Opublikowano 19 lipca 201410 l W końcu zagrałem i wow:) świetna gra, nie ma co się rozpisywać. Ciężko było się oderwać Warto inwestować w Left Behind? Podstawka na normalu zajęła mi z 20h, na ile godzin "starczy" LB?
Opublikowano 22 lipca 201410 l 2 godziny góra. Ale za to jakie dwie godziny! WOW, obowiązkowy dodatek, nie wyobrażam sobie jak mógłbym to pominąć. Zdecydowanie najlepsze DLC.
Opublikowano 22 lipca 201410 l To DLC wciąż jeszcze przede mną. Zrobię brakujące 6 tygodni w multi i dopiero Co nie zmienia faktu, że od ludzi którzy grali slyszałem tylko pochlebne oceny.
Opublikowano 22 lipca 201410 l bo tak jest... wieź miedzy dziewczynkami jest przedstawiona, jak w najlepszych hollywood'zkich filmach, a nawet te mogą sie przyrumienić oglądając Left Behind WIELKIE WOW. Edytowane 22 lipca 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 22 lipca 201410 l Gra miazga, to i DLC musi miażdżyc Po ograniu stwierdzam, że Gameplay jest w moim absolutnym TOP3.
Opublikowano 24 lipca 201410 l W 100% zgadzam się z tym kolesiem jeśli chodzi o Left Behind. SPOILERY!!
Opublikowano 24 lipca 201410 l Po cichu liczę na jakieś obniżki z okazji wydania tego remastera, korci mnie zagrać ale cena jak za dodatek na 2h trochę przegięta:)
Opublikowano 24 lipca 201410 l Opłaca się kupić Season Pass bo pakiecie dostaniesz razem z mapkami multiplayer jeśli w ogóle grasz.
Opublikowano 24 lipca 201410 l Season passa już nie ma, był dostępby przez określony czas. Teraz pozostaje kupić dodatki osobno.
Opublikowano 25 lipca 201410 l Season Passa można jeszcze dorwać w wersji pudełkowej na ebayu. Ciekawostka: Troy Barker (Joel) podkładał też głos w Mass Effect 3 (Kai Leng), za nic bym się nie domyślił słuchając tylko.
Opublikowano 25 lipca 201410 l Season Pass do TLOU to chyba najbardziej opłacalna przepustka tego typu, zwłaszcza teraz kiedy ogłoszono kolejne dodatki do multi. Nie dziwne że wycofali z PSS
Opublikowano 25 lipca 201410 l Troy Barker to aktor taki mniej znany. Więc zdziwienia nie ma. Ale Szok był dla mnie i nie tylko, większy gdy ogłoszono kto podkładał głos pod David'a, bo ja się nie domyśliłem, pewnie dlatego że nie wsłuchiwałem się. Ciężki spoiler David = Nolan North = Nathan Drake Seria Uncharted
Opublikowano 25 lipca 201410 l Troy Barker to aktor taki mniej znany. Więc zdziwienia nie ma.Hahahahah, co?
Opublikowano 25 lipca 201410 l Jego kariera skupia się na podkładaniu głosów w grach i średnich serialach TV. Wiec nie jest to jakaś wielka Hollywood Gwiazda. No sorry no.
Opublikowano 25 lipca 201410 l Nolan North tez nie jest Holywood Gwiazda. Obaj natomiast sa jednymi z najbardziej rozpoznawalnych aktorow w branzy gamingowej.
Opublikowano 28 lipca 201410 l Ma ktoś problem z wejściem do multi? Mnie wyskakuje komunikat "Błąd podłączenia do serwera uwierzytelnienia". Edytowane 28 lipca 201410 l przez lennox
Opublikowano 28 lipca 201410 l Też mi strasznie kiepsko chodzi od wczoraj, wyszukanie gry trwa sporo czasu, rozpoczęcie drugie tyle i kilka razy mnie wywaliło w trakcie.
Opublikowano 28 lipca 201410 l Szybkie pytanko (a nie znalazłem odpowiedzi na ostatnich stronach) - czy wersja PL pozwala wybrać również dubbing angielski, czy jesteśmy zostawieni tylko z polskim (niczym w Infamous PL)?Jeśli tylko polski, to będę szukał tańszej wersji 3xANG z profesjonalnymi głosami, jak autor gry przykazał.
Opublikowano 28 lipca 201410 l Pozwala wybrać angielski, możesz ustawić angielski dubbing i polskie napisy.
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Wyszło kilka nowych dodatków do multiplayera- maski, kaski itp. Mimo że mam season pass nie mogę ich pobrać Czyżby sony leciało w kulki i nowsze dodatki nie były darmowe dla posiadaczy przepustki?
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Sprawdź w grze, Ja nie musiałem nic pobierać, wszystko miałem już dostępne. Dziś dodali dwa kapelusze, kask spawacza i coś jeszcze
Opublikowano 6 sierpnia 201410 l Potwierdzam. Posiadacze season passa nie muszą nic pobierać, wszystko jest już grze w momencie dodania.