Skocz do zawartości

DC Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

manofsteelposterbig.jpeg

http://www.youtube.com/watch?v=c7e2WB6kcg8&feature=player_embedded

Panel z Comci-Conu (minus trailer, ten pojawi się przed The Dark Knight Rises jednak jest dostępny na YT w kiepskiej jakości). Ja tam powstrzymam się z obejrzeniem trailera w lipnej jakości. Mam duże nadzieje ze Snyderowym Esem po tym jak świetnie wyszli mu Watchmeni. Mam wrażenie że jeżeli ktoś potrafi pokazać Człowieka ze Stali efektownie jak i z odpowiednim mu szacunkiem nie pomijając jego charakteru to tylko Zack.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 342,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

MICHAEL SHANNON jako GENERAŁ ZOD

halolz-dot-com-futurama-thelegendofzelda-shutupandtakemyrupees.jpg

Opublikowano

>film o zwolnionym poławiaczu krewetek

>wszyscy się jarają

A tak poważnie i ja zaczynam odczuwać podjarkę.

Opublikowano
  • Autor

To cholerstwo trwa ile ? Mniej niż 2 minuty ? 1:30 ? A przekazuje chyba samym obrazem więcej niż cała seria Donnera + "Returns" Singera. Szykuje się poważne podejście do sprawy (ręka Nolana ?). SUPERMAN SERIOUS BUSINESS !

Opublikowano

Piękne full CGI w ostatniej scenie. Jednak co Snyder to Snyder.

Opublikowano

holy shit. jaram się. No i jak zwykle mój skowyt, MOGLI BY W KOŃCU ZROBIĆ FILM O LOBO!

Opublikowano

robią. ma go grać dwayne "the rock" johnson.

Opublikowano

Chyba mamy zbiorową halucynacje, podniecacie sie hustawka w slow motion i efektem specjalnym, dla otrzeźwienia przypominam że najwieksza mocą supermana jest udawanie kogos innego za pomocą zdejmowania okularów.

Opublikowano

Oj już daj spokój, przecież wiesz, że to jest metafora.

Trailer niszczy chociaż mało co widać.

Opublikowano

Najbardziej gó.wniany hiroł w historii powraca. Zbiorowa podjarka facetem w niebieskich rajtkach. Ostatnio sobie obejrzałem tę odsłonę z 2006 bodajże - Jezu jaki syf, wystarczy mi na następną dekadę.

Opublikowano
Zbiorowa podjarka facetem w niebieskich rajtkach.

Rozumiem, że Batmany, X-menów i resztę też wrzucasz do tego wora, bo jak nie, to nie wiem po co się dopier.dalasz.

Opublikowano

Batman ma klimat i charakter, Supermen jest piz.dusiowaty, ma gejowy loczek zwisajacy na czoło i lata w dziwnych pozycjach ;) Kropka.

EDIT: i nie przeczę, gdyby to zrobili trochę bardziej mrocznie i poważnie to chętnie wciągnę, problem w tym, że nie chce mi się wierzyc, bo charakter tej postaci jest jaki jest i pewnych rzeczy się nie przeskoczy.

Edytowane przez Marlon

Opublikowano
  • Autor

@up

Superman: Earth One, o którym wspominałem w tym temacie ma taki klimat (minus mhrok) który chcesz widzieć w Supermanie.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nowy plakat

man-of-steel-poster-handcuffs.jpg

Opublikowano

ciekawe jak im wyjdzie, troche zgadzam sie z marlonem, dla mnie superman zawsze byl mega pizdusiowaty i porownywanie go do batmana to przegiecie.

Opublikowano

Dla mnie to też najbardziej gejowski bohater ever, ale ten pierwszy zwiastun obudził ogromne nadzieję, że powstanie z tego coś dobrego. Poza tym Snyder & Nolan, są duże szansę, że to się uda.

Opublikowano

Dobrze, że na plakacie zakuli go w kajdanki. Inaczej mógłby im coś zrobić.

man-of-steel-poster-handcuffs.jpg

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Np. rzucić w nich tirem :P

Opublikowano

te wątki u snydera z kal-elem zakutym w kajdanki i ściganym przez wojsko + plotki o darskeidzie jako głównym złym w "justice league" to nasuwają prosty pomysł. zekranizować otwierający arc "jl" z the new 52. tożto idealna recepta na wielki hollywoodzki blockbuster. ekipa jeszcze się nie zna, społeczność meta-humans ścigana przez rząd, konflikty w teamie (batman-green lantern, green lantern napier.dalający się z wonder-woman na przedmieściach rozwalając połowę przy okazji) a na koniec epicka bitwa z darkseidem i jego piekielnymi zastępami w której nawet aquaman pokazuje pazur).

jak ktoś ma wtyki w warner bros to przekażcie im moje rady. na film czekam chociaż nie przepadam ani za supermanem ani za snyderem.

Edytowane przez tk___tk