Opublikowano 3 kwietnia 20214 l Oki to pierdziele jego wizje, nie kupuje, wypożyczy się 15.04[emoji41]
Opublikowano 4 kwietnia 20214 l New Gods i spin-off do Aquamana - The Trench, skasowane. https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/ava-duvernays-new-gods-james-wans-the-trench-dc-movies-not-moving-forward-at-warner-bros Troszkę szkoda NG bo wprawdzie hype'u nie było ale ciekawiła mnie wizja 4th World Kirby'ego na dużym ekranie. Spekuluje się czy to nie jest "zasługa" Snyder's Cut i pojawienie się tam Darkseida, którego WB niespecjalnie chciało pokazywać w swoim (pierwotnym) masta planie. No i Trench nikogo.
Opublikowano 5 kwietnia 20214 l Autor WB bardzo wielu rzeczy nie chciało pokazywać co do Snyder's Cut. Ogólnie, zarząd dalej prowadzi politykę nieporadności względem flagowych IP, nie potrafiąc wykorzystać Hypeu po Snyder's Cut.
Opublikowano 5 kwietnia 20214 l WB to taki typowy Janusz-alfa, który dał przyzwolenie na Snyder Cut żeby się lud odbierdolił i teraz sam przed sobą nie chce się przyznać, że wcześniej zjebał z Joostice League i będzie szedł w zaparte, że jego pierwotny wybór był dobry, change my mind.
Opublikowano 5 kwietnia 20214 l WB to nie powinien wypuscić tego czym jest WW 84. Wczoraj to obejrzałem, chociaż czytałem że raczej słabe ale gdzies tam się łudziłem że będzie w miare OK. Jednak jest strasznie. Naprawde nie rozumiem tego że nadal filmy są tak kręcone z takim głupim humorem, kliszowościa i wielką dawką żenady. I to jeszcze dotyczy dośc znanej już marki.
Opublikowano 5 kwietnia 20214 l 6 godzin temu, Kalel napisał: WB bardzo wielu rzeczy nie chciało pokazywać co do Snyder's Cut. Ogólnie, zarząd dalej prowadzi politykę nieporadności względem flagowych IP, nie potrafiąc wykorzystać Hypeu po Snyder's Cut. I jest też kwestia zmiany polityki na multiversum, które dopiero Flash wprowadzi więc teraz mają problem by to wszystko ładnie uporządkować wszak Darkseid i New Gods mieli być częścią uniwersum JL. Jakiś czas temu latała też plota, że Keaton jednak olewa udział we Flashu. Gdyby Flash się udał, a Keaton jednak wystąpił, to wielu ludzi widzi go w adaptacji Batman Beyond.
Opublikowano 7 kwietnia 20214 l Obłęd, mrok, szaleństwo. Genialna ,,kreska", plastyczna barwa, wybornie nakreślony efekt przykrytego mgłą bezprawia i chaosu, zdegenerowanego Gotham City. Czyż "Batman: The Long Halloween: Part One" nie przypomina połączenia stylu animowania (nie chodzi o fabułę, atmosferę i treści przekazywane w dziele) serialu "Invincible" Kirkmana z "Batman (TAS) 1992-95" Timma i Dini? Cóż, ta pełnometrażówka będzie na pewno sporym zaskoczeniem: albo finalnie okaże się ona rewelacyjna na wszystkich płaszczyznach, albo... niekoniecznie. Jedynie szkoda dla niej braku ratingu dla odbiorców + 18. Must see!
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Suicide Squad juz w sklepach. Bilet mam na dzis, to obejrze na duzym ekranie poki kina otwarte
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Wyborne widowisko Suicide Squad Kwintesencja czystego funu, mocno zakorzenione w najbardziej odjechanych kreacjach DC, akcja wchodzi już od pierwszej minuty i pędzi na łeb na szyję, ale jest okazjonalnie przetykana chwilami na oddech i w miarę sprawne budowanie tła bohaterów. Każdy z aktorów spisał się na medal i każdy dostaje odpowiedni czas na ekranie, aż ciężko wybrać najlepszego, a niektórzy "bohaterowie" są tak z dupy, że to mogło tylko z komiksu wyjść. No i kurwa Weasel i Polka Dot Man z matką MVP Plus do tego naprawdę sporo świetnych pomysłów realizatorskich / zdjęciowych, muzyka, zapowiedź kolejnej części i mamy naprawdę świetny film z DC z szansą na jeszcze lepszą kontynuację. Polecanko.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l 9 minut temu, Mejm napisał: A tamten SS ze Smithem zaorali? Teraz jest reboot? Taki soft reboot. Jest Waller, jest Rick Flag, jest Boomerang, jest Harley a reszta nowa.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Serio? Właśnie wróciłem i to było tak głupie, że aż szkoda mi słów. Dodam, że niedawno oglądałem pierwszy Legion i Ptaki Nocy, które mi się nawet podobały.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l 10 minut temu, creatinfreak napisał: Serio? Właśnie wróciłem i to było tak głupie, że aż szkoda mi słów. Dodam, że niedawno oglądałem pierwszy Legion i Ptaki Nocy, które mi się nawet podobały. To ja chyba zaufam Rudiokowi.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Wróciłem z kina właśnie i film był sakramencko zajebisty. Na pewno najbardziej odjechany ze stajni DC. Ode mnie 8/10 bez szelek. Marszem do kina!
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l też jestem po seansie. jakie to było przepięknie popaprane i cudowne chyba najbardziej pokręcony i krwisty film do DC. chyba tylko Doom Patrol dorównuje jeśli chodzi o poziom humoru i porycia. Gunn to jest jednak przechuj. dać mu hajs, święty spokój i niech robi swoje a wyjdzie z tego mega film.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l Fajne kino rozrywkowe, mam nadzieje, że film zarobi. Brakuje mi własnie takich filmów jak ten czy Deadpool. MCU jest miałkie i wszystkie te ich filmy są takie same, może z wyjątkiem straznikow galaktyki.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l I co jeszcze fajne to, że polskim fanom komiksów TM-Semic łezka się powinna w oku zakręcić, bo mamy tu i Bloodsporta i Szczurołapa, których dostaliśmy w komiksach na początku lat '90 w PL.
Opublikowano 7 sierpnia 20213 l 15 minut temu, MLeKSk napisał: To prawda, że w filmie są Ukryj zawartość eksplodujące penisy? :-D Oj żeby tylko