Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Taak, w ToCA WTC uwielbialem robić tam kraksy (oczywiscie z kodem na nitro) ;)

Co ciekawe, posiadam tą grę do dzisiaj (wygląda jak nówka). Ahhh, aż mi się ciepło w serduszku zrobiło :)

Chciałbym takie zniszczenia w GT6 :P

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 84,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista tras: http://www.gran-turismo.com/us/products/gt6/tracks/#new   Lista samochodów: http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt6/carlist_en.html

• Przetestowałem demko więc opiszę wrażenia... Wspomnę tylko, ze ciekwy jestem z kiedy jest kod tego demka? W XMB pokazana jest ważność od 31.09.2012 do 31.08.2013. Ale wracając do wrażeń..   Grafic

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

ale całe piękno GT to zacząć od jakiegoś bieda-auta, i zdobywać kasę na pierwszy tuning i tak poznawać grę, a nie dostać na starcie kupę kasy i samochodów i stracić parę godzin niepowtarzalnej zabawy.

Opublikowano

kaz twierdzil ze zrobienie od podstaw toru to ok 2 lata pracy.Ja tam nie widze aby gt5 dostalo dlc za 2 lata

przed tym newsem nawet nie mialem pojecia ze takie cos jak bathurst istnieje

Ta jasne... 2 lata... Nawet jakby miała go robić tylko jedna osoba to zajęłoby jej nie więcej niż pól roku i to nie spiesząc się, więc niech Kaz nam tu kitu nie wciska. Ja osobiście nie wierzę ani trochę, że GT6 wyjdzie na PS3. Moim zdaniem jak za 4 lata wyjdzie to będzie dobrze,no chyba, że Kaz się wreszcie opamięta i zacznie produkować gry w normalnym trybie pracy (patrz Turn10)

Opublikowano
  • Autor

Same here...

Mówcie co chcecie, ale dla mnie realna jest data w okolicach grudnia 2014...

Opublikowano

Jestem pewnien ze Gt6 bedzie jeszcze na PS3.

Nie zdziwi mnie jak bedzie trailer na E3:P

Opublikowano

Na PSX były dwie części, na PS2 były dwie części to na PS3 wychodzi, że będą... <liczy w pamięci...> też dwie części!

Opublikowano

Same here...

Mówcie co chcecie, ale dla mnie realna jest data w okolicach grudnia 2014...

rownie dobrze moze wyjsc na ps3 i ps4

bo pewnie grafika w wydaniu PD nie bedzie sie wiele roznic na 2 platformach ;)

Opublikowano
  • Autor

Jeśli standardy w GT6 będą wyglądały jak premiumy z GT5 to mi to nie przeszkadza :)

Opublikowano
  • Autor

Przecież wiadomo, że zawsze liczą się tylko i wyłącznie pełne części czyli 1,2,3,4,5 i teraz 6 :) Po 2 na generację i tak jest moim zdaniem OK, ale premiera GT5 3,5 roku po premierze PS3 to mały strzał w stopę i teraz powinni się zmobilizować, żeby na koniec obecnej generacji godziwie pożegnać PS3.

Opublikowano

Przeciez nawet Kaz kiedys mowil ze na kolejna czesc nie bedziemy czekac tak dlugo jak na GT5, bo maja gotowy silnik itd.

Opublikowano

Jestem pewnien ze Gt6 bedzie jeszcze na PS3.

Nie zdziwi mnie jak bedzie trailer na E3:P

To się nazywa optymista. Nie ma najmniejszych szans na GT6 na ps3, nawet mikrona :P

Opublikowano

a Ty co, pracujesz w PD, że masz takie informacje?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Jeśli w tym roku nie zapowiedzą nowych konsol (a raczej nie zapowiedzą) to jestem pewien, ze w przyszłym roku na PS3 wyjdzie GT6.

Opublikowano
  • Autor

Nie nie, 2013 to za wczas chyba, że jakiś Prolog/Concept to jak najbardziej.

Opublikowano

2013 to już będzie ponad 2 lata od GT5 (od 2 do 3 lat) więc raczej nie aż tak mało. Poza tym nowe konsole, a przynajmniej jedna z nich na pewno ukaże się pod koniec 2013 lub gdzieś w 2014 roku więc wypadałoby wydać GT6 na PS3 odpowiednio wcześniej.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
“The next step is exactly what you are experiencing here at GT Academy. Racing is a human drama and I would like to achieve that in the next game.”

Kaz

Opublikowano

Czyli jakaś fabuła będzie czy coś w tym stylu? Pokazanie wyścigów od strony ludzkiej?

Edytowane przez rajnerGT

Opublikowano

Możliwość włączenia trybu hardcore przy pierwszym uruchomieniu bez możliwości zmiany. Hardcore mode - płacisz za uszkodzenia auta, naprawy, oleje, paliwa, opony itp. Tego oczekiwałem w GT5. Niestety, nie doczekałem się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym chciał, żeby zmienili kupowanie opon i możliwość ich przebicia. Chodzi dokładnie o kupowanie kompletów opon, a nie nieskończonej ilości.

Opublikowano

Mozliwosc zabicia swojego ludka w karierze, bylaby fajna - startujesz od nowa.