Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tak, imo cały serial trzyma równy poziom. Może początek 3 sezonu trochę zamula ale jako całość jest bardzo dobry. Bohaterowie o dziwo mnie nie w(pipi)iali, a to spory plus (w przeciwieństwie właśnie do Walking Dead gdzie im dalej tym więcej znienawidzonych twarzy). Oglądaj bo warto, ja skończyłem miesiąc temu i brakuje mi tego serialu:(

• Odpowiedzi 389
  • Wyświetleń 33,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedynie co mnie w(pipi)ia w tym serialu to corka Brodiego z wiecznie skwaszonym ryjem. Mogli by wywalić ten wątek.

• sezon byl ogolnie zaje.bisty tylko ostatnio odcinek ssal palke

• Niestety od połowy sezonu serial siada pod względem fabuły i jakości, trochę kupowato się robi. Mimo to nie skreślam i będę oglądał drugą serię, która co dopiero wystartowała.

Opublikowano

Homeland to jeden z najlepiej zrobionych seriali w ostatnich latach. Scenariusz, reżyseria, aktorzy - wszystko jest z górnej półki. Co do poziomu to sezony 1&2 w moim odczuciu są minimalnie lepsze od trzeciego, ale różnica jest niewielka. Czekam na kolejny sezon.

Opublikowano

super, dzięki Panowie, porzuciłem właśnie TWD i wkręcam się w coś nowego, ale tutaj aż miło jest odpalić film. 

Opublikowano

Drugi sezon Homelanda niszczy najbardziej a końcówka to jedno wielkie WTF o_O'

Opublikowano

Trzeci sezon rzeczywiście na początku zamulał, dopóki scenarzyści nie wytłumaczyli dlaczego, powód był dobry.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Premiera 06.10.2014

Opublikowano

Cholercia, szykuje się mocny sezon i widzę, że Quinnowi włosy odrosły po zdjęciu kodu kreskowego.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pojawił się10 minutowy Debrief - można dowiedzieć się co będzie w najbliższych 3 epach.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No i się doczekaliśmy. Dwa odcinki są do obejrzenia.

Opublikowano

Obiecałem sobie że nie będę już dalej oglądał.

Ale odcinki ściągnąłem i leżą na dysku prowokując niczym naga Remy Lacroix. 

Opublikowano

a czemu, serial stracił sens po finale poprzedniego sezonu?

czekam do wieczora i siadam do ogladania :)

Opublikowano

Jakiś dziwny ten początek sezonu. Bez szału, aczkolwiek trailery kolejnych odcinków zachęcają by zostać przy serialu. W tym podwójnym odcinku najbardziej mi się podobała akcja z samosądem. Trochę szkoda że ten aktor dostał tak krótką rolę, lubię gościa za HOC. Świetny był też motyw z wypalonym Quinnem. Posiłek w knajpie z grubaską bekowy. Jednak najśmieszniejszą sceną było jak ten młody pilot opierdziela Carrie za śmierć cywilów. To chyba miało wyjść poważnie i dramatycznie. A sama Carrie, no cóż. Ona i Saul zaczynają mnie wkurzać. Oglądam serial głównie ze wględu na główną intrygę związaną z tym młodym studentem. Kudosy należą się osobie od castingu która znalazła córkę Carrie i Nicholasa. Uroczy brzydal, niesamowite podobieństwo.

Opublikowano

jest już release 4x03

Opublikowano

szykuje sie nam chyba najlepszy sezon homeland :D

eliminując brodę, automatycznie przestajemy sie meczyc z jego popapraną rodzinką

Poza tym, juz mozna przewidziec co sie bedzie dzialo dalej - piter sie wyraznie podko(pipi)e w carrie, natomiast ta robi sie coraz bardziej wyrafinowaną su,ką, o czym swiadczy ostatnia scena 3 epa. pewnie sie skonczy na tym, ze bedzie jej emocjonalnym niewolnikiem , a carrie bedzie w stanie go doprowadzic do ruiny, byle osiagnac swoje cele.

ps. Carrie w legginsach <3 chętnie bym zaniuchał ten jej zapocony tyłeczek <3

Edytowane przez Andżej

Opublikowano
  • Autor

trochę się skrzywiłem jak carrie chciała utopić to rude dziecko.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

5 odcinek mistrz, scena z Saulem na lotnisku rewelacyjna! W końcu sezon się rozkręcił i masz ochotę natychmiast obejrzeć następny ep. Oby tak było do końca.

Opublikowano

Tylko Carrie dalej irytująca i rozklejająca się w co drugiej scenie :/