Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

New Super Mario Bros. U Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

@up he? jestem po 1 świecie, i DK był dużo dużo trudniejszy, nie wspominam już tutaj o bosach bo Ci już w drugim świecie zmiażdżyli.

• Odpowiedzi 343
  • Wyświetleń 71,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• New Super Mario U złojone na 100%(5 gwiazdek). Bardzo dużo pozapominałem z czasów jak maksowałem na wiiu, więc praktycznie na czysto leciałem . Jakieś 15h mi zajął komplecik. Tak jak pisałem wcześniej

• Nie zesikajcie się fanboye

• No i Super Luigi U też złojone na 100%(5 stars) do pary  Szczerze, to jak calakowałem na WiiU kilka temu, to LuigiU wydywało mi się DUŻO trudniejsze od MarioU. Może i plansze mają krótszy timer(100s),

Opublikowano

No co do bossów to racja w DK były trudniejsze ale poziomy dla mnie "gorsze" w tym Marianie.

Opublikowano

Ogólnie to w porównaniu do 3D Worlda ten Marian jest nudny :)

Opublikowano

Nigdy w życiu.

Opublikowano

Nudny to może jest w 2 pierwszych światach.

Opublikowano

@up może to dlatego bo właśnie jestem na 2 świecie, ale skoro mówicie że się rozkręci

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Świetna giera z dobrymi patentami, mało co tak cieszy jak zaliczenie strike'a przy pomocy żółwiej muszli albo zamrożonego szkieletu :P

Opublikowano

Don grasz naraz w dwa rózne Mariany? Jak tak to szacun ale mimo, że uwielbiam platformówki i Mariany to nie byłbym w stanie grać w obie części. Mało tego po 3d World zrobiłem sobie 4 mieszięczną przerwę (Lego Undercover, Zelda WW, nowy DK) przed NSMBU.

Opublikowano

Dobra, potwierdzam NSMB U. jest bardzo trudny, bardzo.

Opublikowano

A tam, w sam raz jest.

Opublikowano

Don grasz naraz w dwa rózne Mariany? Jak tak to szacun ale mimo, że uwielbiam platformówki i Mariany to nie byłbym w stanie grać w obie części. Mało tego po 3d World zrobiłem sobie 4 mieszięczną przerwę (Lego Undercover, Zelda WW, nowy DK) przed NSMBU.

Nigdy nie miałem konsoli Nintendo, więc jakoś znudzony nie jestem :) Ale rozumiem o co chodzi.

Dla mnie trudny, nie radze sobie z emocjami czasem :-(

Jestem w pierwszym świecie, gra jakaś trudna nie jest, ale jak czasem człowiek przytnie się w teoretycznie jakimś banalnym momencie, skoczy nie tam gdzie trzeba, to mięcho wala się po ścianach - prawie jak przy Gears of War :P

Edytowane przez DonSterydo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już mnie ch.uj strzela. Nie da się w tej grze grać, że jedna osoba gamepadem, a druga willotem? :/

Opublikowano

Gamepad tylko solo,a w multi tylko robienie tych schodków itp. Wie ktoś,czy pro kontroler działa normalnie tj.można grać we 2 osoby przy użyciu willota i pro pada ?

Opublikowano

To nie można grać we dwóch tabletopadem i wiilotem? Ja ***** :/

Opublikowano

Co??? nie pogram sobie z zona multi, ja na padlecie, a ona na procontrolerze??

Do Soban ponizej, pomylilem tematy, myslalem ze otworzylem ten o MK8 i pisalem o splitscreenie i padlecie, ale jak zobaczylem ze to o Marianie to edytowalem posta:D

Edytowane przez polson

Opublikowano

Dobrze,że nic na wii u nie wymaga motion plusa to można sobie kupić używane willoty po 40zł sztuka(nintendowskie oryginalne).

@polson głupoty gadasz.jaki split screen na tv ? Trafiłem na rozpiskę gdzie jak wół jest zaznaczone 1 gracz(gamepad) , 1-5 graczy(Xx wii remote i 1xgamepad(tryb boost)).

Edytowane przez Soban

Opublikowano

A w Super Mario 3D World da się grać na dwóch tabletopadem i Wiilotem?

Opublikowano

A z innymi grami jak to jest ? Donkey, Mario Kart ?

Opublikowano

Ktoś kojarzy ile gb zajmuje cyfrowa wersja?