Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2014

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 190,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• z racji zech wygrol typera i zech jest richtich najlepszy chlop co sie zno na fusbalu tukej ,godom i glosza byscie nie siali fermentu i nie asili sie, ze ten gorol z argentyny wygrol slusznie jakos na

• Tak jak myślałem. Kolumbia grała tak se, a Brazylii udało się strzelić dwa niezłe gole ze stałych fragmentów. Trochę ich optymizm porwał po tych kilku wygranych z łatwymi przeciwnikami, ale Brazylia n

• na każdym z meczów Argentyny zasnąłem na pół godziny... ja nie chcę jej w finale   już na poprzednich mundialach jakoś lepiej mi się ich oglądało, tak bardziej radośnie grali, nawet za Maradony. tut

Opublikowano

Chile, Kolumbia albo Urugwaj to by było coś.

Fakje! Co Kostaryka! Skąd oni się urwali xD

Opublikowano

No to mokre włoszki muszą zweryfikować poglądy. Samo się nie wygra.

Opublikowano

Ale się w(pipi)iłem po tym nieodgwizdanym karny, ale Kostarykańcom jednak się udało :D

Opublikowano

Jaja. Karny powinien być, ale gdyby Włosi w ataku nie mieli nieobliczalnego idioty, to mecz  trochę inaczej by wyglądał. Chyba.

Opublikowano

Mario gra jak ostatni złamas dzisiaj :P

Takie mecze każdego dnia i do tego nie ma Polski = najlepszy mundial jaki w życiu oglądałem :D

Opublikowano

Dobrze, dobrze, teraz żeby strzelili jeszcze jednego w drugiej połowie i utrzymali do końca wynik a będzie super :D

Opublikowano

"Międzynarodowa Federacja Piłkarska (FIFA) odsunęła od sędziowania kolumbijskiego arbitra Humberto Clavijo, który popełnił dwa kardynalne błędy podczas wygranego przez Meksyk 1:0 meczu z Kamerunem, który odbył się13 czerwca."

Opublikowano
  • Autor

Nie oceniam nigdy za wiele po jednym meczu, ale dwa mecze to już znacznie szerszy zakres statystyczny. Kostaryka na ten moment zaiste wygląda na pewną "rewelację" mistrzostw. Drugi raz grają bardzo dobrze i lepiej od rywala. Fakt, że grupa tak ogólnie jest słaba, chyba najsłabsza, ale to jednak ekipa, której eliminacje i sparingi były raczej poprawne, niż imponujące.

I nawet nie za bardzo coś dzisiaj pokazuje Joel Campbell, chyba najsłabszy na boisku, podczas gdy więcej tym razem grają Ruiz i Bolanios. Kostaryka ogólnie gra inaczej niż w pierwszym meczu i nadal dobrze, co sugeruje, że trafiając w 1/8 na WKS będą brani na poważnie.

Opublikowano

prandelli zaraz chyba dostanie zawału

Opublikowano

ALESZJO SERKI

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Doceniam starania Włochów by ostatecznie dziś wysłać Anglików do domu. Nie sądziłem, że aż tak ich nie lubią, ale w każdym bądź razie to jest bardzo dobra informacja ;)

Opublikowano

4 min ? :) (pipi) gdzie było tyle przerw ?

No trzeba było dać Włochom szansę :P

Opublikowano

elegancko, od dzisiaj wszyscy jesteśmy kostarykańczykami <3