Skocz do zawartości

New Super Mario Bros. U Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

@up he? jestem po 1 świecie, i DK był dużo dużo trudniejszy, nie wspominam już tutaj o bosach bo Ci już w drugim świecie zmiażdżyli.

• Odpowiedzi 343
  • Wyświetleń 68,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• New Super Mario U złojone na 100%(5 gwiazdek). Bardzo dużo pozapominałem z czasów jak maksowałem na wiiu, więc praktycznie na czysto leciałem . Jakieś 15h mi zajął komplecik. Tak jak pisałem wcześniej

• Nie zesikajcie się fanboye

• No i Super Luigi U też złojone na 100%(5 stars) do pary  Szczerze, to jak calakowałem na WiiU kilka temu, to LuigiU wydywało mi się DUŻO trudniejsze od MarioU. Może i plansze mają krótszy timer(100s),

Opublikowano

No co do bossów to racja w DK były trudniejsze ale poziomy dla mnie "gorsze" w tym Marianie.

Opublikowano

Ogólnie to w porównaniu do 3D Worlda ten Marian jest nudny :)

Opublikowano

Nigdy w życiu.

Opublikowano

Nudny to może jest w 2 pierwszych światach.

Opublikowano

@up może to dlatego bo właśnie jestem na 2 świecie, ale skoro mówicie że się rozkręci

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Świetna giera z dobrymi patentami, mało co tak cieszy jak zaliczenie strike'a przy pomocy żółwiej muszli albo zamrożonego szkieletu :P

Opublikowano

Don grasz naraz w dwa rózne Mariany? Jak tak to szacun ale mimo, że uwielbiam platformówki i Mariany to nie byłbym w stanie grać w obie części. Mało tego po 3d World zrobiłem sobie 4 mieszięczną przerwę (Lego Undercover, Zelda WW, nowy DK) przed NSMBU.

Opublikowano

Dobra, potwierdzam NSMB U. jest bardzo trudny, bardzo.

Opublikowano

A tam, w sam raz jest.

Opublikowano

Don grasz naraz w dwa rózne Mariany? Jak tak to szacun ale mimo, że uwielbiam platformówki i Mariany to nie byłbym w stanie grać w obie części. Mało tego po 3d World zrobiłem sobie 4 mieszięczną przerwę (Lego Undercover, Zelda WW, nowy DK) przed NSMBU.

Nigdy nie miałem konsoli Nintendo, więc jakoś znudzony nie jestem :) Ale rozumiem o co chodzi.

Dla mnie trudny, nie radze sobie z emocjami czasem :-(

Jestem w pierwszym świecie, gra jakaś trudna nie jest, ale jak czasem człowiek przytnie się w teoretycznie jakimś banalnym momencie, skoczy nie tam gdzie trzeba, to mięcho wala się po ścianach - prawie jak przy Gears of War :P

Edytowane przez DonSterydo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już mnie ch.uj strzela. Nie da się w tej grze grać, że jedna osoba gamepadem, a druga willotem? :/

Opublikowano

Gamepad tylko solo,a w multi tylko robienie tych schodków itp. Wie ktoś,czy pro kontroler działa normalnie tj.można grać we 2 osoby przy użyciu willota i pro pada ?

Opublikowano

To nie można grać we dwóch tabletopadem i wiilotem? Ja ***** :/

Opublikowano

Co??? nie pogram sobie z zona multi, ja na padlecie, a ona na procontrolerze??

Do Soban ponizej, pomylilem tematy, myslalem ze otworzylem ten o MK8 i pisalem o splitscreenie i padlecie, ale jak zobaczylem ze to o Marianie to edytowalem posta:D

Edytowane przez polson

Opublikowano

Dobrze,że nic na wii u nie wymaga motion plusa to można sobie kupić używane willoty po 40zł sztuka(nintendowskie oryginalne).

@polson głupoty gadasz.jaki split screen na tv ? Trafiłem na rozpiskę gdzie jak wół jest zaznaczone 1 gracz(gamepad) , 1-5 graczy(Xx wii remote i 1xgamepad(tryb boost)).

Edytowane przez Soban

Opublikowano

A w Super Mario 3D World da się grać na dwóch tabletopadem i Wiilotem?

Opublikowano

A z innymi grami jak to jest ? Donkey, Mario Kart ?

Opublikowano

Ktoś kojarzy ile gb zajmuje cyfrowa wersja?