Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Okazuje się, że Microsoft zakontraktował różnych developerów (w tym Epic Games) do stworzenia gier na łączną kwotę 300mln dolarów.

ff4db9375ed060cc8323d0fcdf95e89694a26269.png

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ciekaw ile z tego poszło na zakup Twisted Pixel i tego drugiego studia, które mają ogłosić w tym roku.

Opublikowano

czemu niektorym tak trudno przyznac, zekupili chvjowa gre? Czemu oszukuja samych siebie i wmawiaja sobie, ze fajnie sie gra? Czy tu chodzi o wydana kase? Wytlumaczy mi to ktos?- yaczes, cytat ze statusu

to jest ciekawe. Myslę, ze nie chodzi o kasę (przynajmniej ze swojej perspektywy tak sądze) ale o oczekiwanie. Jesteś miłosnikiem jakiejs serii, czekasz 12 miesiecy (albo i dwa lata ) na sequel, gra wychodzi i jest srednia,. ma duzo wad

czasem czujemy się tak rozczarowani, że sami przed sobą udajemy- a co do piero przed innymi. Wtedy tez gracze zachowują się agresywnie- ktos wytknie wady danej gry, to trzeba go pojechac

To chyba cytat po tym jak pograł z 3 minuty w Uncharted na PS Vita w jakimś sklepie (bo Vity nie ma, aha zapewne kumpel kupił i mu pożyczył:) ) i wmawia ludziom którzy jarają się serią, że gra jest słaba... To nic, że ma najmniej strzelania z wszystkich części, że ma największe levele, wykonana jest za(pipi)iście ale to słaba gra i tyle ehh ja akurat nie mogę takiego gadania zrozumieć

Opublikowano

O wiele bardziej znam sytuację, gdy dochodzi do linczu na jakiejś grze. Wystarczy że dwóm, trzem recenzentom się nie spodoba, gracze co pograli dwie minuty dołożą swoje, kolejne grupy zaczną ulegać sugestii i z dobrej gry robi się w najgorszym przypadku crap, albo co najmniej "zawiedzione nadzieje". Jest dużo gier w ten sposób niedocenionych, które upadły albo pod presją poprzedniej części, albo zostały porównane do wielkich hitów tego gatunku i zrównane z ziemią.

Opublikowano

Dla mnie legit, wyciek trailera FM4 też w tamtym roku wiele osób brało za fejka.

Szorowanie bokiem jakimś Japończykiem w rytm

:wub:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

O Forza World bylo juz sporo plot od dawna. Ale ten napisz FORZA HORIZON...nie ma bata ze to "legit" xD

Opublikowano

Wszystko wyjaśni się na Xbox Showcase 2012, ale coś musi być w temacie - MS powiedział dzisiaj, że ten rok ma być mocny dla X'a. Może mają jakieś grube zapowiedzi. Ogólnie fala spekulacji ostatnio to niezłe tsunami.

http://www.youtube.com/watch?v=ZAlEz_43ddk&feature=youtu.be

:)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

jak microsoft mówi że ten rok będzie dla nich gruby to pewnie nowe halo :rofl2:

Opublikowano

o kur.wa

(*)

Opublikowano

czy mógłby ktos napisac tak z grubsza , ogólnikami - by NIE ZASPOJLOWAC - o co chodzi ?

Opublikowano

Jeśli ten ending nie jest wałkiem to zakończenie imo jest słabe i łatwe do przewidzenia. Dobrze że wstrzymałem się z zakupem...

Opublikowano

O Forza World bylo juz sporo plot od dawna. Ale ten napisz FORZA HORIZON...nie ma bata ze to "legit" xD

Przejrzałem temat na neogaf i wychodzi na to, że Forza Horizon można uznać już za potwierdzone.

Jak Sony jeszcze dorzuci God of War 4 na ten rok, to będzie mega w pytkę :)

Opublikowano

lol

According to Corrinne Yu from343 Industries

Q: Is Halo 4 the best looking game on the Xbox 360?

A: It's the best looking game on Xbox and any other consoles we ever made and we're all from AAA studios.So proud of team.Sorry

jakoś ciężko mi w to uwierzyć xD

Opublikowano

Czemu? Powiedział że najładniejsza jaką ONI stworzyli na x360.

Opublikowano
Halo_Reach_Believe_WallpaperHD_by_Cydronix.jpg
Opublikowano

A ze ich jedyna gra ktora razem zrobili bylo Halo Anniversary, to trudno zeby bylo inaczej :D

A tak powaznie to licze ze bedzie to poziom lepszy momentow z Reach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.