Skocz do zawartości

The Last of Us

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 439,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ,,Noughty Gods". Dobre, a ja bym ich nazwał ,,benchmarks gods", bo jedyne co potrafią robić w grach, to kozacką grafikę. Gierki ich są po prostu słabe, odtwórcze i ratuje je głównie ładna grafika, któ

• wczoraj sprawdziłem polski dubbing z ciekawości, jest to żenada którą można jedynie obrzygać, perfekcyjnie zrobione kupsko - sztuczne to, głosy dobrane beznadziejnie, dialogi teatralne i paskudnie cze

• Cutscenka z TLoU odtworzona w LBP2:   http://www.youtube.com/watch?v=zo0pkZbMSiU   Świetna robota

Opublikowano

Czytam te komentarze i najważniejsza informacja, że gra będzie mieć kamerę TPP. :good2:

Opublikowano

Czytam te komentarze i najważniejsza informacja, że gra będzie mieć kamerę TPP. :good2:

Mnie nawet przez mysl nie przeszedl FPP skoro to ND. Nie moge sie doczekac gameplayu i jego koncepcji.

Opublikowano

Teraz juz tylko cierpliwość nas ratuje,jakby była opcja złożenia preordera to co niektórzy w tym i ja napewno by sie skusili już teraz:)

Jak myślicie kiedy zobaczymy gameplay? Może tak samo szybko jak U3 w jakims tam programie dla hamburgerów.

Edytowane przez kubanczyk

Opublikowano

No i prawdopodobnie bedzie multi. :)

Ten tytuł aż się prosi o multi. Idziesz po mieście, szukasz fantów spotykasz innych ocalałych wymieniasz z nimi przedmioty aż tu nagle atakują was "zarażeni". Współpracujecie w celu odparcia wrogów.... albo wystawiasz gościa na przynętę i zwiewasz ;)

Opublikowano

Gameplay pewnie przed E3 bo już trochę informacji ujawnili.

Co-op może być, ale jako oddzielny tryb z innymi postaciami. Single player to ma być single player.

Opublikowano

No i prawdopodobnie bedzie multi. :)

Ten tytuł aż się prosi o multi. Idziesz po mieście, szukasz fantów spotykasz innych ocalałych wymieniasz z nimi przedmioty aż tu nagle atakują was "zarażeni". Współpracujecie w celu odparcia wrogów.... albo wystawiasz gościa na przynętę i zwiewasz ;)

O matko, jakby w tej grze było zastosowane lobby jak w RDR, w stylu Freeroama :o :wub:

Opublikowano

Wstrzymajcie się z tymi fantazjami, nie zdrowo się tak podniecać na stare lata. :P

Ja nie widzę szczerze mówiąc multi, chyba że oddzielny tryb co-op, np. przed wydarzeniami lub w trakcie wydarzeń singla.

Za(pipi)isty kompozytor, do 21 gramów muza była wyśmienita.

Z każdą informacją ta gra zapowiada się lepiej. Ta gra zapowiada się lepiej niż w moich najśmielszych oczekiwaniach.

Opublikowano

coś pięknego, inspirują się "No country for old men", film genialny imo, ciekawe co wezmna z tego filmu, ja pierdziele, co news to jeszcze bardziej sie doczekac nie moge :D

btw. Strona thelastofus.com nie działa, ciekawe co dłubią przy niej. Zauważyłem, że na końcu trailera jest adres lastofus.com który nie działa

Opublikowano

btw. Strona thelastofus.com nie działa, ciekawe co dłubią przy niej. Zauważyłem, że na końcu trailera jest adres lastofus.com który nie działa

Strona lastofus.com działa. Strona thelastofus.com nie działa.

UP: @Major szybszy...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

cf_00276zpu.jpg

:o

ND jest jedyną chyba firmą której screeny z gier nie różnią się aż tak bardzo od rzeczywistego wyglądu gry na naszych TV

Opublikowano

cf_00276zpu.jpg

:o

ND jest jedyną chyba firmą której screeny z gier nie różnią się aż tak bardzo od rzeczywistego wyglądu gry na naszych TV

Dla mnie to troche jak artwork wyglada

Opublikowano

to są artworki a nie screeny

Nie psuj im zabawy :)

Opublikowano

to są artworki a nie screeny

Nie psuj im zabawy :)

Niestety, ale trzeba, żeby później jeden z drugim nie wbijali do tematu, że są zawiedzeni.

Opublikowano

To są artworki, ale co z tego? Klimat się wylewa. Po ND wiem, że ten klimat przeniosą do gry.

Opublikowano

Ale grafa lol

Później będzie, że ząbki są, tekstury nie teges, nie ma sandboxa i multi na 64 osób. :ph34r:

up^ Zwiastun Dead Island był nie fair, sama gra to sieczka.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Im więcej informacji o Last of Us tym bardziej chce już złożyć preordera

http://www.ppe.pl/ne...wanie_gier.html

"Chcemy przedefiniować pojmowanie naszego medium. Określenia "gra wideo" nie jest już właściwe. Przygotowujemy dzieło, w którym niekoniecznie pojawią się reguły, przegrani i wygrani. To będzie przeżycie"

Edytowane przez Square

Opublikowano

Screeny może nie, ale trailery które są "niby" zawsze na silniku gry odbiegają (na plus) od rzeczywistego wyglądu.

Co do gry, to ja narazie wstrzymam sie z hajpowaniem do momentu jakiegoś gameplaya, ale że grę tworzy ND to jestem raczej spokojny ;)