Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Ktoś rozkminił co krzyczą meksykańscy kibice przy wznowieniach bramkarza przeciwnika ? Brzmi jak "puto", ale w meczu z gospodarzem raczej by sobie tak nie grabili. To już taka tradycja meksykańskich kibiców od lat. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ktoś wie co krzyczą kibice Meksyku jak ich bramkarz wykopuje piłkę ?? Jest to jedno z najszerzej znanych na świecie hiszpańskich słów, czyli uniwersalne "puto". No wyraźnie słychać puto ale nie myślałem, że będą tak wrzucać co chwilę na MS i wolałem się upewnić.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Meksyk to najbardziej stabilna ekipa na świecie. Przez ostatnich pięć Mundiali zawsze odpadali w 1/8 finału. W tym roku stawiam to samo. Nie widzę na razie nic, żeby specjalnie mieli pokonać Holandię, Hiszpanię czy tam Chile w 1/8. Ot, grają dokładnie jak ekipa na odpadnięcie z kimś silnym w 1/8. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l brazylia w 1/8 odpadnie - nie wazne czy trafi na holandie, hiszpanie czy chile w niczym mi ta brazylia nie przypomina tej machiny z zeszlorocznego pucharu konfederacji
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Japoniec by gwizdnął przyzwyczaili się do azjatyckiego tego standardu brazylijczycy
Opublikowano 17 czerwca 201410 l super mecz, super meksyk, super ich bramkarz uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu PUTA!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Żółta kartka powinna być za symulacje bez jaj. Marquez grał,pamiętam tego typa z Barcy 2006 r.Myslalem,ze juz karierę zakończył ale trzyma się ostro. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ależ dziś mi Ochoa imponował. Świetny występ. Vasquez oddał kapitalny strzał. Szkoda, że nie w światło bramki. Brazylia miała swoje szanse, jednak nie widzę ich w dalszej części turnieju. Generalnie było naprawdę grubo.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ochoa :o Meksyk się postawił i mógł ich ukarać, rispekt za powstrzymanie gospodarza
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Marcelo przy tej symulce to równocześnie upadał i machał do sędziego, bekowo to wyglądało.
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Autor Zapraszamy na rundę 3 z cyklu "nazwiska, których nigdy nie zapamiętasz"! Tym lepiej, że w przypadku koreańczyków media nadal nie mogą się zdecydować, czy mówić nazwiskami, czy imionami. Korea Płd. to jedna z tych ekip (obok Kostaryki i Algierii), gdzie największą gwiazdą jest najmłodszy zawodnik. 21-letni Son Heung-Min od pięciu lat gra w Niemczech i pokazuje wiele w Bayerze, aczkolwiek Ligi Mistrzów jeszcze nie podbił. Zawodnicy z Europy nie radzą sobie najlepiej. Ich napastnik Park Chu-Young po przejściu do Arsenalu w zasadzie nie gra za bardzo w piłkę (w tym sezonie zagrał jakieś 160 minut na wypożyczeniu w drugiej lidze). Gwiazdami nie są też Koo Ja-Cheol w Mainz i Lee Chung-Young w Boltonie. Na boisku nie zobaczymy na razie Ji Dong-Wona, czyli nowego nabytku Borussii Dortmund. Rosja... nigdy nie wiadomo, czy to mocna ekipa, czy nie. Niby zasłużenie wyprzedziła Portugalię w eliminacjach, ale sukcesy czy chociaż awanse są dla nich rzadkością. Na Euro zagrali świetny pierwszy mecz, oddający ich możliwości, by potem szczęśliwie zremisować z Polską i odpaść po porażce z Grecją. Na Mundialu... grają dopiero trzeci raz, pierwszy od 2002 r., gdy ulegli Japonii i Belgii. Czy teraz los będzie podobny i Belgowie oraz sąsiedzi Japonii ich zleją? Cała ekipa Capello gra w rodzimej lidze, z Jurim Żirkowem jako chyba jedynym, który jest bardziej znany na Zachodzie. Sęk w tym, że nawet w Rosji to nie Rosjanie są gwiazdami ligi. Żirkow zagra na lewej, po prawej Samiedow, a napastnikiem będzie Aleksander Kokorin, który ostatnio strzelił nieco goli. Stosunkowo wyżej oceniam obronę, z doświadczonym duetem z CSKA Bierezucki-Ignaszewicz. Nasz kat Dżagojew na razie nie zagra. Ogółem, widzę wiele niewiadomych, ale ostatnie mecze obu drużyn wydają się wskazywać na mecz... ostrożny i mało spektakularny. Oczy będą zwrócone na Sona. Edytowane 17 czerwca 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 201410 l Ktoś wie co krzyczą kibice Meksyku jak ich bramkarz wykopuje piłkę ?? Meksykanie krzyczą futbol. Przysłuchajcie się dokładnie, a nie wypisuje tutaj jakieś puto/a .