Opublikowano 17 sierpnia 201410 l Nie wiem czy było, ale z tego co ten Pan mówi, to w karierze od razu będziemy mieli dostęp do wszystkich samochodów. Argumentuje to tym, żeby gracz skupiał się na doskonaleniu swojej techniki jazdy, a nie na tym ile jeszcze kasy musi uzbierać na ulubiony samochód. Ja takie tłumaczenie kupuję. Edytowane 17 sierpnia 201410 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Odnosnie kierownic do tej gry. Czy na Logitech G25 tez nie pojdzie na PS4?Nie pójdzie żaden Logitech na dzień dzisiejszy. To jest skandal ! Ludzie płacili nie małe pieniądze za te kiery Logitecha i co nadchodzi nowa generacja i mają oddać je na złomowanie bo nie będą wspierane ?Sam posiadam DFGT i pograłem tylko w GT i w F1, z checią bym pograł w C.A.R.S i co teraz mam inwestować w jakies nowe gónwo ?! bo przecież granie w tą grę na padzie nie ma dla mnie sensu
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l Odnosnie kierownic do tej gry. Czy na Logitech G25 tez nie pojdzie na PS4?Nie pójdzie żaden Logitech na dzień dzisiejszy. To jest skandal ! Ludzie płacili nie małe pieniądze za te kiery Logitecha i co nadchodzi nowa generacja i mają oddać je na złomowanie bo nie będą wspierane ?Sam posiadam DFGT i pograłem tylko w GT i w F1, z checią bym pograł w C.A.R.S i co teraz mam inwestować w jakies nowe gónwo ?! bo przecież granie w tą grę na padzie nie ma dla mnie sensu :confused: https://twitter.com/LogitechG/statuses/496042493155094528
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l 20min gameplay Niech wypowie się ktoś kto miał styczność z wersją na PC Ale mam wrażenie że gameplay pochodzi z PS4, model jazdy jest chyba mega uproszczony, grafika średnia, ogólnie szału nie ma, do wersji PC nie ma nawet startu.
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l gameplay z tego filmiku wygląda fatalnie zaczynam mieć obawy co do wersji konsolowych
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l To jest z PC a nie PS4. Nie wiem jake ustawienia itd. ale SMS nie wypuscilo zadnych gameplayow z PS4. Ogolnie nie martwilbym sie o wersje na PS4 gdyby nie fakt ze na nowych konsolach nie pogramy na wiekszosci kierownic W kazdym razie jest nowy trailer.....
Opublikowano 18 sierpnia 201410 l jak się okaże, że SMS nas oszukuje to krew się poleje Edytowane 18 sierpnia 201410 l przez Szejdj
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l jak się okaże, że SMS nas oszukuje to krew się poleje Sprecyzuj. W jakiej kwesti mieliby oszukiwac? I w jaki sposob mieliby to robic skoro od ponad 2 lat gra jest dostepna/grywalna dla 80 tysiecy osob.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Przede wszystkim model jazdy - ma być fullsim z fizyką i modelem jazdy jak w rfactor a nie forza czy gran turismo. Te gameplaye czy filmiki z E3 mnie zmartwiły bardzo. Po drugie grafika - oczekuje poziomu Forza 5 co najmniej, z tymi wszystkimi kropelkami na karoserii, czy śladami wody na asfalcie. I nie życzę sobie żadnych naleciałości z Shiftów. Oczywiście mowa o wersji na PS4. Edytowane 19 sierpnia 201410 l przez Szejdj
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l "każdy pojazd w Project CARS składa się z 60 tysięcy wielokątów, zaś wersja na PC przy ustawieniu najwyższych detali oferuje od 200 do 300 tysięcy elementów"
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l To jest z PC a nie PS4. Nie wiem jake ustawienia itd. ale SMS nie wypuscilo zadnych gameplayow z PS4. Ogolnie nie martwilbym sie o wersje na PS4 gdyby nie fakt ze na nowych konsolach nie pogramy na wiekszosci kierownic W kazdym razie jest nowy trailer..... Można też oglądać gameplaye z gamescomu pochodzące z ps4, szału nie ma, nie wiem czemu, ale mam straszne obawy co do tej gry od samego początku. Oby mnie zaskoczyła pozytywnie.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Ja mam obawy co do wersji konsolowych. Bo dobre symulacje na konsolach można policzyć na palcach jednej reki. Edytowane 19 sierpnia 201410 l przez Szejdj
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Na razie C.A.R.S z tego co widac na konsole to wielka niewiadoma .I no właśnie ja postanowiłem ze nie zainwestuje w ten tytuł dopóki nie zostanie przetestowany przez innych,szkoda.
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Ten tytul jest testowany przez innych od ponad 2 lat Dostep do alphy/bety ma jakies 80 ludzi. @ EX4cT Jak zamierzasz grac na padzie to szkoda czasu. W pCARS powinno sie grac tylko i wylacznie na kierownicy. Kolejny filmik Rene Rasta
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Poczatkowo chcialem zrobic filmik z szybkim okrazeniem po mokrym, ale po n-tym wypadnieciu z toru stwierdzilem ze nie nie dam rady ujarzmic tej besti. Zatem gameplay z cyklu "staram sie jakos utrzymac na torze"
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Fakt to sie nie moze nie udac. PS4 jeszcze nie mam, kierownicy nie posiadam ale pre-order na limitke Project CARS juz zlozony. Takie inicjatywy wspieram calym sercem. Oby do listopada
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Magik, a jakie ustawienia i na jakim grasz sprzęcie? Bo zastanawiam się czy na moim kompozaurze w ogóle to się odpali (plan awaryjny jeśli wersja konsolowa będzie mocno odstawać od PC i w zależności jak będzie z obsługą Logitechów na konsoli). No i wygląda bosko i wydaje się, że prowadzenie też full-sim-hardkor P.S. Obiekty w lusterku ostro znikają Wiem, że to w sumie detal i w czasie jazdy nie rzuca się tak w oczy, ale jednak jak się jest widzem to taka łyżka dziegciu w beczce miodu. No i w końcu w lusterko też się czasem patrzy podczas ścigania Edytowane 25 sierpnia 201410 l przez Luqat
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Mam 3 letniego zloma, ktory nie bardzo nadaje sie do grania w pCARS. Znikajace obiekty w lusterku sa pewnie przez zredukowane ustawienia (otoczenie, refleksy, cienie = medium). Generalnie sam jestem w kropce bo nie wiem ktora wersje wybrac. Z jednej strony slaby PC, ktory to ledwo ciagnie ale z DFGT.... z drugiej PS4 gdzie bedzie ladniej/plynniej.....ale na padzie to zupelnie inna gra
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Kupiłem rury 2 calowe w PVC 12 metrów na początek, powoli buduje swoje nowe siedzisko pod pCars. Całość zamknie się w kwocie 700 zł z fotelem kubełkowym. W dniu premiery gdy okaże się jak z kierownicami to podejmę decyzje, grać na konsoli czy może jednak na PC. Chciałbym jednak na PS4
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Piszą coś na forum czy fizyka na next genach będzie taka jak na PC?