Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Messi spoko ale jaką inną specyfikację widzisz u konsoli , która pojawi sie za ponad rok i ma starczyć na ok 8 lat?

8 lat, stary 8 lat! to musi miec jakiś power teraz, bo w przeciwnym razie...

Edytowane przez Orson

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

... będzie tanie i sprzeda się jak Wii?

może tak a może odniesie porażkę?

jesli konsola ma miec słabą specyfikację to musi wycelować w casuali, hardkorki pokręcą nosami

Opublikowano

Messi spoko ale jaką inną specyfikację widzisz u konsoli , która pojawi sie za ponad rok i ma starczyć na ok 8 lat?

Ok rozumiem cie,ale Sony jest naprawde w ciężkiej systuacji finasowej i nie może sobie pozwolić na żadne błędy.

Powtórzenie tego samego bledu przy premierze PS4,może mieć katastrofalne w skutkach efekty

A i Ps3 na siebie zaczela zarabic w 2009/2010 roku gdzie Wii w dniu premiery,a Xbox parę miesięcy później/rok

Dodam że w,poczatkowych fazach cyklu ps3 Sony dokładalo 100$ do każdego egzemplarza Chlebaka.

Więc myslisz że Sony zrobi mocna konsole ale cholernie drogą to ktoś kupi?(powtórka z 2006 roku?)

Opublikowano

który element tej specyfikacji wyceniasz na 4000 zł?

nie element lecz elementy

nieznana karta NVIDIi-pewnie coś z układu rodziny kepler(gtx 6xx) gdzie ceny takich kart zaczynają sie od 1500- 4233zl

Procesor-też pewnie z najwyżej półki(700-1000zl)

RAM-nie wiadomo czy zwykle kości czy znowu drogie od Rambusa

Ogólnie to Sony raz już się przejechalo z cena konsoli(premiera PS3),

wycena z dupy dziekuje :D

Opublikowano

9c3Oq.jpg

http://www.thedragonreturns.com/

https://www.facebook.com/konami

The Dragon Returns on 31.05.12

In the source code:

CLOS Teaser Page

No to chyba wiemy kiedy spodziewac sie zapowiedzi Lord of Shadow 2 :yahoo:

Chyba nie, bo ostatnio krążyła plota, że dev LoS ma być odpowiedzialny za nową Castlevanie na 3DSa.

Opublikowano

Ok rozumiem cie,ale Sony jest naprawde w ciężkiej systuacji finasowej i nie może sobie pozwolić na żadne błędy.

Powtórzenie tego samego bledu przy premierze PS4,może mieć katastrofalne w skutkach efekty

A i Ps3 na siebie zaczela zarabic w 2009/2010 roku gdzie Wii w dniu premiery,a Xbox parę miesięcy później/rok

Dodam że w,poczatkowych fazach cyklu ps3 Sony dokładalo 100$ do każdego egzemplarza Chlebaka.

Więc myslisz że Sony zrobi mocna konsole ale cholernie drogą to ktoś kupi?(powtórka z 2006 roku?)

no ale jakiego błędu? jedyny błąd w tej konsoli jest taki, że jest trudna w programowaniu.Jest silniejsza i to wyraźnie od 360 ale cóż z tego skoro wszystko idzie się kochać bo nikomu się nie chce szarpać i nie wykorzystują jej potencjału.

Cena - to , że musieli dokąłdac to naprawdę mniejsza o to, zwróciloby się. Teraz przedewszystkim ma być

1 powernie sprzetowo

2 banalnie w programowaniu

3 ulepszony PSN by nie ustepował z bajerami Live z 360.

Starczy.

Opublikowano

no ale jakiego błędu? jedyny błąd w tej konsoli jest taki, że jest trudna w programowaniu.Jest silniejsza i to wyraźnie od 360 ale cóż z tego skoro wszystko idzie się kochać bo nikomu się nie chce szarpać i nie wykorzystują jej potencjału.

Cena - to , że musieli dokąłdac to naprawdę mniejsza o to, zwróciloby się. Teraz przedewszystkim ma być

1 powernie sprzetowo

Starczy.

Myślę jednak, że nextbox nie będzie stał w miejscu i wprowadzi jakieś nowe fajne bajery. Więc nie starczy :P

Opublikowano

Chyba nie, bo ostatnio krążyła plota, że dev LoS ma być odpowiedzialny za nową Castlevanie na 3DSa.

Kod zrodlowy strony mowi co innego, dodatkowo jakis czas temu byly ostre ploty, ze CLOS2 ma wyjsc w tym roku.

PS. Na 3DSa ma podobno byc Castlevania: Mirror of Faith

Edytowane przez Ins

Opublikowano

... będzie tanie i sprzeda się jak Wii?

może tak a może odniesie porażkę?

Może. Jedno jest pewne. Stawianie przez Sony na lepsze specyfikacje, marnie się dla nich skończyło.

jesli konsola ma miec słabą specyfikację to musi wycelować w casuali, hardkorki pokręcą nosami

Graphics whores zapewne, core;owcy będą wybierać konsole w oparciu o grotekę.

Opublikowano

Heh, mam PS3, ale chciałbym żeby mi ktoś pokazał palcem gdzie PS3 jest WYRAŹNIE mocniejsze od X360 :P

Opublikowano

1 powernie sprzetowo

Starczy.

Jaki błąd?

Spóźniona premiera względem konkurencji mała biblioteka na start,i trochę też cena

Po za,tym mam podobne oczekiwania co do PS4. Ważne aby architektura była jak najbardziej zbliżona do pc(tylko pewnie nie będzie wtedy wstecznej kompatybipnosc bo nie ma jeszcze takiego proca co mógłby emulowac Cella bez problemu

Opublikowano

@Don

Uncharted!!!!!!!!@!@!#!@#11221

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

który element tej specyfikacji wyceniasz na 4000 zł?

nie element lecz elementy

nieznana karta NVIDIi-pewnie coś z układu rodziny kepler(gtx 6xx) gdzie ceny takich kart zaczynają sie od 1500- 4233zl

Procesor-też pewnie z najwyżej półki(700-1000zl)

RAM-nie wiadomo czy zwykle kości czy znowu drogie od Rambusa

Ogólnie to Sony raz już się przejechalo z cena konsoli(premiera PS3),

Ty naprawde cene sklepowa dajesz do wyceny jaka Sony mialoby placic za czesci?

Opublikowano

Heh, mam PS3, ale chciałbym żeby mi ktoś pokazał palcem gdzie PS3 jest WYRAŹNIE mocniejsze od X360 :P

Mialem PS3 i tez nie zauwazylem tego ;P

EDIT:

Cos na temat beznadziejnego poziomu Silent Hill HD Collection:

L.M.A.O. ARE YOU FUCKING SERIOUS, KONAMI?

Tomm Hulett: "We got all the source code that Konami had on file — which it turns out wasn’t the final release version of the games! D’oh!"

Yes, that's right. Instead of reverse-engineering the game from a retail disc, THEY BUILT THE HD VERSIONS USING INCOMPLETE BETA VERSIONS.

Love how Hulett acts so casual and non-caring about it. What a fuckface.

Jezeli to jest prawda to ja wymiekam po prostu ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gdybym już dzisiaj nie płakał ze śmiechu, to po tym newsie na pewno by do tego doszło :P

Opublikowano

W NASA, albo jakimś programie gdzie liczy się moc procka. Ale nie w grach. Bawi mnie, że ludzie tyle czasu po premierze nadal uważają, że PS3 jest mocarniejsze od Xboksa. Ale jednym to się nigdy nie znudzi. Potem posiadaczom PS3 jest wstyd za niektóre opinie. Ekhm.

HOT (pipi)a!!: http://www.ps3site.p...tation-4/111611

Te barany to wrzuciły na stronę :lol: Przecież dziecko z Afganistanu z porażeniem mózgowym rozpozna, że to słaby (śmieszny w sumie) fejk.

przecież wiadomo że cała(prawie) redakcja ps3site ma porażenie mózgówe i takie bzdury wrzuca

przecież taka konsola by z 4000zl kosztowala

Cześć panie ekspert. Z tym porażeniem to się nie zapędzaj, c'nie.
Opublikowano

widzialem twoje zdjecie w psx'ie i nie wygladales az tak zle wiec dobrze ukrywasz swoje porazenie :P

Opublikowano

widzialem twoje zdjecie w psx'ie i nie wygladales az tak zle wiec dobrze ukrywasz swoje porazenie :P

Cii, nikt nie chce tutaj warna dostać chyba ;)

LOL, dopiero teraz przeczytałem post Insa. Konami z tą kolekcją pobiło chyba wszystkie absurdy tego świata.

Opublikowano

bla bla bla...

Daddy: odwracasz kota ogonem, to X360 cierpi na brak ex'ów. Halo i Girsy raz na ruski rok z przeplotem nie wystarczą.

nagle z jakości exów przeskoczyłeś do ilości, ciekawe, niestety ps3 brakuje tego i tego :)

btw. podobno wiedzmin 2 na x360 poszedł w miesiąc w zaledwie 350tys. ciekawe czy dalej rozpatrują port na plejsztejszona, w końcu od powodzenia wersji x360 on zależy.

Opublikowano

W przypadku wieśka to bardzo bym sie zdziwił jeśli nie będzie portu na PS3.

Kasa leży praktycznie na ziemi i wystarczy się tylko po nią schylić.

Opublikowano

W przypadku wieśka to bardzo bym sie zdziwił jeśli nie będzie portu na PS3.

Kasa leży praktycznie na ziemi i wystarczy się tylko po nią schylić.

Zgadza się, lecz wydaje mi się, że bardziej opłacalna byłaby praca nad trzecim wieśkiem, niż poświęcanie niemałej grupy osób do robienia gry na skomplikowany sprzęt na który nic wcześniej nie wydali. Kolejny rok produkcji w plecy. Tymbardziej, że siedzą obecnie nad dwoma projektami i mimo iż chciałbym zobaczyć W2 na PS3, to wątpię, czy kiedykolwiek dojdzie do tego.

Zresztą jeden rdzeń mógłby nie wystarczyć do udźwignięcia tej gry. :)

Opublikowano
nagle z jakości exów przeskoczyłeś do ilości, ciekawe, niestety ps3 brakuje tego i tego :)

wymienie tylko te exy w które grałem i skończyłem, co najmniej bardzo dobre na minimum 8/10 : GoW 3 , 3 x Uncharted, Killzony, Niesławne, dwa Raczety, Heavy Rain, Heavenly sword, Motorstorm PR, Wipeout, Mgs 5, GT5, do wyboru (pipi)a do koloru, a to i tak nie wszystko, ale oczywiście xboty wolą przypominać w nieskończoność Haze (kogo ta gra obchodzi ?).

To jak z tym xboksem ? Girsy, Halo, Forza słyszę w kółko, nie wiem, może Fable ? coś jeszcze ? (tylko proszę bez wiedźminów i meinkraftów) bo jeżeli nie, to kwestię ilości i jakości exów uważam za rozwiązaną.

oczywiście takie mocarne marki jak tekken i final fantasy przez lata (ponad dekadę) należały do sony (tekken = playstation), podobnie DMC, jednak prawa rynku i zasobna kieszeń Billa to zmieniły, co oczywiście jest z korzyścią dla ogółu graczy. jakie to szlagiery, ikony gamingu wypromował xbox na przestrzeni dwóch generacji ? na pewno Halo, Girsy, Ninja Gaiden ......co jeszcze ?

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

wymienie tylko te exy w które grałem i skończyłem, co najmniej bardzo dobre na minimum 8/10 : GoW 3 , 3 x Uncharted, Killzony, Niesławne, dwa Raczety, Heavy Rain, Heavenly sword, Motorstorm PR, Wipeout, Mgs 5, GT5, do wyboru (pipi)a do koloru, a to i tak nie wszystko, ale oczywiście xboty wolą przypominać w nieskończoność Haze (kogo ta gra obchodzi ?).

To jak z tym xboksem ? Girsy, Halo, Forza słyszę w kółko, nie wiem, może Fable ? coś jeszcze ? (tylko proszę bez wiedźminów i meinkraftów) bo jeżeli nie, to kwestię ilości i jakości exów uważam za rozwiązaną.

Seria PGR, Lost Oddysey, Blue Dragon, Dead Rising, DOA4 itd.

Plus sporo bardzo dobrych gier na X360+PC a niedostepnych u konkurencji (ME, Metro, Splinter Cell, Wiedzmin itd.)

Oba sprzety maja mase swietnych gier, a to ktore graczom bardziej pasuja to kwestia gustu i po czesci przywiazania do marki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.