Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Propo ściągania.

Dziś z ciekawości skorzystałem z Onlive, na łączu 5mb/s działa dość dobrze, są lekkie ścinki i lag ale da się żyć. Szkoda tylko że gry wyglądają gorzej jak na konsoli.

Czuję jednak potencjał z tym jeśli chodzi o smartphony/tablety. To jest masakra, że na komórce można grać w Deus Ex czy Arkham City o_O

http://www.youtube.com/watch?v=XeKQDaXkJE0

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

za(pipi)ista jest to sprawa tylko szkoda ze producenci nie robia telefonow typu xperia play ;/ ewentualnie jakis przystawek pod tablet/telefon, krzyzak plus przyciski :D

jakby cos takiego mialo miejsce to w sumie powoli mozna byloby zegnac sie z handheldami ;)

Opublikowano

Ja i tak wolałbym grać na "pełnoprawnym" handheldzie, jestem tradycjonalistą w tej kwestii. Jednak sam cloud gaming to bardzo ciekawe zjawisko. Pytanie tylko czy w przyszłości całkowicie zastąpi gry w wersji retail - bardzo mało prawdopodobne.

Opublikowano

No,sprawa niezła ,trzeba przyznać,ale nie wyobrażam sobie,aby handheldy miały zniknąć,a patrząc na wyniki sprzedaży, na szczęście nie ma co się tym na razie przejmować.Bardziej martwię się o stacjonarki ,bo przy takim tępię rozwoju smartphone'ów i innych tego typu rzeczy ,może być różnie,ale oby było jak najlepiej :)

Edytowane przez darkgamer

Opublikowano

Jak ktoś chce grać na byczym TV to nie zastąpi przecież stacjonarki sprzętem przenośnym. Prędzej tradycyjne handheldy znikną niż stacjonarki.

Opublikowano

Dokladnie, zwlaszcza, jak Sony w koncu nie nauczy sie, ze gracze nie kupuja handhelda, by ciorac w porty, ktore moga odpalic w domu na 46 calach.

Opublikowano

Dokladnie, zwlaszcza, jak Sony w koncu nie nauczy sie, ze gracze nie kupuja handhelda, by ciorac w porty, ktore moga odpalic w domu na 46 calach.

nie mam 46 cali wiec mam psp ;(

i co ciekawe nigdy nie gralem nim w trasie itp

tylko dom/wyklad

Opublikowano

polactwo :ph34r:

Opublikowano

tylko dom/wyklad

Mnie się wydaje, że chyba większość osób tak gra na handheldach.

Opublikowano

A w domu masz konsole stacjonarna ? Bo mi sie po prostu nie widzi kupowac 2 razy drozej Raymana by pograc w niego na Vicie.

Poza tym, poki co ta konsola w ogole mnie nie rusza, moze jak za jakis czas pojawia sie system sellery, bo poki co Uncharted to nawet na PS3 mi sie przejadl.

Opublikowano

handheldy są dostosowane do szybkiego szpila gdziekolwiek: autobus, kibel czy wspomniane wykłady. Służą za "zapchajdziurę" w czasie gdy nie jesteśmy w stanie zagrać na stacjonarkach i są ich uzupełnieniem.

Opublikowano

Wiadomo,ze zabawa na handheldzie nie może się równać tej ze stacjonarki(choć niektóre produkcje są ciekawe,a biorąc pod uwagę możliwości Vity ,mogą być jeszcze ciekawsze),jednak miałem tu namyśli popularność smartphonów i pokrewnych która w szybkim tempie rośnie,wystarczy także zobaczyć po wynikach sprzedaży DS i PSP.Nie obstawiam ,że stacjonarki znikną (bardzo bym tego nie chciał),ale w pewnym momencie,może dojść do tego,że nie będzie to opłacalne,choć jak już mówiłem ,to raczej odleglejsza przyszłość .

Opublikowano

PSP kupiło 70 mln osób, więc może jednak niektórzy gracze to robią.

Opublikowano

Zobaczymy jak sie bedzie Vita sprzedawala, w stanach cale 70tys sztuk, wiec moze przestali?

Opublikowano

Pierdolenie. Nie mierz całego świata przez pryzmat biedaków.

Opublikowano

A w domu masz konsole stacjonarna ? Bo mi sie po prostu nie widzi kupowac 2 razy drozej Raymana by pograc w niego na Vicie.

Poza tym, poki co ta konsola w ogole mnie nie rusza, moze jak za jakis czas pojawia sie system sellery, bo poki co Uncharted to nawet na PS3 mi sie przejadl.

kurde mam stacjonarke pc handhelda i smartphona i o ile smartphone to ma zastosowanie jedynie na krotkie szpile po 5-10 minut w busie to na wykladzie wole psp bo ciezko znalezc gre na telefon, na ktorej nie nudzilbym sie po 15 minutach.

Opublikowano

tylko dom/wyklad

podwójny fail- w domu gra sie na stacjonarce a na wykładach słucha się tego co do ciebie mówią

Opublikowano

Genialny Samaritan to UE3, nie jestem w stanie sobie wyobrazić co pokaże 4 wersja silnika Epic.

Opublikowano

Samaritan 2: Brown and bloom edition Space Marine Remix

Opublikowano

Genialny Samaritan to UE3, nie jestem w stanie sobie wyobrazić co pokaże 4 wersja silnika Epic.

Liczę na kopniak w szczenę i zakrycie się butami :D

Edytowane przez Farmer87

Opublikowano

Bartek, nice troll attempt. No tak naprawdę to teraz jestem oczarowany przez The Last Story ; _ ;

Opublikowano

Staram sie jak moge. Dziekuje, ze to doceniasz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.