Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Black Ops II

Featured Replies

Opublikowano

Jazda na koniu fajnie wyglądała... I to w zasadzie jedyny plus. Generalnie miałem wrażenie, że oglądam trailer MGS'a skrzyżowanego z tandetnym filmem sensacyjnym, a nie COD.

• Odpowiedzi 92
  • Wyświetleń 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bardzo spodobał mi się trailer Call of Duty: Black Ops II.   Wszystkie Call of Duty są mi bliskie, uwielbiam tą serię. Jestem fanem.   Black Ops 2 na pewno ściągnę, bo na 100% będzie to fajna, dyn

• Szykuje się porządny Halo-killer   A tak na serio to mnie się bardzo podoba, że tchnęli trochę świeżości a nie w kółko to samo jak było do tej pory. Rzucenie akcji w rok 2025 to w sumie odważny k

• Wciaz ludzie czepiaja sie starego silnika w CoD-ie. Powoli staje sie to nudne. To tak jakby sie czepiac Ferrari, ze brudne szyby ma. Zaden z obecnych silnikow graficznych istniejacych na rynku nie zap

Opublikowano

Mi też, mają mnie, BO to po MW1 najlepszy COD a tu widać, sporo świeżości :)

Opublikowano

Koniec gier video... :(

Opublikowano

wiśta wio!

Opublikowano

trailer jak trailer, w sumie nie pokazali za dużo

Opublikowano

Szykuje się porządny Halo-killer :i_am_so_happy:

A tak na serio to mnie się bardzo podoba, że tchnęli trochę świeżości a nie w kółko to samo jak było do tej pory.

Rzucenie akcji w rok 2025 to w sumie odważny krok ze strony Treyarch.

Opublikowano

Szykuje się porządny Halo-killer :i_am_so_happy:

A tak na serio to mnie się bardzo podoba, że tchnęli trochę świeżości a nie w kółko to samo jak było do tej pory.

Rzucenie akcji w rok 2025 to w sumie odważny krok ze strony Treyarch.

Odważny? Choćby dali czasy Amenhotepa IV to i tak by mieli te 200 miliardów sprzedanych kopii.

Opublikowano

2025 to wcale nie tak daleko w przód. Bezpieczne czasowe ramy plus przeplatanie latami 80tymi, żeby z wojennego FPS nie stać się S-F.

Ja czekam jak co roku od pierwszej części. Dla singla ;) Uwielbiam tę serie i pewnie szybko to się nie skończy.

Opublikowano

Gra ma być nie liniowa oraz także ma posiadać wiele zakoczeń.

Opublikowano

wygląda jak kupa, serio

ale i tak zagram, z chęcią, jak w każde call of duty

Opublikowano

I tak Modern Warfare 4 będzie lepsze...

A MGSCoD się kupi, gdy stanieje i sprzeda/wymieni po 5h kampanii.

Jak każde CoD.

Opublikowano

dali by sobie spokój z tą marką na tej generacji już . Za dużo tych codów . z nową generacją mogliby się popisać nowym silnikiem i mechaniką . Ale stawiam 5 zeta żę pierwszy cod na nowej generacji będzie na tym samym silniku :potter:

Opublikowano

Wciaz ludzie czepiaja sie starego silnika w CoD-ie. Powoli staje sie to nudne. To tak jakby sie czepiac Ferrari, ze brudne szyby ma. Zaden z obecnych silnikow graficznych istniejacych na rynku nie zapewnia takiej oprawy jaka zapewnia CoD przy - co wazne - 60-ciu klatkach animacji na sekunde. Mam nadzieje, ze na nastepnej generacji konsol tworcy CoD-a nie zrezygnuja z tej fundamentalnej zasady tj 60 fps za kazda cene, nawet kosztem nieco gorszej oprawy graficznej.

Opublikowano

nie mówie że ten silnik jest mega zły(nie jest też dobry) , fakt stałe 60 fps to duży plus . Ale ja na ten silnik już patrzeć nie mogę + każda część mega podobna,durne ai,oszukany poziom trudności itd itp= zbiera mi się na wymioty

Opublikowano

Najwyzej gry nie kupisz. Ja jak zwykle zreszta stawie sie w dniu premiery z banktotami w reku i BO2 kupie, poniewaz nigdy jeszcze nie zdarzylo sie, abym sie na tej serii zawiodl. Dodatkowo Treyarch pojektuje lepsze multi od Infinity Ward i ma o wiele lepszych maperów.Singiel nie interesuje mnie wogole,nie bede nawet w niego gral, wiec ten rzekomo oszukany poziom trudnosci zupelnie mnie nie obchodzi...

Co jak co, ale ja jakosc finalnego produktu jestem spokojny.

Opublikowano

Ja tam tego Black Opsa 2 kupię dla singla(który bardzo ciekawie się zapowiada)

Od multi to ja dalej będę miał bf3 ;)

Opublikowano

Trailer kozacki, ciekawe jak sama gra wypadnie.

Opublikowano

Bardzo spodobał mi się trailer Call of Duty: Black Ops II.

Wszystkie Call of Duty są mi bliskie, uwielbiam tą serię. Jestem fanem.

Black Ops 2 na pewno ściągnę, bo na 100% będzie to fajna, dynamiczna gra na 5 godzin w czwartek.

Opublikowano

Jeszcze się chwali, że opiraci. :)

Fajnie byłoby złapać w przystępnej cenie wszystkie MW i przejść te trzy gry jako jedna.

Opublikowano

Temat niedalekiej przyszłości był już poruszony w Homefront. Tam całkiem nieźle to sobie rozkminili, też było kilka futurystycznych sprzętów, i wcale nie przypominało to Halo ani innych "kosmicznych" gierek więc i o CoD-a raczej się nie obawiam. Jeśli multi będzie tak proste i przyjemne jak w jedynce, znów 30 dni w rozgrywce online stuknie... Damn u CoD! Zabrałeś mi już blisko pół roku życia!!!

Jedyne na co liczę to dedykowane serwery, ale jak to mówią Nadzieja matką głupich :empathy2: Tak czy inaczej myślę że się nie zawiodę!