Skocz do zawartości

The Last of Us

Featured Replies

Opublikowano

W końcu zagrałem i wow:) świetna gra, nie ma co się rozpisywać. Ciężko było się oderwać:) Warto inwestować w Left Behind? Podstawka na normalu zajęła mi z 20h, na ile godzin "starczy" LB?

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 440,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ,,Noughty Gods". Dobre, a ja bym ich nazwał ,,benchmarks gods", bo jedyne co potrafią robić w grach, to kozacką grafikę. Gierki ich są po prostu słabe, odtwórcze i ratuje je głównie ładna grafika, któ

• wczoraj sprawdziłem polski dubbing z ciekawości, jest to żenada którą można jedynie obrzygać, perfekcyjnie zrobione kupsko - sztuczne to, głosy dobrane beznadziejnie, dialogi teatralne i paskudnie cze

• Cutscenka z TLoU odtworzona w LBP2:   http://www.youtube.com/watch?v=zo0pkZbMSiU   Świetna robota

Opublikowano

2 godziny góra.

Ale za to jakie dwie godziny! WOW, obowiązkowy dodatek, nie wyobrażam sobie jak mógłbym to pominąć. Zdecydowanie najlepsze DLC.

Opublikowano

To DLC wciąż jeszcze przede mną. Zrobię brakujące 6 tygodni w multi i dopiero :) 

Co nie zmienia faktu, że od ludzi którzy grali slyszałem tylko pochlebne oceny.

Opublikowano

bo tak jest... wieź miedzy dziewczynkami jest przedstawiona, jak w najlepszych hollywood'zkich filmach, a nawet te mogą sie przyrumienić oglądając Left Behind :D WIELKIE WOW.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Gra miazga, to i DLC musi miażdżyc :) 

Po ograniu stwierdzam, że Gameplay jest w moim absolutnym TOP3.

Opublikowano

Po cichu liczę na jakieś obniżki z okazji wydania tego remastera, korci mnie zagrać ale cena jak za dodatek na 2h trochę przegięta:)

Opublikowano

Opłaca się kupić Season Pass bo pakiecie dostaniesz razem z mapkami multiplayer jeśli w ogóle grasz. 

Opublikowano

Season passa już nie ma, był dostępby przez określony czas. Teraz pozostaje kupić dodatki osobno.

Opublikowano

Season Passa można jeszcze dorwać w wersji pudełkowej na ebayu.

Ciekawostka: Troy Barker (Joel) podkładał też głos w Mass Effect 3 (Kai Leng), za nic bym się nie domyślił słuchając tylko.

Opublikowano

Season Pass do TLOU to chyba najbardziej opłacalna przepustka tego typu, zwłaszcza teraz kiedy ogłoszono kolejne dodatki do multi. Nie dziwne że wycofali z PSS :P

Opublikowano

Troy Barker to aktor taki mniej znany. Więc zdziwienia nie ma.

Ale Szok był dla mnie i nie tylko, większy gdy ogłoszono kto podkładał głos pod David'a, bo ja się nie domyśliłem, pewnie dlatego że nie wsłuchiwałem się. 

1312400_0.png

Ciężki spoiler

David = Nolan North = Nathan Drake Seria Uncharted  :woot: 

Opublikowano

Jego kariera skupia się na podkładaniu głosów w grach i średnich serialach TV. Wiec nie jest to jakaś wielka Hollywood Gwiazda. No sorry no. 

Opublikowano

Nolan North tez nie jest Holywood Gwiazda. Obaj natomiast sa jednymi z najbardziej rozpoznawalnych aktorow w branzy gamingowej.

Opublikowano

Ma ktoś problem z wejściem do multi? Mnie wyskakuje komunikat "Błąd podłączenia do serwera uwierzytelnienia".

Edytowane przez lennox

Opublikowano

Też mi strasznie kiepsko chodzi od wczoraj, wyszukanie gry trwa sporo czasu, rozpoczęcie drugie tyle i kilka razy mnie wywaliło w trakcie.

Opublikowano

Szybkie pytanko (a nie znalazłem odpowiedzi na ostatnich stronach) - czy wersja PL pozwala wybrać również dubbing angielski, czy jesteśmy zostawieni tylko z polskim (niczym w Infamous PL)?

Jeśli tylko polski, to będę szukał tańszej wersji 3xANG z profesjonalnymi głosami, jak autor gry przykazał.

Opublikowano

Wyszło kilka nowych dodatków do multiplayera- maski, kaski itp.

Mimo że mam season pass nie mogę ich pobrać :/

Czyżby sony leciało w kulki i nowsze dodatki nie były darmowe dla posiadaczy przepustki?

Opublikowano

Sprawdź w grze, Ja nie musiałem nic pobierać, wszystko miałem już dostępne. Dziś dodali dwa kapelusze, kask spawacza i coś jeszcze :D

Opublikowano

Potwierdzam. Posiadacze season passa nie muszą nic pobierać, wszystko jest już grze w momencie dodania.