Opublikowano 19 marca19 mar 2 godziny temu, BRY@N napisał(a): To, że się potrafią różnić to już sam się przekonałem. Byłem u jednej babki pokazała mi jakieś ćwiczenia do zrobienia, później z ciekawości pokazałem jedno innemu fizjoterapeucie to się zastanawiał po co to i co to może dać Dlatego najlepiej poszukac fizjo sportowca, zajmujacego sie sportowcami lokalnie Większa stycznosc z typowymi dla sportowcow kontuzjami to wieksze doświadczenie w tej dziedzinie.
Opublikowano 19 marca19 mar 4 godziny temu, BRY@N napisał(a): To ja tak dla zmiany tematu czy rolowanie tego pasma bocznego to dobry pomysł. Napierdziela to niemiłosiernie przy rolowaniu i boję się, że sobie zrobię jeszcze większy problem niż mam a internety różnie mówią. A czujesz punkt spustowy? Bo jeżeli to ma być problem z powoazią to nie może boleć na całej długości tylko na wyznaczonym odcinku.
Opublikowano 19 marca19 mar 5 godzin temu, kanabis napisał(a): Oho, teraz Litwin przez lata gral z nami jak na skrzypcach i w zyciu sterydow nie bral xD Co to sie w tym lbie porobilo od dekad na dopingu. Ty gamoniu, a jaki ty masz dowód ponad to że ci napisałem że wbijam teścia? XD
Opublikowano 19 marca19 mar 3 godziny temu, kanabis napisał(a): Dlatego najlepiej poszukac fizjo sportowca, zajmujacego sie sportowcami lokalnie Większa stycznosc z typowymi dla sportowcow kontuzjami to wieksze doświadczenie w tej dziedzinie. Byłem dziś u dziewczyny, która sama biega. Ogólnie okazało się, że w tej nodze z którą mam problem kolano trochę ucieka mi do środka i pewnie z przeciąża mam te bóle . Oprócz manualnej terapii dała ćwiczenia na wzmocnienie i zobaczymy jak to będzie.
Opublikowano 19 marca19 mar Godzinę temu, Litwin81 napisał(a): Ty gamoniu, a jaki ty masz dowód ponad to że ci napisałem że wbijam teścia? XD Czyli twoje słowo jest chuja warte. Z hemoroidem podpuszczałeś, z teściem podpuszczałeś, więc po chuj tu na tym forum siedzisz, skoro chyba nawet nie grasz w gry?
Opublikowano 19 marca19 mar 59 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Czyli twoje słowo jest chuja warte. Z hemoroidem podpuszczałeś, z teściem podpuszczałeś, więc po chuj tu na tym forum siedzisz, skoro chyba nawet nie grasz w gry? Ty chyba nie wiesz od czego jest forum XD? Ludzie tutaj wiadą drugie życie, np. taki ty, ma ksywkę zdrowy wariat a ty jesteś po prostu zwykły wariat xd 24 minuty temu, kanabis napisał(a): Zdrowy jak wyjasnia sterydziarza Poka brzuch XD Tyle jednostek trenigowych co masz i ta śmieszna waga to musisz być docięty do kości. Godzinę temu, BRY@N napisał(a): Byłem dziś u dziewczyny, która sama biega. Ogólnie okazało się, że w tej nodze z którą mam problem kolano trochę ucieka mi do środka i pewnie z przeciąża mam te bóle . Oprócz manualnej terapii dała ćwiczenia na wzmocnienie i zobaczymy jak to będzie. Jeżeli kolano ucieka ci do środka to musisz zacząć robić ćwiczenia bardziej stymulujace obszerny przy środkowy, bo to on odpowiada w dużej mierze za stabilizację dynamiczną kolana.
Opublikowano 20 marca20 mar No to ja powinien ważyć 68 a ważę 88 XD i mam lepszy brzuch niż ten skinny knur
Opublikowano 20 marca20 mar 10 minut temu, Litwin81 napisał(a): No to ja powinien ważyć 68 a ważę 88 XD i mam lepszy brzuch niż ten skinny knur Ale za to dupę masz jak sito, z której wystaje hemoroid, a do tego chodzisz jak kulawy z dwoma kijkami, przez limfę w stopach i strzykanie w kolanie. Nie wiem, czy takie poświęcenie jest warte kratki, z którą latasz po forum z kompleksem Napoleona i zaczepiasz chłopaków jak jakiś zbok, żeby pokazali swoje brzuchy, żebyś mógł się pocieszyć, że jednak te 23 powracające urazy itp. były tego warte.
Opublikowano 20 marca20 mar Nie zaczepiam chłopaków tylko kabanosa XD A ty już sobie daj spokój. Z 10 lat temu każdy by tutaj miał z ciebie pompę jak się spinasz, niestety teść im spadł i są empatycznymi pizdami jak ty.
Opublikowano 20 marca20 mar 13 minut temu, Litwin81 napisał(a): Nie zaczepiam chłopaków tylko kabanosa XD A ty już sobie daj spokój. Z 10 lat temu każdy by tutaj miał z ciebie pompę jak się spinasz, niestety teść im spadł i są empatycznymi pizdami jak ty. Osoby empatyczne świadome to silne osoby, ale co Ty jako megaloman z kompleksem Napoleona możesz o tym wiedzieć? I wcale nie wyglądasz jakoś super, widziałem tu lepiej zbudowane osoby, a wozisz się po forum jakbyś zdobył tytuł Mr. Olympia.
Opublikowano 20 marca20 mar 59 minut temu, Litwin81 napisał(a): No to ja powinien ważyć 68 a ważę 88 XD i mam lepszy brzuch niż ten skinny knur Co ty pierdolisz ulana swinio xd Wazysz jak swinia i wygladasz jak swinia. Skoro triceps mam lepiej wyrzezbiony niz ty mimo ze raz w tyg na silownie chodze to ty myslisz ze mam bebzon? XD Spojrz na siebie, wygladasz jak ulany prosiak na metanabolu stojacy na bramce w wiejskiej dyskotece a nie sportowiec. Naprawde myslisz ze ja mialbym cos wrzucac i ci udowadniac? 20 lat na sterydach na ktorych budowanie miesni przy niskim bf jest w chuj proste a ty tak wygladasz? Naprawde? Nie kompromituj sie juz. Ludzie sie z xiebie smieja i nikt cie tu powaznie nie traktuje. A te twoje silowe wyniki sa smieszne na taki staz, nawet na forum dla graczy. Jeszcze ta spuchnieta morda od koksu xD
Opublikowano 20 marca20 mar 18 minut temu, Litwin81 napisał(a): Tak to sobie tłumacz xd „"Kompleks Napoleona" to zjawisko jak najbardziej prawdziwe - ustalili badacze z Uniwersytetu Wrocławskiego. Wielu niskich panów częściej wykazuje cechy tak zwanej "Ciemnej Triady" - psychopatię, narcyzm i makiawelizm - które wzmagają w nich poczucie siły. Dzięki temu sprawiają wrażenie potężniejszych mimo swojego wzrostu. Agresywną postawą rekompensują sobie niski wzrost i niskie poczucie wartości.” vs „Osoby wysoko wrażliwe mają wiele zalet, które mogą im pomóc osiągnąć sukces. Przede wszystkim są one bardzo empatyczne i potrafią zrozumieć innych ludzi oraz ich potrzeby. Ponadto mają silną intuicję, która pozwala im szybko reagować na sytuacje i podejmować trafne decyzje. Empatia to zdolność do rozpoznawania i współodczuwania emocji innych osób, umiejętność postawienia się na miejscu innej osoby i spojrzenia na daną sytuację z jej punktu widzenia. Człowiek empatyczny jest świadomy tego, co inni ludzie odczuwają w danej chwili. Dzięki temu jest w stanie zareagować adekwatnie do sytuacji.“ Nie chce mi się więcej szukać, ale jak widzisz empatia to bardzo pożądana cecha, a co za tym idzie wysokie EQ, które świadczy o sile i mądrości człowieka, tak że nie mam się czego wstydzić i w twoich oczach mogę być pizdą: „Inteligencja emocjonalna [EQ] nazwana i przeciwstawiona inteligencji racjonalnej (IQ), po raz pierwszy została przez amerykańskich psychologów Petera Salavey'a i Johna Mayerw'a w roku 1990. Świat obiegła sensacyjna wiadomość – mamy dwa mózgi. Pierwszy, ten dobrze znany, myśli i jest odpowiedzialny za nasze racjonalne działania. Drugi czuje i kieruje emocjami. Oba są równie ważne.” Edytowane 20 marca20 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 20 marca20 mar Pamietam jak nasz napoleon pojechal na jakies odpustowe zawody w Wargach Malych i chwalil sie ze zajal 8 miejsce. Potem ktos go zweryfikowal i wyszlo ze 8 startowalo xD Przypomina mi moja kumpele ze sredniej, lekki zez, takie 6 na 10 i byly wybory jakies miss ziemii kurpiowskiej z glosowaniem sms. Fajne ladne laski, zdjecia widac ze gdzies u fotografa. Ja patrze a tam ta Katarzyna na ostatnim miejscu z 2 sms (pewnie od mamy i kota) z jakims selfie z kibla xD Ale jednak podziwiam takich ludzi za odwage. Osmieszaja sie ale odwagi im odmowic nie mozna, i wystrzelonego ego w kosmos.
Opublikowano 20 marca20 mar 19 minut temu, kanabis napisał(a): Co ty pierdolisz ulana swinio xd Wazysz jak swinia i wygladasz jak swinia. Skoro triceps mam lepiej wyrzezbiony niz ty mimo ze raz w tyg na silownie chodze to ty myslisz ze mam bebzon? XD Spojrz na siebie, wygladasz jak ulany prosiak na metanabolu stojacy na bramce w wiejskiej dyskotece a nie sportowiec. Naprawde myslisz ze ja mialbym cos wrzucac i ci udowadniac? 20 lat na sterydach na ktorych budowanie miesni przy niskim bf jest w chuj proste a ty tak wygladasz? Naprawde? Nie kompromituj sie juz. Ludzie sie z xiebie smieja i nikt cie tu powaznie nie traktuje. A te twoje silowe wyniki sa smieszne na taki staz, nawet na forum dla graczy. Jeszcze ta spuchnieta morda od koksu xD To jest patologia, a nie ładna sylwetka. Zawsze uważałem, że nie powinno się przesadzać z masą, jeśli nie ma się wzrostu. Nie śmieję się ze wzrostu rzecz jasna, bo nikt nie urodził się idealny, a z postawy jegomościa i z podejścia do sportu, czyli z napompowania się teściem i zażynania organizmu i chwalenia się dziesiątkami fotek, gdy nie ma się czym. Dużo lepiej byś Litwin wyglądał, gdybyś był mniejszy, a lepiej urzeźbiony, poza tym 40km na rowerze byłoby dużo zdrowsze, niż 160km, bo bez hemoroida wystającego z dupy, a i zostałoby trochę czasu na relaks, czy też gierkowanie. Nie jesteś żadnym wzorem do naśladowania, a przestrogą jak nie ćwiczyć, bo nikt nie jest robotem, że w końcu organizm nie zacznie się buntować.
Opublikowano 20 marca20 mar 500g zelek dziennie. Za te pieniadze co wydaje na ten syf moglby sobie dobra peruke kupic Z prawdziwego konskiego włosia.
Opublikowano 20 marca20 mar Godzinę temu, kanabis napisał(a): Co ty pierdolisz ulana swinio xd Wazysz jak swinia i wygladasz jak swinia. Skoro triceps mam lepiej wyrzezbiony niz ty mimo ze raz w tyg na silownie chodze to ty myslisz ze mam bebzon? XD Spojrz na siebie, wygladasz jak ulany prosiak na metanabolu stojacy na bramce w wiejskiej dyskotece a nie sportowiec. Naprawde myslisz ze ja mialbym cos wrzucac i ci udowadniac? 20 lat na sterydach na ktorych budowanie miesni przy niskim bf jest w chuj proste a ty tak wygladasz? Naprawde? Nie kompromituj sie juz. Ludzie sie z xiebie smieja i nikt cie tu powaznie nie traktuje. A te twoje silowe wyniki sa smieszne na taki staz, nawet na forum dla graczy. Jeszcze ta spuchnieta morda od koksu xD Dokladnie tak myślę koński naplecie xd I różnica między nami jest taka że ja przynajmniej dałem radę zredukować się pod zawody, a ty wazysz 75 kg przy 175 cm i wyglądasz jak kondon XD W każdej chwili możesz to. Zweryfikować i pokazać fotkę brzucha xd Wariat byłby zajarany, miałby do czego trzepać gruchę.
Opublikowano 20 marca20 mar 20 minut temu, Litwin81 napisał(a): Dokladnie tak myślę koński naplecie xd I różnica między nami jest taka że ja przynajmniej dałem radę zredukować się pod zawody, a ty wazysz 75 kg przy 175 cm i wyglądasz jak kondon XD W każdej chwili możesz to. Zweryfikować i pokazać fotkę brzucha xd Wariat byłby zajarany, miałby do czego trzepać gruchę. Ja tu Kabiego o fotkę brzucha nie nękam, to twój fetysz, twoje zboczenie, nic mi do tego.
Opublikowano 20 marca20 mar Krypto gej, jak zaprzecza XD Kabi w każdej aktywności fizyczne na silowbij której się podejmował był gorszy ode mnie, teraz znalazł swoją niszę-uciekanie na czas i jest jej wierny.
Opublikowano 20 marca20 mar 33 minuty temu, Litwin81 napisał(a): Dokladnie tak myślę koński naplecie xd I różnica między nami jest taka że ja przynajmniej dałem radę zredukować się pod zawody, a ty wazysz 75 kg przy 175 cm i wyglądasz jak kondon XD W każdej chwili możesz to. Zweryfikować i pokazać fotkę brzucha xd Wariat byłby zajarany, miałby do czego trzepać gruchę.
Opublikowano 20 marca20 mar 3 minuty temu, Litwin81 napisał(a): Krypto gej, jak zaprzecza XD Kabi w każdej aktywności fizyczne na silowbij której się podejmował był gorszy ode mnie, teraz znalazł swoją niszę-uciekanie na czas i jest jej wierny. No i? Musisz mieć niskie poczucie własnej wartości i kompleksy, skoro lansujesz się, że w czymś od kogoś byłeś lepszy! Takie rzeczy to w podstawówce.