Opublikowano 14 grudnia 20159 l Przechodź po kolei, bez tego stracisz mnóstwo. Poza tym Phoenixy o wiele wygodniej ogrywa się na tablecie/telefonie. No i jest o wiele taniej.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Nie no, jasne, że mam zamiar grać po kolei. Kupię sobie na zapas, bo Trilogy już mam. Co do smartfona albo tabletu - nie mam.
Opublikowano 15 grudnia 20159 l Shantae będe brał obowiązkowo tylko teraz kwestia taka, brać na 3ds czy na wii u
Opublikowano 22 grudnia 20159 l Ja ze swojej strony polecam taktycznego j-Rpg Mercaneries Saga 2m w rewelacyjnej cenie 18zł. Można śmiało powiedzieć, że gra to klasyka gatunku, z tym że ja porównuję każdego "taktyka" do najlepszej gry z tego gatunku w który grałem, czyli Jeanne d'Arc [PSP]. Jeżeli komuś nie przeszkadza trochę archaiczna grafika to można śmiało kupować, naprawdę sporo zabawy w tak niskiej cenie ( promocja do końca roku).
Opublikowano 2 lutego 20169 l ale ten eshop na 3ds jest nieczytelny w porowaniu do Wii U, jest gdzies mozliwosc przegladania gier wydanych na poszczegolne konsole lub zakladka 3d classics ?
Opublikowano 3 lutego 20169 l Autor Jak nie ma na głownej to nie ma obecnie. Niestety ale to najbardziej nieprzemyslany sklep jaki powstał w tej branzy. Zmieniają sobie kategorie wedle uznania i co jakis czas z głownej znikają gierki. Jedynie takie sekcje jak dema czy VC sa na stałe. Nintendo Selects powinno jeszcze byc na głównej więc sprawdź jeszcze raz.
Opublikowano 8 lutego 20169 l Autor W ten czwartek na eShopie wyladuje demo Bravely Default: End Layer. Progress z dema mozna przenieść do pełnej wersji więc warto się skusić jak ktoś planuje zakup i nie może się doczekać pełnej wersji.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Nie tyle co progress z dema można przenieść jak to Demo to dosłownie jest specjalny ponad 10h prolog do Bravely Second którego nie znajdziecie w samej grze. Jak dla mnie to square się teraz popisało i należy im się kciuk do góry z piąteczką za taką inicjatywę.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Autor Dodatkowo jak by ktoś jakims cudem planował zakupwersji cyfrowej to po ściągnięciu dema jest 10% zniżki.
Opublikowano 12 lutego 20169 l Można spokojnie grać ale po co? Kup BD przejdź jak ci dopasuje kupisz kiedyś dwójkę.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Czy można zmienić język gry ściągniętej z eShopu, czy jesteśmy skazani na granie po angielsku? W tym konkretnym przypadku chodzi mi o Pokemon Yellow.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Czy można zmienić język gry ściągniętej z eShopu, czy jesteśmy skazani na granie po angielsku? W tym konkretnym przypadku chodzi mi o Pokemon Yellow. Zależy od gry, w przypadku Pokemonów, to każda wersja językowa jest osobną grą do kupna. Przeszkadza Ci to, że grasz po ang w Pokemony? o.O
Opublikowano 23 lutego 20169 l Chciałbym pograć w innym języku . Czyli w polskim eShopie mogę kupić włoską wersję Pokemon Yellow?
Opublikowano 23 maja 20168 l Autor Pierwszy raz od bardzo dawna są jakies naprawdę ciekawe zniżki na eShopie (tzn będa jak update wyladuje w czwartek na sklepie): 3DS eShop Permanent Discounts Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan (NIS America, €9.99 / £17.99, was €39.99/ £34.99) Persona Q: Shadow of the Labyrinth (NIS America, €19.99 / £8.99, was €39.99/ £34.99) Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers (NIS America, €9.99 / £8.99, was €39.99/ £34.99) Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl (NIS America, €9.99 / £8.99, was €39.99/ £34.99) źródło: http://www.nintendolife.com/news/2016/05/nintendo_download_26th_may_europe Edytowane 23 maja 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 23 maja 20168 l Ten Soul Hacker to jakiś spinoff? Remaster? Kuźwa kiedyś ogarnialem co jest co, teraz już się trochę gubię. [emoji14]
Opublikowano 23 maja 20168 l Ten Soul Hacker to jakiś spinoff? Remaster? Kuźwa kiedyś ogarnialem co jest co, teraz już się trochę gubię. [emoji14] Remake gierki wydanej lata temu w Japonii. Devil Summoner to jakby osobna seria Shin Megami. Z tego co pamiętam to na PS2 wyszły dwa tytuły ale tylko jeden z nich trafił do Europy. Za dychę biorę dla samej wygody ogrywania bez targana ze sobą carta.
Opublikowano 23 maja 20168 l Ten Soul Hacker to jakiś spinoff? Remaster? Kuźwa kiedyś ogarnialem co jest co, teraz już się trochę gubię. [emoji14]Remake gierki wydanej lata temu w Japonii. Devil Summoner to jakby osobna seria Shin Megami. Z tego co pamiętam to na PS2 wyszły dwa tytuły ale tylko jeden z nich trafił do Europy. Za dychę biorę dla samej wygody ogrywania bez targana ze sobą carta. Też chyba wezmę. Jaka jest kolejność ogrywania serii soul hacker? A zresztą ogarnę sobie na wiki albo gdzieś w sieci.
Opublikowano 23 maja 20168 l Autor Tutaj jest dobry temat forumkowy do czerpania wiedzy: http://www.psxextreme.info/topic/91970-seria-megami-tensei/ Sporo stron ale jak zadasz pytanie to pewnie Suavek bedzie w stanie Ci odpwiedzieć. Z tego co czytam to siedzi w SMT (wszystkich) dosyć mocno.