Kre3k 581 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Jako, że Modern Warfare są w przecnie, to zastanawiam się nad kupnem. Kampania w COD4 była całkiem fajna i nawet kiedyś ukończyłem, ale w sumie nie o to mi chodzi. Te gry są całkiem popularne w sieci, prawda? Sporo ludzi gra w jedynkę? Dwójkę? Trójkę? Czy może wszyscy od razu rzucają się na najnowszą część tj. Black Ops? W sumie od czasów gimbazy nie próbowałem swoich sił w sieciowych strzelaninach i Modern Warfare wydaje mi się dobrą okazją, by sprawdzić, czy mi się spodoba coś takiego, prawda? Podobno gra jest n00b-friendly, więc mi to pasi, bo jak sami prosi grają i nie mam żadnych szans przez pierwsze 50h to średnio mnie to bawi . Gra ktoś z Was? Klikasz w liczbę graczy na stronie głównej Steama i masz rozpiskę ile ludzi gra w daną grę. Przy okazji to "niedawno" płakałeś, że dałeś 90 zł na nowego Bioshocka, miałeś się skupić na jednej grze, ale widzę (pipi)zka zakupowa trwa nadal. Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Kre3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Przy okazji to "niedawno" płakałeś, że dałeś 90 zł na nowego Bioshocka, miałeś się skupić na jednej grze, ale widzę (pipi)zka zakupowa trwa nadal. Z tego co widze na Friend Liscie to Raven odpala inną, nową grę średnio co 3 dni ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Jako, że Modern Warfare są w przecnie, to zastanawiam się nad kupnem. Kampania w COD4 była całkiem fajna i nawet kiedyś ukończyłem, ale w sumie nie o to mi chodzi. Te gry są całkiem popularne w sieci, prawda? Sporo ludzi gra w jedynkę? Dwójkę? Trójkę? Czy może wszyscy od razu rzucają się na najnowszą część tj. Black Ops? W sumie od czasów gimbazy nie próbowałem swoich sił w sieciowych strzelaninach i Modern Warfare wydaje mi się dobrą okazją, by sprawdzić, czy mi się spodoba coś takiego, prawda? Podobno gra jest n00b-friendly, więc mi to pasi, bo jak sami prosi grają i nie mam żadnych szans przez pierwsze 50h to średnio mnie to bawi . Gra ktoś z Was? Klikasz w liczbę graczy na stronie głównej Steama i masz rozpiskę ile ludzi gra w daną grę. Przy okazji to "niedawno" płakałeś, że dałeś 90 zł na nowego Bioshocka, miałeś się skupić na jednej grze, ale widzę (pipi)zka zakupowa trwa nadal. Bioshock na ukończeniu, spadaj . Od tego czasu nic innego nie kupiłem, w planach też już nic nie mam. Przez ostatni miesiąc prawie codziennie coś wpadało, ale po prostu już mi się lista gier, które chce mieć skończyła. Ostatnie kilka dni wchodzę na /r/gamedeals i tylko patrzę "meh, to mam, to mam, tego nie chcę, to może kiedyś". O Modern Warfare pytam, bo jest promocja -50% na Amazonie, a to jest naprawdę rzadkość w przypadku gier Acti. I spadać od kolekcjonowania, tanio jest, to kupuję. Sporo gier kupowałem jako odbudowanie kolekcji z X360 (np. GTA, Bioshock 1, DE:HR, Skyrim), część jako odkupienie win za granie w piraty (np. NFS HP, Fallout 3, Batmany) a część jako po prostu bo taniej nie będzie (Just Cause 2, Hitman Absolution). A Bioshock Infinite to była taka ogromna zachcianka, zresztą z każdym dniem trafienie na spojlery jest coraz bardziej prawdopodobne, więc nie ma na co czekać. W gierki gram raczej po kolei, poprzedni był SR3 który zrobiłem od początku do końca. A jak coś na chwilę odpalam to dlatego, że jestem ciekawy jak gierka wygląda na moim PC (i jak dużo lepiej od X360), popatrzę chwilę i gierka wpada do backloga na później. Także odpimpać się . Edytowane 2 Czerwca 2013 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Syndrom pirata xd Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 E, może trochę. Z tym nauczyłem się walczyć przez ostatnie pół roku używania X360 . Ale miło mi, że się tak o mnie troszczycie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Always there for you, friend xD Bros (PC) before hoes (konsole?) etc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Chcesz FPSa do multi to sobie zainstaluj pierwszego Unreal Tournament. Przy okazji nauczysz się grać myszą i poczujesz prawdziwą różnicę w sterowaniu. ;> mmmmmmm... CoD to miał fajnego singla w pierwszym MW, ale w kolejnych to już podobno żal plus kiepskie porty PC. W życiu bym nie dał za to 45$. Ba, 1/4 tego bym nie dał. Jak chcesz koniecznie aktywnego multi, to już lepiej sięgnij po Team Fortress 2, czy coś. PS. mmmmmm... http://youtu.be/1oE8heI-Ozc Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Suavek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Cs:GO jest w podobnej cenie co COD4skill vs. noob-friendlytwój wybór xd Cytuj Odnośnik do komentarza
madafakaz 2 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Castlevania zmierza na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Niby fajnie, ale po dziwactwach z portem dark souls boje się takich newsów.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zależy właciwie czy mówimy tu o niskobudżetowym porcie, który miał być początkowo przeznaczony tylko na rynek azjatycki, czy też konwersji na ktorą przeznaczą troche mamony. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Gierki korzystające z MT Framework bardzo dobrze sie sprawdzaja na kompie i maja swietna optymalizacje. Z tego co czytam to LoS korzysta z jakiegos wewnetrznego silnika wiec kij to wie. Patrzac na historie Capcomowych portów można mieć nadzieje na porządną robotę. Jak wyjdzie w praniu to nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Producenci tej Castlevanii to Mercury Steam Entertainment (nie ma więcej żadnych informacji więc jak mniemam to oni będą robić konwersje) - ich poprzednia gierka to Clive Barker's Jericho - dupy nie urywała ale na pc działała bardzo dobrze (mimo że wyszła od razu na 3 platformy). Myślę że nie ma powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Lista gier pokazanych na E3, wraz z wypisaniem wszystkich potwierdzonych platform na jakich się pojawią. http://i.imgur.com/ZWK5YzZ.png 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
scuff 463 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) o, ducktales jednak będą na pc <3 szkoda ze fify14 na psxa nie wydają, mieliby komplet konsol sony. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez scuff Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Mogliby się zdecydować, gdyż ja już zgłupiałem czy Phantom Pain wyjdzie na blaszaka, czy też nie, czy też może wyjdzie ale z opóźnieniem. Przy okazji, potwierdzono Deus Ex: HR Directors Cut na dotychczasowe platformy, w tym PC. Mam tylko nadzieje, że dostaniemy darmowy update, a nie kolejną edycję do osobnego zakupu. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Przy okazji, potwierdzono Deus Ex: HR Directors Cut na dotychczasowe platformy, w tym PC. Mam tylko nadzieje, że dostaniemy darmowy update, a nie kolejną edycję do osobnego zakupu. Wierzysz w to? ;p Przygotuj się na coś ala "Only 4.99 !!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 kto wie. taki np trine 2 ktory niby tez ma w steam store "complete story upgrade" mi sie sam upgradowal z wersji podstawowej ktora kupilem na premiere. (a tez jest only 4.99 ) wiedzmin 1 i 2 same sie za darmo patchowaly do edycji rozszerzonyj wiec kto wie. mozna miec nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Mogliby się zdecydować, gdyż ja już zgłupiałem czy Phantom Pain wyjdzie na blaszaka, czy też nie, czy też może wyjdzie ale z opóźnieniem. Architektura konsol jest raczej tak blisko, ze beda chcieli zgarnac dodatkowa manne od zlomiarzy. Jak na moje to na premiere wyjdzie na konsole bo tam trzeba upychac i tak dalej a po jakims czasie rzuca na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 http://store.steampowered.com/app/233250/ Ja rozumiem, że kickstarter, że małe studio kasy potrzebuje by grę dokończyć i w ogóle, ale... lol cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Czyli jak chcę dostać po prostu grę to płace im $20 na Kickstarterze. Jak chcę early access to na Steam 80+ ojro. Hmm.... no to wiadomo co trza zrobić - Steam, HERE I CUM! Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Wygląda naprawdę spoko. Zaczynam się jarać: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wygląda bardzo fajnie i całkiem klimatycznie, gameplay'owo też niczego sobie.Oby na premierę nie trzeba było czekać zbyt dlugo bo chętnie bym to obadał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Co to za moda żeby jakieś napisy były przy rozwalonym wrogu - - Chciałbym mieć możliwość wyłączać takie rzeczy gdyż szczerze mało mnie obchodzi że 15'go wroga załatwiłem już krwawym hedszotem i mam kombo 27 xp Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 https://twitter.com/Totalbiscuit/status/345994730150166529/photo/1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi