Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone: Mercenary

Featured Replies

• Odpowiedzi 539
  • Wyświetleń 77,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie- jest tylko PL.

• Okej, teraz i tak tyle gierek do ogrania że nie wyrobię się chyba do wieśka w lutym. 

• Ja rozumiem nie grac w multi i skupiac sie na grach oferujacych bogate singlowe doswiadczenia   Ale zagrywanie sie offline w Mario Kart to

Opublikowano

Ja pudelko, tak zreszta jak raymana:-)

Opublikowano
już oficjalnie:

open beta dla plusowców zaczyna się 21 sierpnia

open beta dla każdego zaczyna się 28 sierpnia

serwery bety będą działać do 3 września

Opublikowano

2gb wazyla i potem doszlo 500mb patchy, teraz nie mam pojecia ile to bedzie wazyc

Opublikowano

open beta to inne mapki niż beta zamknięta...jaram się :D

0Zvy1nv.jpg

kkKquvU.jpg

9549519509_3344dfe6d2_c.jpg

ciesze się, że neogaf potwierdza moje słowa z zamkniętej bety i zgodnie twierdzą, że to najlepszy multi w fps w 2013 roku :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jak to wygląda o_O o_O

Opublikowano

jak to wygląda o_O o_O

Znaczy się źle ?

Bo jak dla mnie bardzo dobrze :D

Opublikowano

jak to wygląda o_O o_O

Znaczy się źle ?

Znaczy się, że roz(pipi)ało mu gałki oczne.

Po tej grze widać, że Vita to potencjał ma, ale jak dla mnie i tak Tearaway lepsze. :)

Opublikowano

Ja się nie mogę open-bety doczekać, do 28 ponad tydzień został -_-

Opublikowano

jak to wygląda o_O o_O

Znaczy się źle ?

Bo jak dla mnie bardzo dobrze :D

to wygląda przecież przegenialnie jak na handheld. Do tego widać, że jakaś fabuła też się szykuje i kto wie może dostaniemy najlepszego killzone'a z serii - czekam i może się doczekam, że wreszcie pokażą ludzką twarz Higów i ciemną stronę ISA

Opublikowano

O ktorej ta beta dla plusowiczow? Bo czekam i czekam i nic:-)

Opublikowano

z aktualizacją ps store czyli pewnie ok 17.00. Często jednak mozna wcześniej ręcznie wyszukać grę przez pc'towy sklep. Monitoruje na bieżąco więc dam znać w tym temacie ;)

btw. open beta to tylko jedna mapka na tym klifie nad morzem, zamknięta beta miała dwie

Opublikowano

Ja tez monitoruje store , co 5 min:-)

Opublikowano

Jest już beta do ściągniecia :)

Może póżniej jakaś ustawka?

Opublikowano

Jestem chetny.ale wieczorkiem

Opublikowano

ja bede po meczu Legii i pewnie troche przed. Szkoda ze nie mozna robic prywatnych meczy i party w becie. Ale przynajmniej mozna dolaczac do meczy znajomych choc to nie gwarantuje ze bedziemy w jednej druzynie

Mercenary rzadzi :) vita bedzie ladowana po 3 razy dziennie od wrzesnia dzieki tej grze :)

Opublikowano

PFFGPCT.jpg

to odnośnie puzzli przy hackowaniu - trzeba z lewej i prawej strony ekranu wybrac te fragmenty, które łącznie dają element widoczny po środku.

a beta tak jak ta zamknięta - miażdżąca, gra się super, a wygląda jeszcze lepiej i można grać ze znajomymi przez impreze i robić party :D

jedynie wydaje mi się, że obniżyli poziom hp, w zamkniętej becie trochę więcej ołowiu można było wziąć na klate

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Kurde, jak ta gra wygląda, jakiś obłęd normalnie :D  Fotki wrzucane na forum są po prostu paskudne, ale to ta sama historia co z Uncharted. Jakieś dziwne zdjęcia robi ta Vita, ewentualnie OLED robi różnicę :P Już naprawdę bałem się, że na Vitę nic ładnego nie wyjdzie, a to wspaniała niespoedzianka.

Rozgrywka też daje radę, gra się naprawdę fajnie, nie rozumiem do końca o co chodzi z tymi wieżyczkami, ale genialnie zabijało się wrogów. Spoko sprawa z przesłuchiwaniami, trwają trochę czasu, ale dzięki temu na krótki czas możemy poznać pozycję wroga ( może jest więcej opcji, nie mam pojęcia :D ). Możliwość przesłuchiwania wpada raz na jakiś czas, a i przesłuchiwany może się chyba bronić. IMO jest to znacznie lepsze rozwiązanie niż perki.

Nareszczie jakiś dobry online na Vitę, gra się rewelacyjnie.

Ktoś chce wypróbować party ? Ciekaw jestem czy dobrze będzie to trybić :]

Edit/

Dubbing jest żałosny, u handlarza broni można obejrzeć filmy pokazowe, mówiące do czego służą drony, nie idzie wytrzymać z tym podłożonym głosem.

Edytowane przez Moldar