kermit 6 998 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 tez mialem jeden shrine w ktorym sie wystrzelalem, musialem wyjsc, fast travel do wioski i powrot do shrine xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 ja w jednym shrine wszystkie bronie zniszczylem xdd taki z hmm imitacja grania w golfa Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 3 bestie za mną, 58h, z mapy zostały do odkrycia 3 regiony w polnocno zachodniej czesci (odkrywam kazdy po kolei i dokladnie obchodzę), Lost Woods ogarniete (troche zawiodlem sie sposobem hehe). No gra na 10, wspominki z Zeldą mistrzostwo świata. Co mnie na razie wkurza i się już nie zmieni do końca gry? - mało przeciwników - jazda konna, - brak voice'a Linka. Wszyscy ładnie gadaja, a nie wiedziec czemu jego postanowili zrobic niemową. Reszta to tip top. Jesli w DLC dodadzą nową czesc mapy to sie chyba zesram pod siebie ze szczescia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ale po co nowa część mapy jak ta już jest ogromna? Co Ci się w lost woods nie podobało, tak z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 figaro cie zaraz zje, ze chcesz gadajacego linka ja raczej obstawiam, ze nowego rejonu mapy nie daja tylko wcisna nowy dungeon w juz obecny - sporo miejsca tu maja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 ekonomia w zeldzie nie istnieje, wystarczy rozbijac kamienie i zawsze wypadają jakieś kamienie szlachetne, od polowy gry zawsze miale 60+ kazdej strzaly poza tymi guardianowymi ktora mialem 1 szt przez calą gre xd Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Najlepsze jest jak czyscisz obóz zabijasz tam z 7 przeciwników, otwiera Ci się skrzynia a w środku... Amber xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 nagrody w tej grze za wszelakie questy, posterunki na mapie, znajdzki itp to zenua totalna Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 olewam te obozy i walki z randomami, szkoda na to czasu i nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No ale to jest własnie piękne :D Widzę wieże i naokoło dużo minionów. Mogę zaatakować ale mogę obejśc ich i od razu na wieże wejść. Gorzej jak w jednym regionie wieża jest na środku jeziorka. Na jeziorku latają kolesie co walą magią a w jeziorze jeszcze inni się kryją. To obecnie jedyna wieża którą olałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 miałem ta wieże, najwięcej problemów ale dalem rade, trzeba bylo próbować z różnych stron no i zamiast wszystkich wybic jak najszybciej na górę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 tez mialem jeden shrine w ktorym sie wystrzelalem, musialem wyjsc, fast travel do wioski i powrot do shrine xd wystrzelone strzały można znowu podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Chyba tylko zwykłe, ogniowe sie spalaja, a lodowe/elektryczne chyba się niszczą? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 tez mialem jeden shrine w ktorym sie wystrzelalem, musialem wyjsc, fast travel do wioski i powrot do shrine xd wystrzelone strzały można znowu podnieść chyba ze spadną w przepaść :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) A, przypomniało mi się co mnie wku.rwia -blood moon. Zaczyna się zaje.biscie -track wchodzi, zrywa się wiatr, wszędzie czerwono... I gow.no xD cutscenka ze potwory ozyly i znowu normalny świat. Mega hóinia, mogli to pociągnąć żeby całą noc tak trwała, byłaby petarda. Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Ale po co nowa część mapy jak ta już jest ogromna? Co Ci się w lost woods nie podobało, tak z ciekawości?No nie powiesz mi ze nie chciałbyś nowego terenu tylko dlategon, że "mapa jest juz ogromna". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Nie, nie chciałbym, wystarczająco jedt pustych terenów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 popieram Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Nie znacie się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 widziałbym jakieś CITY IN THE SKY Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 w opisie dodatku pisze dungeon a nie dungeons wiec pewnie gdzies na mapke wcisna jeden - oby byl tylko warty zainwestowania w dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) U was Zeldunia też lepiej wygląda mobilnie niż w doku na TV (i ta gra tak ma?) czy mój TV UHD nie bardzo się lubi z 900p i Switchem? Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 A wklej fotke na tv Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 A h uja widać na tych fotkach. No takie rozmazane bardziej te połacie terenu, świecące jak psie jajca postacie, ząbki delikatne itp. A u ciebie jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 brawo balon, wlasnie na wlasne oczy przejrzales, ze switch jest slabsze od ps4pro i nie ma hdr, do tego zelda ma slaby antyalliasing i chodzi w 900p koles od ktorego kupowalem dniowego switcha po tym jak doswiadczyl zeldy na swoim 4k wypas tv po obcowaniu z zero dawn od razu wystawil zestaw na olx, nie idz w jego slady Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi