Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

gościu na rushu sobie miał wynik 50:0, patrzę w battleloga ratio 7.75, wszystko zrobione czym?

jPKHAXD.png

najwięcej killi zwykłą bronią ma około 300

takim fredom tylko kończyny poobrywać :< DICE nadal nie umie zbalansować tych gadżetów, moździerz ma za duży zasięg i częstotliwość.

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 43,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 22 luty, postanowiłem pograć w BF4, odpalam origin, ścągam kolejny update 400mb, drugi mecz dominacji - gra się zawiesza. Szybko dołączam do tego samego servera, mija minuta znowu zwiecha.   Kur.wa

• Ten filmik z "gameplay'em" to jedno wielkie ZIEW. No i zgadzam się, że jest to bardziej ewolucja niż rewolucja. A z tą ceną to mam nadzieję, że żart, rozumiem, że na kąsolach sobie mogą takie śmieszn

• Commanderem chciał być każdy bo dostawał najwięcej punktów. Gościu dobrze wykonujący robotę często kończył w pierwszej trójce na serverze. Na początku meczu mogłeś zgłosić się do roli Commandera, syst

Opublikowano

Jutro PC dostaje nowego patcha który poprawia następujące rzeczy

- zawieszanie gry

- freezy 

- został naprawiony netcode

Opublikowano

Jutro PC dostaje nowego patcha który poprawia następujące rzeczy

- zawieszanie gry

- freezy 

- został naprawiony netcode

a tak a potem każdy z nas dostanie bilety na spotkanie z szwedzkim zespołem bikini 

Opublikowano

Chyba prawym, ale to detal. Gra juz tak czesto sie nie wiesza, za to rozlaczala z poczatku. Teraz wydaje sie byc juz lepiej.

tak prawym ;-) tak sie konfzy pisanie postow po pijaku
Opublikowano

Szewczyk - taka rada na przyszłość - piłeś? nie pisz! :D 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co nadal nie ma żadnego sposobu na angielskie dialogi w polskiej wersji językowej? :( 

Opublikowano

Angielskie nie sa wcale lepsze jakos. Znajomy ma na ixie polskie dialogi, ja na piecu angielskie. Zadne nie wypadaja dobrze, mam na mysli kampanie. W multi jest ok i tu i tu imo.

Opublikowano

Mi sie juz dosc dlugo nie wieszala. Mam nadzieje ze skrócą w koncu czas ladowania nowej mapki.

Skoro o mapkach, to te nowe, a gralem poki co na dwoch w trybie podboju nie sa zle. Jedna to jakas pustynia z kanionami pomiedzy, a druga, to gory. Gdzie jak znam zycie beda sie zbierac wzelkie masci kamperzy hehe :) Ogolnie spoko, ale z czasem sie okaze na ile sa dobre.

Opublikowano

Mi sie juz dosc dlugo nie wieszala. Mam nadzieje ze skrócą w koncu czas ladowania nowej mapki.

Skoro o mapkach, to te nowe, a gralem poki co na dwoch w trybie podboju nie sa zle. Jedna to jakas pustynia z kanionami pomiedzy, a druga, to gory. Gdzie jak znam zycie beda sie zbierac wzelkie masci kamperzy hehe :) Ogolnie spoko, ale z czasem sie okaze na ile sa dobre.

mapy to sie dlugo ladowaly w becie. Tutaj na ssd jestem po 20 sekundach jako 1 w grze i biegne przejmowac flagi ;)

Opublikowano

No i co, że sprzed miesiąca GOŚCIU, takie problemy nadal występują, przynajmniej u mnie.