Opublikowano 9 listopada 201410 l Oj coś czuje, że wszystko zagra (dosłownie i w przenośni) i nawet FF 15 nie będzie miał większego startu do kolejnego Xeno. Swoją drogą SE zrobili ładną zrzynkę z dzieła Monolith Soft.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Swoją drogą SE zrobili ładną zrzynkę z dzieła Monolith Soft. Jak kopiować, to od najlepszych
Opublikowano 11 listopada 201410 l Xenoblade budowało na najlepszym jRPG-u (grze?) poprzedniej generacji, czyli FF12, i tak powstał najlepszy jRPG (gra?) tej generacji. Tak że jeśli mają nadal od siebie zrzynać, to nie brzmi to dla mnie źle. Ale nie sądzę, żeby w praktyce FF15 miał być szczególnie podobny do Xenoblade'a bardziej niż do "dwunastki". Edytowane 11 listopada 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 11 listopada 201410 l Xenoblade budowało na najlepszym jRPG-u (grze?) poprzedniej generacji, czyli FF12, Ot, taka niepozorna kontrowersyjna wrzutka, która może wywołać 3 strony wojny.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Mate, już prędzej się spodziewałem, że się czepisz, że wolę Xenoblade od Fallouta 3 czy innego Truck Driver Simulatora.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Mate, już prędzej się spodziewałem, że się czepisz, że wolę Xenoblade od Fallouta 3 czy innego Truck Driver Simulatora. Ja nawet nie grałem w FFXII, spodobała mi się po prostu twoja metoda "ogłoszenia" swojej gry generacji na 6 generację konsol. Poza tym jeśli dobrze pamiętam, to kiedyś chyba podobnie wychwalałeś Killer7? Sam lubię tę gierkę. Edytowane 11 listopada 201410 l przez mate5
Opublikowano 11 listopada 201410 l Ojej, drugi fan Baldurów i innych Saperów przyszedł i komentuje jakąś wypowiedź w temacie o normalnej, japońskiej grze. Od tego są odpowiednie kąciki gdzie możecie cały dzień sobie dyskutować, ja wypowiedziałem się na temat Xenoblade'a i Final Fantasy XV i tyle. Edytowane 11 listopada 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 11 listopada 201410 l FF XII nie szanuje bo nawet nie dałem rady skończyć. Znudziła mnie w połowie. Kiepska historia nudny gameplay.
Opublikowano 11 listopada 201410 l FF12 (pipi) obesrane, ale ten temat wraca jak bumerang i nie chce mi sie znowu o tym samym pisac. Ciekawe jak to online ma wygladac, moze cos na ksztalt White Knight Chronicles.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Myslicie ze bedzie jakis bundle Xeno X + Wii U ? Bo mysle nad kupnem Wii U a tak to bym sie wstrzymal dla super pudeleczka na szafe
Opublikowano 11 listopada 201410 l Z Xeno na bank nie będzie. Najwcześniej ze Smashem i Zeldą właśnie, a może z Yoshim lub z Kinopio hmmm,...... a wuj to wie.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Jak ktos nie zna Hiryukiego Sawano to polecam ten utwór, zeby sie przekonac ze gra jest naprawde w dobrych rekach jesli chodzi o muzyke. Jego styl bardzo mi pasuje do tego typu gry.
Opublikowano 28 listopada 201410 l Autor Na Twitterze Takahashi napisał, że scenarzystami XBX są Yuichiro Takeda (Xenoblade, Xenosaga I-II z DS-a) oraz Kazuho Hyodo. Podobno scenariusz jest znacznie dłuższy niż w przypadku XB, dlatego Monolith potrzebował więcej osób. Takahashi wybrał Hyodo, który parał się też anime i pisaniem powieści, bo ten ma podobno pojęcie o science fiction. Edytowane 28 listopada 201410 l przez Enkidou
Opublikowano 28 listopada 201410 l Jedna z niewielu gier na ktora rzuce sie jak dzikus w dniu premiery i nie zaleznie od tego w co bede wtedy gral/co bede robil rzucam to i odpalam XBX
Opublikowano 1 grudnia 201410 l Autor Kolejne wieści z Twittera. Takahashi przedstawił mecha designerów - Takayukiego Yanase (różne anime, w tym Gundamy, Metal Gear Solid 4, MG Revengeance, Darius Burst, Super Robot Taisen) i Koichiego Mugitaniego (Xenosaga).