Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Widziałem 1szego Turoka zaraz po premierze na N64 za 369 zł :) To były czasy :)

Miałeś tak bogatych rodziców, czy już wtedy zarabiałeś ?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie powiedziałem, że kupiłem. Dla takiego wtedy szczyla jakim bylem ja była to astronomiczna kwota.

Opublikowano

sorra źle doczytałem i bylem ciekaw. pozdr.

Opublikowano

w starych Neo (bez Plus) na pierwszych stronach jest Ultima i gry na N64 po 250-300zl. W innych sklepach było jeszcze drożej dochodząc do prawie 400zl za carta przy niektórych grach. PSX ok 220zl nowości. Dołożyć do tego że te 14lat temu zarabiało się kilka stów mniej u nas, a pieniądz miał większą wartość to dziś cenowy odpowiednik to chyba 400-700zl albo niech sterydo wyliczy który ma rację tutaj, dziś płacimy taniej za znacznie droższe gry w produkcji.

No i można było zalać samochód 4x taniej :cray:

Opublikowano

@up

Nie, ale za filmy z 3d już tak.

Edycje kolekcjonerskie też.

Opublikowano

Turok z rozszerzeniem pamięci na N64 kosztował 350 zł. Ale były ciekawe czasy :)

Opublikowano

No ja to pamietam jakiego doznalem szoku jak zobaczylem w sklepie zapuszczonego Tekkena 2:

Pierwszy szok - JAK TO (pipi) WYGLADA OMFG - grafika w grze wypalala galki oczne, a na dodatek Intro przyprawialo o zawal na miejscu

Drugi szok - ILE TO (pipi) KOSZTUJE - jak zobaczylem cene 450zl to malo co nie upadlem, no ale to byl import z Japonii, gra ledwo co wyszla, na premiere w EU trzeba bylo jeszcze sporo poczekac

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cos na temat next-genow:

The DICE summit is currently taking place as awards are being handed out and moments ago Mark Rein took the stage. While talking about Unreal Engine 4 he said that the graphics engine was running on “systems I can’t talk about by name.” This would obviously point to the next generation of consoles being pretty far into development. Let the rumors continue to come out of the woodworks!

UPDATE: The quote was technically “Including systems we can’t name yet.”

Edytowane przez Ins

Opublikowano

każdy się spodziewa , że już dłubią od dawna, że prace są w stadium zaawansowanym

wiec niech to pokażą do pipi pi pi pi wreszcie ;) E3 przybywaj :)

ja, oprócz poprawy grafy w czysto technicznej postaci , oczekuję , że zniknie wiele uproszczeń z current genów - tzn destrukcja z Bad Company będzie standardem w każdym fpsie, że wyeliminowane zostanie przenikanie w grach sportowych itp...może naiwne ale ..tego oczekuję ;)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Ja tam na E3 się nie nastrajam, że pokażą next-geny. Oba koncerny zdementowały pogłoski o prezentacji nowych platform na E3. Ale kto powiedział, że to prawda...

Opublikowano

Cała prawda o tej śmiesznej branży gierek. Najlepsze kawałki to te o Dark Souls i oczywiście Call of Duty. Ogólnie w pełni zasłużone nagrody i najlepsze podsumowanie zeszłego roku.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Wyniki sabotowane przez Reddit i znowu Portal 2 wszystko wygrywa :<

Opublikowano

Wnioskując na hejt jaki spadł na Dragon Age 2 i ogólnie Bioware, coś czuję że w tym roku ostro się dostanie Mass Effect 3

jZlOY.gif

btw. najlepsze w tym filmie to część o MW3 gdzie cały gameplay leci z MW2 :lol:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

W sumie też racja, bo z rpg to tam mało już zostało. A co się tyczy CoD, to co to za różnica skoro i tak nie ma praktycznie żadnej różnicy między nimi, oprócz cyferki przy nazwieXD

Opublikowano

O co chodzi z tym gościem gwałcącym PS3? o.O

Opublikowano

Bo to są Gearsy. Tylko takie w chui gorsze.

Z w (pipi) lepszym uniwersum i fabułą. Także mi tam pasi.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Też chciałem się bardziej wgłębić te uniwersum i fabułę pełną w wątki rodem z Mody na sukces grając w Mass Effect 2 demo, ale nawet nie potrafiłem go nawet skończyć z racji arcychuyowego gameplayu.

Opublikowano
Też chciałem się bardziej wgłębić te uniwersum i fabułę pełną w wątki rodem z Mody na sukces grając w Mass Effect 2 demo, ale nawet nie potrafiłem go nawet skończyć z racji arcychuyowego gameplayu.

Czyli Twój jedyny kontakt z serią Mass Effect to demo?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Gdyby nie ten hud to pomyślałbym, że to Gearsy.

Mazzeo masz juz jakis czas konsole i nie wiesz, ze dema czesto sa (pipi)owe i odpychajace? Mass Efect to kolejna gra, ktora moge zaliczyc do najlepszych tej generacji, podobnie jak Skyrim i pare innych, ktorym nawet nie dales szansy.

Pomijam juz fakt, ze cale uniwersum, fabula Gearsow odstaje od ME, no ale pewnie za przemawiaja ostre tekstury...

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.