Opublikowano 23 maja 201410 l Wejdź do eshopu i sprawdź albo spytaj wujka gogle. Ale fail - mialem ci minusa dac bo odpowiadasz jak wypowy forumowicz "wiem, ale nie powiem, poszukaj se sam", ale zle kliknalem przyznajac ci plusa. Balon - z tego co przeczytalem na jednej ze stron to gra zajmuje 1,69GB, na inne pisza, ze 1,73GB czyli jakod do 2GB wolnego miejsca powinno wystarczyc. Edytowane 23 maja 201410 l przez saptis
Opublikowano 23 maja 201410 l spoko, ja dam minusa (kurka wykorzystałem dzienny limit, dam później ), to się chociaż zrówna. Mnie też wku...ają takie odpowiedzi - wiem, ale nie powiem, szukaj sobie kur.o, i cichy śmiech pod nosem. Dokładnie 1.69 gb Edytowane 23 maja 201410 l przez kazuyoshi
Opublikowano 23 maja 201410 l Ja wrocilem do grania, 3d chwilowo odpuszczę. Dawno nie musialem sie skupiac przy grze tak bardzo i na dodatek rece mi sie pocą podczas grani,a a to ostatnio rzadko sie dzieje ;-) Kurde jak sobie pomyślę jakiego skila mialem te ~15 lat temu to az mi wstyd dzis. No ale nic wytrenuje sie. Kocham Cie Nintendo
Opublikowano 23 maja 201410 l Dzięki za odp. Co do trudności to dla mnie jest to najtrudniejsza platformówka od lat z segmentu aaa i pudełek. Najgorsze jest to że po śmierci nie cofa Ciebie do początku levelu ale 3-4 dalej, od czegoś takiego najbardziej się odzwyczaiłem, tzn. czy na Wii czy 2ds też tak to się działo z tym, że tam było znacznie łatwiej. Ja chwilowo odpuściłem, na jesień jak będzie większa chęc i lepsza aura do grania to przysiądę się i przejdę.
Opublikowano 23 maja 201410 l Jeżeli to jest dla was trudna platformówka, to nawet nie odpalajcie Luigiego. Taki DKCR jest o wiele trudniejszy (nie wiem jak Tropical Freeze). Wyszliście z wprawy i tyle. @balon Zawsze możesz wyfarmić 99 żyć. Wpisz sobie na yt "nsmbu 99 life trick". Edytowane 23 maja 201410 l przez ragus
Opublikowano 23 maja 201410 l No w tym, że ja przeszedłem bez problemów Donkey Konga na Wii i U. Łącznie w tych dwóch grach może miałem problemy z 4 levelami ale nie takie jak tu + nie było cofki o kilka leveli, skill może aż tak strasznie ńie spadł ale napewno cierpliwość się pogorszyła i zmńiejszył się czas na granie, a tym bardziej na powtarzanie tych samych poziomów po kilka razy. Co do żyć do nie wyfarmię, nie ma bata
Opublikowano 23 maja 201410 l Zgodzę się z balonem,żę DKCR jest łatwiejszy do tego marian(tylko levele z beczkami mnie wkurzały).Trudność tego Mario nie leży w samym przejściu,ale chęci złapania wszystkich gwiazdkowych monet.
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Nintendo takie dobre i dostałem od nich free NSMBU (sprzedałem specjalnie pudełko) więc "męcze" się dalej. Na czym polega ten quick save? On tylko raz działa a potem znika? Jak go użyjemy zapisze nam level pomiędzy standardowymi pkt zapisu ( boss i sub boss)???
Opublikowano 8 czerwca 201410 l Tak.Wtedy gra wywala do menu i możesz raz kontynuować od tego punktu.
Opublikowano 6 lipca 201410 l Gram ale powiem krótko - masakra. Jak ktoś to przechodzi i zbiera jeszcze 100% gwiazdek to szacun.
Opublikowano 6 lipca 201410 l Gram ale powiem krótko - masakra. Jak ktoś to przechodzi i zbiera jeszcze 100% gwiazdek to szacun. No pisałem,już ileś razy, to dla mnie najtrudnejszy Marian od lat, czasami nawet jest ostro przy normalnym przechodzeniu planszy, bez monet. Dozuję sobie po godzince z razna miesiąc, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje.
Opublikowano 6 lipca 201410 l Ja sobie pogralem i zle nie jest. Jedynie z zyciami mam problem ze ich nie mam i jak sie skoncza to sto leveli wstecz sie cofasz. To boli najbardziej
Opublikowano 6 lipca 201410 l Ja sobie pogralem i zle nie jest. Jedynie z zyciami mam problem ze ich nie mam i jak sie skoncza to sto leveli wstecz sie cofasz. To boli najbardziej Level albo nawet kilka, to jest najgorsze. Czasami wracam się na pierwszy level i farmię życia. Do czego to doszło.
Opublikowano 7 lipca 201410 l Nie wiem nie ogarniam nie mam już cierpliwości. Trochę bez sensu że to takie trudne. Zawęża to niestety grono odbiorców bo np. chciałem córkę wkręcić w gierki ale ten tytuł odpada. A jak wygląda to w mario 3d na wiiu?
Opublikowano 7 lipca 201410 l dokładnie też mnie ciekawi jak to się odnosi do 3d, bo tu gram z narzeczoną ale poziom trudności potrafi nas skutecznie w(pipi)ić , szczególnie że ona jest raczej niedzielnym graczem
Opublikowano 7 lipca 201410 l Panowie dla mnie NSMBU to chilloucik przy takim Super Mario Bros Advance 4
Opublikowano 7 lipca 201410 l dokładnie też mnie ciekawi jak to się odnosi do 3d, bo tu gram z narzeczoną ale poziom trudności potrafi nas skutecznie w(pipi)ić , szczególnie że ona jest raczej niedzielnym graczem Na 3ds i ds (na Wii zresztą też) jest łatwiej to jest zdecydowanie najtrudniejsza część z serii "NEW"
Opublikowano 7 lipca 201410 l Chodziło mi o porównanie do super mario 3d world, wybaczcie nieprecyzyjność
Opublikowano 7 lipca 201410 l Chodziło mi o porównanie do super mario 3d world, wybaczcie nieprecyzyjność No to 3d World jest znacznie, znacznie łatwiejszy. Spokojnie będziesz mógł razem z Panną pograć.
Opublikowano 8 sierpnia 201410 l Nie wiem czy ja taki niepełnosprytny jestem czy ta gra jest taka trudna od samego początku Na liczniku mam ledwo 3h, dzisiaj 30 minut pograłem i wyłączyłem bo mięso po ścianach latało.
Opublikowano 9 sierpnia 201410 l Nie, nie jesteś. Poczytaj wcześniejsze posty. Dużo osób ma/miało podobnie.
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l I ja setny raz napisze, z kocham tą grę ale te cofanie o '30' leveli w tyl po stracie zyc to jest prze(pipi)ka Niewazne ze miales levele wymasterowane, Nintendo mowi ci "(pipi) sie, graj od nowa'
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l Na szczęście w paru miejscach można nafarmić żyć, a w razie problemów z poziomem może go przejść automat-Luigi.
Opublikowano 10 sierpnia 201410 l Na szczęście w paru miejscach można nafarmić żyć, a w razie problemów z poziomem może go przejść automat-Luigi. Równie dobrze możnp arzejść na yt, a tak serio to plama u mnie na honorze byłaby jakbym "sam", nie przeszedł jakiegoś mariana.