Jump to content

Until Dawn

YETI

Recommended Posts

Guest DonSterydo
Posted (edited)

Potrzebny gameplay - ASAP :)

To, że się wzorują na teen horror movie może być dobre jeśli zachowają właściwą konwencję.

Edited by DonSterydo
  • 1 year later...
  • 9 months later...
Guest Kasias
Posted (edited)

Stawiam na premierę jesienią 2015, raczej na pewno nie wcześniej.

Z Eurogamera: Until Dawn powstaje na zmodyfikowanej wersji silnika wykorzystanego przez Guerilla Games w strzelance Killzone: Shadow Fall.

Edited by Kasias
Posted

serio? bez jaj, nawet w gramie tego nie widac, powiedzialbym ze to takie ostre ps3 na sterydach, a nie silnik SF, ktory prezentuje sie na prawde slicznie

Posted

Ciekawe ile w tym będzie czystego gameplayu a ile scenek i wyborów w stylu The Walking Dead. Tak czy siak jest intrygująco.

Animacja nie licząc czasem dziwnych przeskoków niezła, ładnie tyłeczkiem kręci. Twarze i mimika również na plus ( ale bez szału oczywiście ). Tekstury przeciętne. 

Kolejna ciekawa zapowiedź.

Posted (edited)

Gra typu Walking Dead, poza tym podoba mi sie klimat, niezła grafika, może wyjść z tego coś fajnego, jeżeli tylko fabularnie będzie dobrze, a nasze wybory rzeczywiście będą miały wpływ na dalszą rozgrywkę. Gdzieś czytałem, że twórcy czas gry określają na 9h, a samych zakończeń ma być bardzo dużo.

PS. Końcówka jak z Piły, mam nadziej, ze będzie sporo takich wyborów :)

Edited by YETI
Posted (edited)

Hayden Panettiere <333333333333333333333333

Animacje, twarze i mimika z każdym materiałem robią jeszcze lepsze wrażenie. Wysoka półka.

Będziemy mieli growy, bardziej pokręcony "Piątek Trzynastego" czy nawet Saw. Oby tylko dobrze zrównoważyli gameplay/scenki i sama gra odznaczała się jakąś dozą skomplikowania ( powyżej to chyba dopiero taki wstęp/interaktywne "intro" ). A jeśli nie, to cóż, prosty, interaktywny The Walking Dead przez wielu i tak był GOTY 2012. Liczę na mocne doznania.

Edited by Szatanek
Posted

Ja boje sie tylko ze wyjdzie z tego horror dla nastolatkow. Obym sie mylil, ale na razie ja bedac osoba strachliwa, nie zobaczylem na tym filmiku nic co by moglo mnie przestraszyc.

Posted

Na PSP był Obscure z amerykańskimi nastolatkami w roli głównej i był to dobry tytuł, także tego typu klimaty nie koniecznie muszą zwiastować słabą atmosferę.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Kasias
Posted

Nie chce mi się w to wierzyć, podejrzewam błąd. Ta gra wyjdzie raczej kilka tygodni przed U4, czyli jesienią.