włączona.

Opublikowano

@Amer - u mnie nie było to kilka chwil a kilkanaście minut

przerzuciłem sejwa z gow na chmurę i wyłączyła się normalnie

Opublikowano

Ludzie ktorzy maja bete podobno maja od dzis dostep do Youtube'a.

Opublikowano

Ja nie miałem bety a YT już mam od 2 godzin.

Opublikowano

No właśnie, jakość na TV jest gówn.iana, a opcji HD nie widzę...

Opublikowano
  • Autor

doszło też kilka innych aplikacji które nie mają blokad i działają na polskich kontach, najlepsza to: iHeartRadio, ok 200stacji radiowych, można korzystać bez rejestracji/logowania :)

z YT można było się spodziewać że nie będzie w HD tak jak na ps3 (cudowanie z podmienianiem stron mnie nie interesuje) działa BDB i fajnie łączy się z kinectem ale bez HD to tylko ciekawostka

Opublikowano

Mam nadzieję, że dadzą te HD, bo bez niego całość jest bezużyteczna, a chciałbym z poziomu konsoli oglądać sobie filmiki na TV.

Opublikowano

Brakuje HD, ale tak poza tym to super, sensownie rozplanowane i mega kolorystyka

Jeszcze Skype (byle by mógł być uruchamiany w tle z grą) bo rozmowa przez xboxa nadal pozostawia sporo do zyczenia