Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Targi 2012:

E3: 5-7 czerwca

GC: 15-19 sierpnia

TGS: 20-23 września

Konferencje E3 (czasu polskiego):

PONIEDZIAŁEK, 4 CZERWCA:

Microsoft – 18:30 - xbox.com/en-US/e3

Electronic Arts – 22:00 - ea.com/e3

WTOREK, 5 CZERWCA:

Ubisoft – 00:00 -

Sony – 03:00 - us.playstation.com/e3-2012/

Nintendo – 18:00 - e3.nintendo.com/

Serwisy, które będą stream'ować wszystkie konferencje:

gametrailers - gametrailers.com/netstorage/e3/live

gamespot - e3.gamespot.c...ss-conferences/

-> TUTAJ <- się spotykamy podczas konferencji (wystarczy sam login, hasła nie trzeba wpisywać)!

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 60,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Są jeszcze elementy zręcznościowe, zagadki itp. Ale jak widać Cage jest na to za tępy. Podejrzewam, że jakby ktoś się uparł, to finalny produkt mógłby przejść z zamkniętymi oczami.

• Beyond to nie gra.... no (pipi)a tak bo nie strzela się, nie ma (chyba) broni i tony łusek więc w oczach potencjalnego xbota to nie gra.   Oczywiście jakby Cage jebnął CKM-a na plecach Ellen Page (b

• Myślę, że Vita podobnie jak i PSP kieruje się do innej grupy odbiorców, a summa summarum nawet jeśli sprzedażowo przegra z armią casuali smartfonowych czy 3ds-owych, to i tak wyjdą na swoje. Ten kto

Opublikowano

Znowu nieprzespana noc przed ekranem :/

Czekam na konkretny gameplay z Tomb Raider'a i datę premiery.

Opublikowano

Ostatni Strażnik, Ostatni z Nas, Wstąpienie (gameplay + szersze info), MG Rising, GTA V, kolejny zastrzyk RE6, więcej ciekawszych gier na Vitę, nowe info Crysis 3 i AC III.

Jest tego trochę, nocka będzie zarwana. I to ma być nudne E3?

Opublikowano

Z rzeczy niemożliwych to chcę GTAV, nie wiem np. Trailer numer II.

A z rzeczy możliwych to skromnie. Po prostu tonę gameplayów z interesujących mnie gier: RE6, BIO, BO2, Ac3, Fc3, Hitman, TR, SP, GoW:A, TloU itd. itp. Nawet nie ma sensu dalej wymieniać bo i tak polowy nie pamiętam.

No i oczywiście liczę chociaż na "kilka" nowych zapowiedzi np. coś "nowego" R* czy Dead Space 3.

Opublikowano

Microsoft:

Wyje.bka na nich, chyba że zapowiedzą nowego xboxa.

Sony:

Liczę na gameplay z The Last of Us no i może jakiś nowy ex (ale nie żaden Killzone 4 czy Infamous 3, pliisss)

Ubisoft:

Zapowiedź Splinter Cella 6 i wszystko to co związane z ACIII

EA:

Dead Space 3, ale w takiej formie jak było w plotach tzn. zimowa sceneria rodem z The Thing. Byłoby fajnie zobaczyć nową markę od Respawn Entertaiment, ale chyba już zostawią to na nową generację.

Inne tytuły:

Thief 4 - gra powstaje od kilku lat także najwyższy czas

nowa gra od Bioware - najlepiej Jade Empire 2, Dragon Age 3 raczej mnie nie podjara

Hitman: Absolution - najlepiej jakiś konkretny zwiastun

Resident Evil 6 - gameplay

Bioshock: Infinite - dobry zwiastun, który nakręci mnie na grę, bo na razie to mam lekko wyje.bane i to mimo, że jedynką się zachwycałem swego czasu

Call of Duty: Black Ops 2 - może wreszcie CoD na miarę MW1? Marne szanse, ale gameplay chętnie zobaczę

GTA V nie wrzucam, bo i tak nie ma żadnych szans IMO na obecność gry na targach.

Opublikowano

Gameplay z GoW:A, a reszta jakoś mnie nie kręci na tyle by wyczekiwać z wypiekami.

Opublikowano

Ja sobie życzę ogólnie mniej FPSów, girek na kontrolerki ruchowe, a więcej jakiś ciekawych platformówek lub ciekawych action-adventure gdzie strzelanie to będzie tylko dodatek.

Pewno nic z tego nie będzie :)

Opublikowano

Czekam na coś nowego z GTA V, GoW:A i oczywiście B:I.

Opublikowano

Last Guardian, The Last of Us, GoW:W, Kara, Halo 4, Bioshock: Infinite, Tomb Raider, to mnie interesuje, jeżeli chodzi o gry zapowiedziane. Poza tym ciekawy jestem co pokaże Wii U, bo na X3 i PS4 raczej nie ma co liczyć w tym roku. Co do niespodzianek, liczę, że Kojima pokaże swój tytuł i Santa Monica wyskoczy z tym tajemniczym nowym IP.

Opublikowano

The Last Guardian,gameplay z,AC3,The Last of Us,zapowiedz nowej gry od QD,materiały z GOW:A,BioShock,BO2(nigdy tak się nie jaralem na CODA od czasów Modern Warfare),Far Cry 3(liczę na gameplay z konsol),gameplaye z gier na WiiU a i jeszcze RE6.

A z takich marzeń nie do spełnienia-zapowiedź nextgenow od Sony i MS.

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

A z takich marzeń nie do spełnienia-zapowiedź nextgenow od Sony i MS.

Z takich marzeń nie do spełnienia to.

Jade Raymond mogłaby pokazać pipe przy zapowiedzi Splinter Cell 6.

530x650_34175.jpg

Opublikowano

Wybrałeś chyba najgorsze zdjęcie jakie mogłeś tylko wybrać.

Opublikowano

A ja licze że EA zapowie Mirrors Edge 2 a co :blum1:

Opublikowano

A ja licze że EA zapowie Mirrors Edge 2 a co :blum1:

Jeśli już, to na pewno nie będzie robić tego DICE, bo oni już trzepią Bad Company 3 na jesień 2013.

Opublikowano

GTA5 na maksa i błagam wkoncu pokażcie jakiegoś Abe'a - Oddworld Inhabitants. Do tgego Metal Gear Solid 5 i Skate 4 i jestem zrobiony :) nic wiecej mi nie trzeba

Opublikowano

Na info o nowym GTA to nawet nie liczę. Tak to bardzo chcę nową grę od Quantic Dream z premierą na pierwszy kwartał 2013. W sumie po zapowiedzi tego targi mogłyby się już dla mnie skończyć, ale jak i tak mają trwać to info o nowym GoWie, TR, Hitman, The Last of Us, nowy Black Ops, może właśnie nowy BF Bad Company?, AC3 i nie wiem co tam jeszcze. Jakieś nowinki, nowe exy :)

Opublikowano

Do fapowania wystarczy mi, że będzie gameplay z RE6, Bioshock Infinite i God Of War. :D Z niezapowiedzianych gierek najbardziej liczę na nowego Splinter Cell, chciałbym też Mafię 3 i nową grę od Rocksteady.

Opublikowano

hmmm w zasadzie licze tylko na jakikolwiek pokaz obu gier z "last w nazwie" od sony, a o reszte sie nie martwię. Chętnie zobaczyłbym jeszcze coś z tomb raidera... na resztę pewniaków mam wy(pipi)ane.

btw. moja szklana kula mówi, ze zobaczymy jakis restart zapomnianej serii z psx, a kojima pokaże zoe3.

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to najbardziej czekam na gameplaye z następujących gier: The Last of Us, God of War: Wstąpienie, Assassin's Creed 3, Tomb Raider, Far Cry 3, Crysis 3. Chciałbym też żeby zapowiedziano nową grę Quantic Dream (chociaż tutaj mogą poczekać do Gamescom). Ciekawi mnie nad czym pracują Guerilla Games i Sucker Punch. Jeśli nie dostaniemy zapowiedzi ich nowych gier to można przypuszczać, że przerzucili się już na PS4 (ewentualnie GG robią gry na PS3 i PS4).

Z mniej realnych to cieszyłby mnie trailer The Last Guardian z datą premiery na Q2 2013 :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

czekam na:

MS - Forza Horizon, Halo4, Ryse oraz kolejne gry na XBLA.

Sony - Last of Us + beka z kolejnych gadek o potędze PS i pokazywaniu wykresów.

Nintendo - WiiU, w sumie najbardziej oczekiwana konferencja dla mnie, liczę na wiele nowych gier nie spodziewam się szału graficznego.

Multiplatformy - RE6, Bioschock, Hitman, Tomb Raider, GTAV, nowy Rayman....zapowiedzi którejś z tych gier - dead space 3, nowy burnout, nowy splinter cell.

Nextgeny od MS i Sony ? to za rok.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Czekam na trailer/gameplay "Class3" i że podadzą w końcu datę premiery. Trailer/gameplay Forza Horizon (i że będzie to arcade racer na assetach Forza 4). Gameplay z singla nowego Krejtosa, Halo 4 i The Last of Us. Że wyjaśni się co z Ryse i czy będzie obsługa pada.

Nintendo z ich WiiU.

I klasycznie na jakieś niespodzianki.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Rok temu byłem rozczarowany po E3, więc tym razem podchodzę na chłodno i bez podniety. Nie liczę na wiele, najbardziej mnie interesują:

Sony - gameplay i data premiery The Last of Us i The Last Guardian. Coś mocnego na Vitę żebym chciał biec do sklepu po konsolę. Nowe przenośne GTA będzie w sam raz. Jakiś nowy ex lub kontynuacja starocia też mile widziana.

M$ - Halo 4 i Forza Horizon. Nowy Xbox też mile widziany. Bo założę się o flaszkę że M$ znów chce uderzyć pierwszy.

Nintendo - ta konfa najbardziej mnie ciekawi. Chcę kupić Wii U i liczę że poznamy szczegóły oraz zapowiedzi nowych gier. Zeldę chciałbym nową zobaczyć albo jakieś inne fajne action-adventure.

Multiplatformy - od Capcomu oczekuję zapowiedzi nowej Onimushy (ileż można czekać) i pokazu Dead Rising 3 nad którym podobno dłubią od jakiegoś czasu. RE6 nie chcę oglądać, starczy mi co wiem do tej pory. Chcę też gameplay z Tomb Raider, BioShock Infinite i oficjalnej zapowiedzi Splinter Cell Retribution. Co tam jeszcze... Metal Gear Rising i ewentualnie piątka. Tyle.

Opublikowano

Liczę na pokaz MG Rising , datę premiery jak również MGS (next generation ) , bo z tego co wiadomo raczej cos powstaje.

Gameplay , trailer The last of Us.

The last Guardian - mam przeczucia , że nie zobaczymy nic na E3 , dopiero na TGSie cos ujawnią.

FF Versus13 - to raczej pewniak że zobaczymy.

Assassin's Creed 3 - Gameplay i trailer.

Far Cry 3 ...j.w.

Devil May Cry -Gameplaye i trailer

Resident Evil 6 j.w

GOW :A - cokolwiek , ma byc pompa i opad szczeny.

Nowa konsola jak i obniżka PS3 + Info o nowych tytułach na PS Vitę.

Od MicroSoftu obstawiam , ze ujawnią nową konsolkę , jak i cenę launchową. Obstawiam obniżke o kilkadziesiąt dolców 360-siątek

Od Ninny - nie interesuje mnie ten sprzęt.