Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbardziej oczekiwane filmy

Featured Replies

Opublikowano

nowy jarmush > nowy anderson > prometheus > napisanie i obrona pracy mgr >>>>>>>>>> tarantino >>>>>>>>>>>>>>>>>. hobbit

• Odpowiedzi 79
  • Wyświetleń 13,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Z tych, które powinny w tym roku wyjść w Polsce, przychodzą mi na myśl:

- Django (po ostatnim filmie już wiemy, że Tarantino stać na nakręcenie najlepszego westernu ostatnich 40 lat)

- Looper ("Bracia Bloom" byli niedocenieni, ale tutaj, z obsadą w stylu Gordon-Levitt i Bruce Willis, powinno być lepiej)

- Gravity (powrót duetu Cuaron/Lubezki 6 lat po "Ludzkich dzieciach" - szykuje się coś srogiego)

- Cloud Atlas (sześć powiązanych opowieści: po dwie Wachowskich i Toma Tykwera, fabuła przy której "Źródło" wygląda jak Teletubisie: intrygujące)

- Amazing Spider-Man (Andrew Garfield ma talent i warunki, by stworzyć tu jedną z najlepszych kreacji w historii szlagierowego kina, no i Mark Webb za kamerą)

- The Master (nowy film największego obecnie reżysera amerykańskiego - chyba starczy, żeby wyczekiwać)

- wszystkie filmy z Fassbenderem

- Ted (nie jestem fanem Family Guy, ale chcę zobaczyć Wahlberga wyzywanego przez pluszowego misia)

Opublikowano

Dodałbym Hansel and Gretel: Witch Hunters kolesia od Dead snow, będzie lekkie, krwawe, zabawne kino.

Edytowane przez Wiolku

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Obecnie chyba The Counselor, choć dopiero jest w bardzo wczesnej fazie.

Reżyseria: Ridley Scott.

Scenariusz: Cormac McCarthy.

Główną rolę Ridley zaproponował Michaelowi Fassbenderowi.

Więcej pisać chyba nie trzeba.

Opublikowano

Powiem wam, że z niedoczekaniem czekam na:

"xXx - The Return of Xander Cage"--> Vin Diesel wraca do akcji :D

"Shady Talez" --> To ze względów Eminem'a.

"I że cię nie opuszcze" --> 10 lutego wbiło do kin, mam zamiar się wybrać.

To narazie tyle choć jest tego dużoo więcej. Pozdr. :>

Opublikowano

The Raid

Z recki:

The Raid is a bone-breaking, gut-punching, action movie triumph. The combination of a great premise, brilliantly-inventive direction, incredible fight sequences and spirited performances makes it easy for us to already proclaim that The Raid is the action movie of the year.

ołje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oczywiście World War Z ale z tego co dosłowanie przed chwilą sie dowiedziałem raczej nie ma na co czekać. Czy w książce były biegające zombie? Nie, więc na cholerę pakują je do filmu? Przecież to nie ma być film akcji tylko dramat, (pipi). Jak czytam, że remake "Dnia żywych trupów" z 2008 był lepszy niż oryginał bo był biegające zombie to mnie krew zalewa. W ogóle co za debil wymyślił biegające zombie? Wszystko zaczęło się od "28 dni później" gdzie mieliśmy jakąś chorobę zakaźną, podobną do wścieklizny, Tylko, że w tym filmie nie było słowa o zombie dzięki czemu wszystko trzymało się kupy.

No i na dokładkę jakiś debil przesunął u nas w Polsce premierę Prometeusza z powodu Euro 2012. Co ma jedno do drugiego to ja nie wiem? I tak pójdę do kina bo chcę, żeby kręcono więcej takich filmów. Ciekawe tylko ile osób nie wytrzyma i ściągnie film z internetu.

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

Oglądałem film dokumentalny o Kuklinskim, mocna rzecz. Ciekawe jak wyjdzie film, główny aktor może dać radę.

Ja czekam na Prometeusza i nowego Batmana i ew. God Bless America.

Opublikowano

Jest gdzieś więcej informacji o nowym Jarmuschu oprócz wampiry + Swinton + Hurt ?

e: + hiddleston zamiast fassbendera

Edytowane przez mate5

Opublikowano

nie bardzo

ZZ62E5C7AE-550x814.jpg

trailer 12 kwietnia. aha jgl nie wystąpi jednak u tarantino - kolidowałoby to z produkcją jego reżyserskiego debiutu, w którym obok niego samego główną rolę zagra scarlett johannsson.

Edytowane przez tk___tk

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zobaczyłem dzisiaj w kinie i się zakochałem :)

Opublikowano

"xXx - The Return of Xander Cage"--> Vin Diesel wraca do akcji :D

Kij z tym. Będzie nowy Riddick! :sorcerer: Stary news, ale dziwię, że nikt nie wymienił...

*plotka* Vin Diesel zgodził się poświęcić część gaży za to, że wytwórnia nie będzie ugrzeczniać fimu na siłę dla niższego ratingu... :)

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Vin Diesel>Ridley Scott

Opublikowano

Konkretny.

Film z miejsca wskakuje do czołówki oczekiwanych. W końcu przypomnieli sobie o kinie gangsterskim, no i zajebiście. To już któryś z kolei zapowiedziany na ten i przyszły rok.

Btw Nolte jaki dziad :o

Opublikowano

no za(pipi)isty trailer.. szczegolnie hip hop uzyty jako podklad muzyczny rotfl