Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Jak ma nie być jak jest... Kwestia jeszcze o jakiego rodzaju tuningu mówisz. Edytowane 30 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Autor czad, po 3 miesiącach posuchy w końcu jest pierdolnięcie w tym temacie nowymi materiałami 100% zakup. Jaram się. Tylko zostaje jedno pytanie czy będzie podświetlony kokpit w nocy. Ten gameplay z kokpitu bez audio wygląda godnie, tylko ten zegarek na łapie
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Tuning będzie tzn. grzebanie w silniku itp. Z wizualnego to chyba tylko naklejki i malowanie czy coś mi umknęło ?
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Moge sie mylic ale gdzies czytalem ze setupy beda ustalone z gory (by dalo sie jezdzic po szutrze), natomiast wciaz bedzie mozna upgradowac fury (zarowno pod wzgledem osiagow jak i wizualnym).
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Ja wyczytałem na neogafie że tuning jest, pomijając wymienianie silników. Super to wygląda, i co Magik, nadal widzisz tutaj gridowy filtr? Na tym gameplayu z gamespot co wrzuciłem wcześniej widać w ustawieniach trudności że opcje są identyczne jak w FM4.
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Super to wygląda, i co Magik, nadal widzisz tutaj gridowy filtr? Jop
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Mogliby zadawać pytania, które kogokolwiek obchodzą, a nie o syf w stylu "czy może mi się benzyna skończyć" albo "czy mogę wjechać do jeziora"... Gdzie pytania o rodzaje nawierzchni albo warunki pogodowe...
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Autor po co mają się o nie pytać jak wiadomo że nie będzie, podświetlany kokpit teraz tylko to pytanie niech ktoś zada.
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l http://www.gametrailers.com /videos/gklryd/forza-horizon-first-take Materiał z GT EDYTA: Nic nowego, ale można zasnąć przy komentarzach autora XD Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l PS. Daję sobie rękę uciąć, że nie będzie deszczu w grze. Forza creative director Dan Greenawalt joked, “There are two things you don’t want at a festival: rain and cops.” http://uk.ign.com/articles/2012/08/30/forza-horizon-hits-the-open-road-to-impress-the-ladies
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Glin rzeczywiście mi nie trzeba ale deszczu ? ba z otwartymi ramionami bym przygarną śnieg heh czyli zostaje jedynie sucha nawierzchnia
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l heh, no pewnie, na poprzedniej stronie masz materiały. Dzięki, nie często tu zerkam.
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Deszcz i śnieg w Forza Horizon 2 na Xbox 720 Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez wrog
Opublikowano 1 września 201212 l Wydaje mi się po prostu, że robią grę jak najmniejszym nakładem finansowym i jak nie ma deszczu na silniku Forza 4, to nie tracą na to czasu. Edytowane 1 września 201212 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 września 201212 l Deszcz i śnieg w Forza Horizon 2 na Xbox 720 Czyli PGR4 wyszedł za wcześnie
Opublikowano 1 września 201212 l Ktoś się w paincie bawił i połączył widziane do tej pory elementy mapy:
Opublikowano 1 września 201212 l Deszcz i śnieg w Forza Horizon 2 na Xbox 720 Czyli PGR4 wyszedł za wcześnie PGR nie ma otwartego świata
Opublikowano 2 września 201212 l Autor Deszcz i śnieg w Forza Horizon 2 na Xbox 720 Czyli PGR4 wyszedł za wcześnie PGR nie ma otwartego świata ale PGR4 ma już 4 lata
Opublikowano 2 września 201212 l Wrzucić do PGR4 modele aut z Forza 4, wrzucić jakiś sensowny soundtrack i dać nowe grafiki w menusach i można wydać na nowo dzisiaj bez jakichkolwiek kompleksów
Opublikowano 2 września 201212 l w PGR chyba był edytor map jak pamiętam, więc trochę tam był ten otwarty świat