Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Coś kurde nic nie słychać o dacie premiery Wieśka 2 na X360. Mam nadzieję, że poślizg w sądzie nie opóźni gry.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano
  • Autor

Wpis.

Pająka w wersji "mrocznej" również bym zobaczył-zagrał.

Oj, teraz wszystko musi byc w mrocznej wersji... Spidey zawsze byl dosc zabawowy, dajcie mi gre z klimatem pierwszego SM na PSXa w dzisiejszej technologi + jakis ciekawy tweest i dla mnie by byla bomba. No, ale Activision sie tym zajmuje wiec sie nie doczekamy.

Tamtego Spidermana też wydało Activision, a za grę odpowiadał Neversof od TH. Powinni pójść drogą jak w przypadku jednej części z PS2 z otwartym światem i questami gdzie Pająk pomagał przypadkowym ludziom. Najważniejsze to zmienić dewelopera i zainwestować w markę, bo przy obecnej sytuacji nie wyjdzie z tego nic lepszego niż średniak (kiepska oprawa, problemy z kamerą, ubogi system walki itd), a to uniwersum też ma niezły potencjał i fajnych przeciwników pokroju Carnage'a, Venoma, czy Hydro-mana.

Opublikowano

Czarny Pająk w klimatach kiedy w komiksie walczył z Morbiusem w kanałach. Klasyk :)

Opublikowano

Ja mam nawet w glowie gre o Spider-manie. Kiedys duzo o tym rozmyslalem jak by to mialo wygladac i po AC nawet wiedzialbym jak rozwiazac gameplay jezeli chodzi o podroze po miescie na pajeczynie.

Kurde, niech mnie ktos zatrudni... :(

Opublikowano

Ja mam nawet w glowie gre o Spider-manie. Kiedys duzo o tym rozmyslalem jak by to mialo wygladac i po AC nawet wiedzialbym jak rozwiazac gameplay jezeli chodzi o podroze po miescie na pajeczynie.

Assassins Creed ? Daj spokój, Infamous był by w tym przypadku lepszą inspiracją.

Opublikowano

Assassins Creed ? Daj spokój, Infamous był by w tym przypadku lepszą inspiracją.

Arkham City.

Podrozowanie mialoby cos ze smigania Catwoman i gackowego Batclaw i w kazdym momencie moznaby zmienic calkowicie kierunek i wygladaloby to podobnie jak zmiana kierunku na Line Launcherze grajac Batmanem.

Opublikowano

Wpis.

Pająka w wersji "mrocznej" również bym zobaczył-zagrał.

Oj, teraz wszystko musi byc w mrocznej wersji... Spidey zawsze byl dosc zabawowy, dajcie mi gre z klimatem pierwszego SM na PSXa w dzisiejszej technologi + jakis ciekawy tweest i dla mnie by byla bomba. No, ale Activision sie tym zajmuje wiec sie nie doczekamy.

Tamtego Spidermana też wydało Activision, a za grę odpowiadał Neversof od TH. (...)

Ale wiesz, wtedy to bylo troszke inne Activision.

Opublikowano

Spider-man z killstreakami - get 15 kills and call hobgoblin carpet bombing. Zeszłoby z 15 mln egzemplarzy w pierwszym tygodniu.

Opublikowano

Do tego DLC które dodaje strzelanie pajęczyną [bo w podstawce by tego nie było] oraz usługę SpajderWEB gdzie za opłatą 5 dolców na miecha możesz sprawdzać statystyki :D

EJ!!!!!!

SpiderWEB WYMYŚLIŁEM JA I ZASTRZEGAM TĘ NAZWĘ!!!!!!!!!!!!!1111111 [będę obrzydliwie bogaty :D ]

Opublikowano
  • Autor

Arkham City.

Podrozowanie mialoby cos ze smigania Catwoman i gackowego Batclaw i w kazdym momencie moznaby zmienic calkowicie kierunek i wygladaloby to podobnie jak zmiana kierunku na Line Launcherze grajac Batmanem.

To ta zmiana kierunku jednak by trochę spowolniła rozgrywkę, chyba, że by to przyspieszyli.

Opublikowano

21releasesof2012.jpg

Fornite exem na X360?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ileż mocarnych exów na PC.

Opublikowano

Codziennie o tym będę wspominał...

Zdziwiła mnie po prostu motyw z zakładaniem, że to będzie tytuł wyłącznie na XO. Listę mam od Chmielarza, który wrzucił ją na swojego Twittera, nie wiem kto to składał.

edit

Jakiś użytkownik Steama, dopiero się przyjrzałem tej liście - nie wiem kiedy została sporządzona, ale niezłe cuda tam są.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Biorąc pod uwagę czyhający za rogiem kryzys gospodarczy myślę, że Sony i MS mogą się wstrzymać z zapowiedzi nowych konsol w tym roku. Konsole to sprzęt który na rynku ma wytrzymać na rynku dłużej niż pół czy 1 rok.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę czyhający za rogiem kryzys gospodarczy myślę, że Sony i MS mogą się wstrzymać z zapowiedzi nowych konsol w tym roku. Konsole to sprzęt który na rynku ma wytrzymać na rynku dłużej niż pół czy 1 rok.

Mówisz o Polsce bo z tego co mi wiadomo :) krezes na świecie hula już jakiś czas, ba w USA już nawet skończyła się 1 fala, więc chyba nie tędy droga we wróżniu z kuli...

Opublikowano

po co mają robić zamieszanie i konkurencje dla własnych konsol (x360 i ps3) które bardzo dobrze sobie radzą zapowiadając next geny w cholerę czasu przed premierą. Naiwni liczyli na zapowiedź nowego xboxa na CES w tym tygodniu albo są oburzeni słowami soniacza o braku ps4 na E3 jak by to miało kogoś dziwić.

Poza wiiu bardzo wątpliwe jest to że w tym roku oficjalnie usłyszymy coś o nowym X i PS. Jeśli będzie premiera w 2013 to wtedy ruszy machina marketingowa nowych zabawek a tak ciekawe jakie gry zobaczymy na wiiu. Może Nintendo znowu się dogada z Capcom o remake jakiegoś RE :wub:

Opublikowano

A te next geny są tak potrzebne? Co się zmieni oprócz grafiki? Struktury sieciowe będą dalej rozwijane, kilka nowych IP się pewnie pojawi. Nie dziwię się, że Sony czy M$ na razie nie chcą z niczym wyskakiwać. Next gen to znowu potrzeba zapoznania nowej platformy z developerami, i setki innych rzeczy.

Opublikowano

Next geny są potrzebne tylko z jednego powodu. Od strony technicznej to już zmierzch current genów i potrzeba nowej świeżości. Nic prostrzego.

Opublikowano

Pytanie tylko jak duży będzie to przeskok. Poprzednio wkroczyliśmy w erę HD, a tutaj różnica była ogromna. Teraz HD to standard. Pytanie tylko czy w kolejnej generacji standardem będzie stałe 60 fps i full hd. Bo to dziś rzadkość w wielu grach.

Opublikowano

Wie ktoś jak założyć konto na GAF-ie? Nie wiem skąd wytrzasnąć prywatny e-mail, a nie mam pojęcia czy oferuje je Dialog (mój ISP) i jak do nich się dostać.

Opublikowano

Założyłem tam konto juz z miesiąc temu i nadal nie mam aktywacji (nie mogę pisać postów itd) <_<

Opublikowano

Pytanie tylko jak duży będzie to przeskok. Poprzednio wkroczyliśmy w erę HD, a tutaj różnica była ogromna. Teraz HD to standard. Pytanie tylko czy w kolejnej generacji standardem będzie stałe 60 fps i full hd. Bo to dziś rzadkość w wielu grach.

Standardem będzie PRAWDZIWE HD , a nie te pseudo śmieszne hd które jest teraz. Nie, nie mówię o full HD.

Opublikowano

Mówisz o Polsce bo z tego co mi wiadomo :) krezes na świecie hula już jakiś czas, ba w USA już nawet skończyła się 1 fala, więc chyba nie tędy droga we wróżniu z kuli...

Jak się patrzy na sytuację w UE i USA to tak różowo nie jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.