kypq 718 Opublikowano 29 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2013 W 2 Empikach widziałem że była po 139zł. Dziś zakupuje bo dobrych platformówek 2d jak na lekarstwo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Gra jest świetna, kupiłem wczoraj i jak najbardziej polecam, szczególnie za tę cenę. Wczoraj do 1 w nocy próbowałem pobić jednego Francuza żeby znaleźć się w Top 10 całego świata w wyzwaniu tygodnia...Zabrakło mi 30 metrów. :C Może dziś mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Wyzwanie tygodnia - co tydzień wchodzi inny nowy etap czy jak? Czy na istniejącym zmieniają sie zasady rywalizacji?? Jutro zamierzam zakupić gierkę. Jaram sie jak młody. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 612 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Tak, co tydzień masz inne wyzwanie na innej lokacji. Gierka jest mega, właśnie męczyłem ten weekly challenge i jak narazie mam złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Jakbyście porównali Legends do Origins? Duża różnica czy to po prostu nowe mapy na sprawdzonym pomyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sibian 154 Opublikowano 30 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2013 Dziwne pytanie, może ktoś wie. Na PC w RL można grać jedynie na padzie od X360 ? Inne pady działają czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2013 Miałem zrobione dwa pełne światy. Wyszedłem do głównego menu i przez przypadek dałem Nowa Gra. Rozumiem, że jestem w (pipi)e i od początku muszę wszystko przechodzić ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2013 Chyba tak.Spójrz na to z innej strony, więcej czasu spędzisz z Raymanem Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2013 Odechciało mi się grać. Źle to rozwiązali. Powinny być jakieś profile czy coś. A tak jedno kliknięcie i kilka godzin gry poszło się je.. Razem z wyzwaniami i innymi rzeczami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 1 września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 września 2013 IMO Origins > Legends. Poziomy muzyczne są fajne, ale jest ich bardzo mało, a sterowanie "muchą" (czy cokolwiek to jest) kompletnie mnie nie cieszy. Dobrze, że dodali lwią część poprzednika w ramach bonusu do odblokowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 1 września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 września 2013 Dla mnie także, chociaż dopiero 2 pierwsze światy skończyłem.Nie podoba mi się sposób zbierania lumków w określonym ciągu. W Origins o wiele lepiej było to rozwiązane, zbierało się dużego lumka, a potem wykazując się zręcznością zbierałeś szybko te małe.Teraz to latają na wszystkie strony i albo się modlisz, że ci nagle nie skręci przed nosem, przez co zbierzesz nie tego co trzeba, albo siedzisz na (pipi)e i zapamiętujesz trasę. I najbardziej boli, że levele z origins tez zostały obdarowne tym patentem =/Ale gra i tak cud miód, wiadomka, ale jednak Origins lepsze póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 1 września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 września 2013 Dziwne pytanie, może ktoś wie. Na PC w RL można grać jedynie na padzie od X360 ? Inne pady działają czy nie ? Chyba nie ma powodu, żeby nie działały, choć znając pecety, lepiej chyba będzie pytać o konkretny model niż "inne pady". Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 1 września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 września 2013 Mam "inny" pad od x'owego i ściągam właśnie na PC Raymana, jutro dam Ci znać (gierke kupiłem na PS3 żeby nie było, na PC biore tylko żeby sprawdzić z ciekawości ;p) Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 Post pod postem, żeby podbiło. Powiedzcie mi.. zrobiłem właśnie Toad Story na max'a (Zakumkana historia), lumy zebrane, malaki też, a nie moge dostać tego pucharu diamentowego czy coś. Wie ktoś o co moze chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
JacobiCrash 0 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 Post pod postem, żeby podbiło. Powiedzcie mi.. zrobiłem właśnie Toad Story na max'a (Zakumkana historia), lumy zebrane, malaki też, a nie moge dostać tego pucharu diamentowego czy coś. Wie ktoś o co moze chodzić? Wraz z dalszym postępem w grze pojawią się tam dodatkowe obrazy(poziomy - biegi na czas), a razem z nimi dodatkowe malaki do zebrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 No sęk w tym ze już najazd mam zrobiony w Toad Story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 WIęcej niż jeden będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 2 września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 września 2013 Ah.. to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 3 września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 września 2013 http://www.ppe.pl/news-24108-rayman_legends_na_playstation_vita_bez_28_poziomow_z_duzych_konsol.htmlUuuu, wersja na Vitę okrojona z AŻ 28 poziomów =/ - W dodatku te bardziej hardcorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 września 2013 Biore na Vite mowie juz przez calkowicie zacisniete zeby... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 852 Opublikowano 3 września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 września 2013 (edytowane) serio? przecież to wycięta 1/3 gry jest =/ w dodatku ta lepsza głupota imo, kiedy masz nieokrojonego "pełniaka" na wyciągnięcie ręki nie wspominajac o tym, ze nie wszystkim te dotykowe bajer podchodza. taki gamespot obnizyl ocene na wiiu o caly punkt Edytowane 3 września 2013 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 września 2013 Dopiero co zacząłem grać i gierka wcale nie jest łatwiejsza od Origins. Już w tym pierwszym świecie pierwszy 5 czaszkowy najazd sprawił mi trochę problemów. Powtarzałem chyba z 20 razy. Chodzi dokładnie o level gdy biegnie za nami klon Raymana i nie można go dotknąć. Ostatecznie ledwo udało mi się nie przekroczyć 40s. Już pomijam, że na ostatnim etapie po wybiciu wszystkich pokrak jakieś 2 razy nie otworzyło mi przejścia i nie mogłem skończyć levelu. Oby więcej takich bugów nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 września 2013 serio? przecież to wycięta 1/3 gry jest =/ w dodatku ta lepsza głupota imo, kiedy masz nieokrojonego "pełniaka" na wyciągnięcie ręki nie wspominajac o tym, ze nie wszystkim te dotykowe bajer podchodza. taki gamespot obnizyl ocene na wiiu o caly punkt Wiesz co, mam ograne Origins na Vicie w ktore gralo mi sie fantastycznie. Demo Origins i Legends na PS3 tez gra sie super, ale lepiej szpila sie w to imo na Vicie. Do tego te dotykowe bajery za mna przemawiaja bo sa idealne do tego typu gier. Poczekam do premiery co o tym porcie beda pisac w recenzjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 września 2013 Najazdy Ubisoft wyda wraz z darmowa aktualizacja. http://www.eurogamer.pl/articles/2013-09-03-rayman-legends-na-vita-bez-28-poziomow Nie wyrobili sie w czasie, w ogole wydaje mi sie, ze premiera z 12 wrzesnia zostanie jeszcze przesunieta. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 5 września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 września 2013 No to w takim razie poczekam sobie na wersję na Vitę, jak już będzie łatka. Jakoś mi się grać nie chce ostatnio, wiadomo przez co (GTA V) Oby port różnił się tylko tym (lumy + pacz z resztą poziomów), a AV było 100 % jak z dużych wersji. Ogólnie nie licząc platformówek z PSN to postanowiłem, że na PS3 ogram już tylko GTA V, Beyond oraz Buzz na imprezach i to wsioooooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi