Forum Psx Extreme: PSX not dead! - Forum Psx Extreme

Skocz do zawartości

Dobra rada

Zanim coś napiszesz, koniecznie przeczytaj regulamin!Regulamin znajdzieszTUTAJNieprzestrzeganie regulaminu może być źródłem wielu Twoich kłopotów!!
  • (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

PSX not dead! Oceń temat: -----

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Kimari

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 22
  • Rejestracja 13-sierpień 04
  • SkądCzęstochowa
  • PSN idRonsoKimari

Napisano 01 styczeń 2008 - 01:45

Kolejny Rok Rownież z PSX :D
Krasze i Ejs Kombaty Mgsy i Finale
Not Det :D
0

• (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Odpowiedzi do tego tematu

#61 Użytkownik nie jest zalogowany   ping

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 894
  • Rejestracja 05-lipiec 04
  • SkądTokyo

Napisano 03 styczeń 2010 - 17:54

Ja tam takie rzeczy ściągam bez wyrzutów sumienia bo nie da się ich kupić, gra nigdy nie została wydana i nie szkodzę developerom. Za godzinkę będę miał, czas wyciągnąć PSXa z szafy.
0

#62 Użytkownik nie jest zalogowany   Alex van Cube

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 30
  • Rejestracja 09-kwiecień 07
  • SkądKraj kwitnących tulipanów.
  • GG10992218
  • PSN idUgly_Alex

Napisano 03 styczeń 2010 - 18:04

No tez tak myslalem :) Tez juz znalazlem dobrze dzialajace linki i zasysam.

Zastanawia mnie skad ludzie biora takie gierki typu "unreleased"???
0

#63 Użytkownik nie jest zalogowany   ping

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 894
  • Rejestracja 05-lipiec 04
  • SkądTokyo

Napisano 03 styczeń 2010 - 18:07

Jak masz znajomości bądź śledzisz eBay/odpowiednie fora to kupujesz za duże sumki prototypy gier.
0

#64 Użytkownik nie jest zalogowany   LOKI7777

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 60
  • Rejestracja 09-grudzień 05
  • SkądWielkopolska

Napisano 03 styczeń 2010 - 18:20

Nie mozna:)
0

#65 Użytkownik nie jest zalogowany   zagul

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 496
  • Rejestracja 18-maj 09
  • GG3967580
  • PSN idzagul111

Napisano 04 styczeń 2010 - 19:12

http://pl.tinypic.co...pic=2nstdf7&s=6 Ile moja karta może być warta ? :)
0

#66 Użytkownik nie jest zalogowany   Berion

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 227
  • Rejestracja 11-lipiec 04
  • SkądAnother World
  • PSN idberion_

Napisano 05 styczeń 2010 - 01:01

5zł? Serio, nie opłaca się sprzedawać.
0

#67 Użytkownik nie jest zalogowany   amarok

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 17-październik 06
  • SkądTrójmiasto
  • GG9301301
  • Tlen
  • GamerTag
  • PSN id

Napisano 06 marzec 2010 - 14:31

Może to dziwnie zabrzmi, ale mi osobiście grafika w grach na PSX'a podoba się bardziej, niż nawet w najnowszych konsolach. No może nie licząc rozdzielczości. Pewnie to brzmi dla niektórych jak jakaś totalna bzdura, ale taka super grafika we współczesnych grach, która stara się jak najwierniej odwzorować rzeczywistość, mnie niespecjalnie zachwyca, bo jest pozbawiona klimatu. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich gier, ale ogólnie to takie właśnie mam podejście. Pewnie mało kto podzieli moje zdanie, ale dla mnie to trochę tak jak obrazy impresjonistyczne. Przyjemniej patrzy mi się na nie niż na jakieś realistyczne. Ja tam lubię np. te powyginane tekstury w grach na PSX. Kiedyś co prawda chciałem, aby gry wyglądały niemal jak fotorealistyczne, ale już mi się znudziło. A jak się komuś nie podoba, co tu napisałem, to jego sprawa :P
0

#68 Użytkownik nie jest zalogowany   barcelona fan

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 52
  • Rejestracja 19-wrzesień 06
  • SkądChotomów
  • GG2553470
  • GamerTagNikoBe PL

Napisano 09 marzec 2010 - 11:06

Panie Amarok wiem o czym pan mowisz :D.Ja tez uwielbiam grafike z PSX mimo ze stara to ma to cos co trudno opisac slowami :D Teraz mamy wszystko podane na talerzu a Psx mial ta swoja umownosc ktora generowala cale poklady miodu :thumbsup: Ja teraz gram w Czwartego Tomb Raidera i ciagle sie usmiecham kiedy prowadze poscig za Arabem i ten czeka na mnie xD. No i Dzwieki jakie wydaja jego slugusy jak sie ich zabija xD. Genialne :D

Użytkownik barcelona fan edytował ten post 09 marzec 2010 - 11:07

0

#69 Użytkownik nie jest zalogowany   Northwood

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 0
  • Rejestracja 12-kwiecień 10

Napisano 12 kwiecień 2010 - 16:25

Moją konsolę mam już kope lat, nigdy nie czyszczona, oczywiście miała swoje momenty na dnie szafy ale nie jednego pada umęczyłem grając na niej. Ostatnio powiedziałem sobie, walić WoW'a ide pykać na szaraku, który jakby nie patrzeć jest radosną częścią mojego dzieciństwa. No i się rozpędziłem: ff9 jest, crash 3 jest, ctr jest, spyro2 jest, teraz cisne w ff7 (5 raz :P), a potem jak da to metal gear solid sie zmieści. Ehh banda sentymentalnych głupców z nas :P, whatever. Btw. pamiętam, że kiedyś kuzyn przywiózł mi z niemiec grę, w której byłeś niby herkulesem (nie disneja) ale dostępne były jeszcze 2 herosi: łuczniczka i mniejszy ziomek (z procą?). Widok z góry. Pamiętam też, że walczyło się tam z wielkim dzikiem i zioneło z paszczy żarem po zjedzeniu papryczek. Ktoś kojarzy? Byłbym wdzięczny.
0

#70 Użytkownik nie jest zalogowany   kristoff_mk

• Grupa Uzytkownicy_
  • Postów 6
  • Rejestracja 17-listopad 07
  • SkądOstrołęka
  • GamerTagBigDaddy POL

Napisano 20 czerwiec 2010 - 11:54

pozwolę sobie odświeżyć temat ponieważ kilka dni temu nabyłem PSone (z dwoma padami i grą gran turismo za 99 plnów)
muszę przyznać że nigdy wcześniej nie miałem styczności z psx'em mimo iż nie jedną konsolę posiadałem i na razie jestem zadowolony z zakupu. przez gran turismo zarwałem 2 noce pod rząd. 2 dni później kupiłem z pewnym sklepie za 60 pln grę "nightmare creatures" (może ktoś kojarzy?), szkoda że okazała się crapem, ale chociaż ładnie wygląda na półce
wczoraj odebrałem z poczty dino crisis, dzisiaj wieczorem robię test. podobno dobry horror twórców residenta więc spodziewam się czegoś lepszego od nightmare creatures :)

pozdrawiam wszystkich posiadaczy szaraka
0

#71 Użytkownik nie jest zalogowany   kasuro

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 175
  • Rejestracja 07-wrzesień 09
  • SkądStamtąd
  • GGklikam
  • Tlenkiedy
  • GamerTagtylko
  • PSN idmogę

Napisano 29 czerwiec 2010 - 22:11

Wyświetl postUżytkownik kristoff_mk dnia 20 czerwiec 2010 - 11:54 napisał

pozwolę sobie odświeżyć temat ponieważ kilka dni temu nabyłem PSone (z dwoma padami i grą gran turismo za 99 plnów)
muszę przyznać że nigdy wcześniej nie miałem styczności z psx'em mimo iż nie jedną konsolę posiadałem i na razie jestem zadowolony z zakupu. przez gran turismo zarwałem 2 noce pod rząd. 2 dni później kupiłem z pewnym sklepie za 60 pln grę "nightmare creatures" (może ktoś kojarzy?), szkoda że okazała się crapem, ale chociaż ładnie wygląda na półce
wczoraj odebrałem z poczty dino crisis, dzisiaj wieczorem robię test. podobno dobry horror twórców residenta więc spodziewam się czegoś lepszego od nightmare creatures :)

pozdrawiam wszystkich posiadaczy szaraka

z tego co pamietam grywałem ostro w NC 2 lepsze od jedynki. polecam. Z horrorów silent hill i biohazard gun survivor
0

• (4 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2
  • 3
  • 4