Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

Opublikowano

Ja ostatnio gram w niezapowiedziany jeszcze (?) port "Sąsiadów z Piekła Rodem" na Androida (będzie też iOS) i powiem Wam, że jako produkcja do klopa czy busa, na któtkie posiedzenia naprawdę jest super ;) Jak ktoś lubił oryginał, to wersja mobilna absolutnie do oswieżenia, zwłaszcza że na małym ekranie telefonu wygląda to bardzo ładnie, a sterowanie daje radę.

Producent z Nordiców mówił mi, że do końca roku gra wyląduje na Google Play, ale jak faktycznie będzie to nie wiem :)

Edytowane przez Graczdari

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 340 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• SonicYouth
    SonicYouth

Moje typy.   Gry RPG: Song of Hero – muzyczne połączenia RPG-a i karcianki dla amatorów Guitar Hero Walczymy z potworami na bity. OmniDig – coś jak Minecraft, wydobywamy surowce, budujemy narzęd

Opublikowano

Czyli chciałeś sie pochwalić :/

Produkcją co ma chyba 10 lat, jak cholera jest czym :D Ograłem GTA VI przed premierą xD

Po prostu informuje, że jest na co czekać ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo archaiczna. Grałeś na PC? Ja nie, ale kupiłem na Andka i wierzę, że kiedyś przejdę. 

Opublikowano

Zdecydowanie. Kupilem to tez za kilka zeta. Przeszedłem całe, grało się jak na ps2.

Jedyny chyba rpg, poza south park kijek prawdy, który kpi z tego gatunku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fantasy war tactics - takie cos sobie sciagnalem. taktyczny jrpg, fabula z jajem. mikroplatnosci sa, ale narazie nie czuje zebym musial cos kupowac. Lece powoli z fabula, calkiem przyjemny zabijacz czasu w pracy.  Jest tez jakies pvp i gildie, ale sie nie zaglebialem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chyba najlepszy temat do tego pytania. kojarzy może ktoś gierkę typu hidden object puzzle, był obrazek na pomarańczowym tle, np. ryby, ułożony z mnóstwa małych obiektów. była lista do znalezienia konkretnych. ostatnio ogrywam gierki od naszego studia artifex mundi i tak mi się przypomniała a nazwy nie pamiętam po latach :/

Opublikowano

nie nie, z innej beczki. chodziło o to że miałeś od cholery jakichś przedmiotów, nie wiem, gitar, agrafek, łyżek i innego badziewia i to wszystko było tak ułożone że tworzyło jakiś obiekt, zwierze albo przedmiot. była też lista co trzeba w danym levelu znaleźć z tychże przedmiotów.

e: znalazłem, uff. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klicktock.littlethings2

Edytowane przez Colin

Opublikowano

The Bard's Tale - warto kupić gierkę za dychacza?

Warto. Jest również spolszczenie. Gierka bardzo fajna i z jajem. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jakas appka ktora tak jak messenger pozwoli uzywac rozmow z ludzmi z fb bez konta na fb? Sciagnalem messenger lite ale tutaj, w przeciwienstwie do zwyklego, konto wymagane. A nie chce instalowac messengera bo podobno kombajn mulacy.

Opublikowano

Mejm, nie da się bez konta na facebooku rozmawiać z ludźmi na facebooku :P. To tak jakbyś chciał pisać na forumku bez posiadania tutaj konta. Na pewno o to Ci chodzi?

Opublikowano

W zwyklym messengerze mozesz gadac nie posiadajac konta. Nie probowalem bo podobno sama aplikacja ssie, ale wierze w to co pisza ze to mozliwe bez konta.

Chyba ze cos nie ogarniam a to mozliwe.

Opublikowano

Tylko wlasnie potrzebuje alternatywy bo nie potrzebny mi kombajn jak messenger.

Opublikowano

SMS Expres lepiej.

Opublikowano

Ja ostatnio zmieniłem apke SMS oraz do pisania z fb na DISA. Wszystko w jednym miejscu. Niestety chyba trzeba mieć konto na fb.

Opublikowano

Tak, sprawdzilem Dise wczesnie i konto do fb wymagane.

Opublikowano

Szukam jakiegoś przyjemnego mmorpg lub moba na andka. Ktoś coś poleci?