Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bayonetta 1 & 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 991
  • Wyświetleń 137,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bayo 2 zaliczone Uwielbiam to uczucie, kiedy grając w japońskie gry wiem, że pierwsze playthrough to tylko liźnięcie zawartości i kończąc grę nie mogę się doczekać NG+ Nie będę się rozpisywał o tym

• Zamawiajcie póki jest: http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/2600-bayonetta-12-special-edition-wiiu-045496333843.html

• Nie: http://mynintendonews.com/2014/10/01/kamiya-says-multiple-publishers-turned-down-bayonetta-2/   Przytaczając najważniejsze: Also:

Opublikowano

Ciekawe jak z tym wyjdzie bo ultima ponoć miała całe 4 sztuki.

Opublikowano

Tez kupilem, sie okaże ;)

EDIT

Jest 1 błąd

1. Produkt nie jest już dostępn

heh dosłownie 5min temu byl jak kupowalem xd albo zdjeli albo mieli ustawioną ilość

Opublikowano

Już się wyjaśniło, właśnie dzwonili, że nintendo ich w bład wprowadziło i narazie nie maja first printed tylko zwykla specjalna :(

Szkoda. Konkretny sklep się wydaje, także jeszcze coś kupię u nich. Kase zwrócili i kazali czekac na first printed.

Na polske będzie.

15 sztuk

Opublikowano

No i nie wiem, czaić się na first printed czy zamawiać limitowaną.

Opublikowano

Bierz limitke w razie czego odmówisz.

Opublikowano

Już się wyjaśniło, właśnie dzwonili, że nintendo ich w bład wprowadziło i narazie nie maja first printed tylko zwykla specjalna :(

Szkoda. Konkretny sklep się wydaje, także jeszcze coś kupię u nich. Kase zwrócili i kazali czekac na first printed.

Na polske będzie.

15 sztuk

Nosz niech to jasny (pipi) strzeli..

Opublikowano

No i nie wiem, czaić się na first printed czy zamawiać limitowaną.

Limitowana długo będzie, ja poczekam parę dni jeszcze na FP

Opublikowano

Ja tyż.

Opublikowano

Żeby tylko nie było jak z Forza horizon 2 ze zdrożała.

Opublikowano

haha, wiedziałem, że to byłoby zbyt piękne, w sumie zależy mi tylko na obu grach na fizycznym nośniku, a artbook zawsze mogę sobie obejrzeć na skanach, więc zmieniłem na special edition

Opublikowano

Odebrałem przed chwilką telefon od konsoleigry. Raczej można zapomnieć o wersji FP. Jest 15 szt na Polskę, tak jak napisał Michaelis i do tego te egzemplarze dostały tylko sklepy partnerskie z Nintendo (w sumie to nawet nie wiem które to są). Co najlepsze te egzemplarze które gdzieś się tam pojawiły zostały zabrane przez pracowników... Tak przynajmniej powiedział pan z konsoleigry.

Poczekam jeszcze parę dni. Jak faktycznie nigdzie już nie będzie tej edycji to wezmę u nich specjalną, bo widać że sympatyczny sklepik + cena naprawdę niezła.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Moje też już anulowane. Człowiek mi powiedział, że faktycznie jest 15 sztuk na PL. Niestety sklepy dostały 1-2 sztuki i w większości przypadków biorą je dla siebie pracownicy sklepu. U nich była jedna sztuka i dostała ją osoba z pierwszego preorderu. Mają jeszcze cisnąć Nintendo, żeby dostarczyli więcej, bo ponoć bardzo duże zainteresowanie.

@ireniqs

Ubiegłeś mnie :)

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Troszkę się pogubiłem z tymi edycjami Bayo2. Ta wersja z jedynką na płycie będzie dostępna cały czas w sprzedaży czy to tylko limitowany nakład i po jego wyczerpaniu będzie można zapomnieć o zakupie?

Pytam bo WiiU jeszcze nie mam,a nie wiem czy do tego czasu już nie zostaną same Bayo2 do kupienia:/

Opublikowano

Też miałem telefon i usłyszałem to samo :( Podobno w ciągu godziny zebrali mnóstwo zamówień na FP i będą walczyć o chociaż kilka sztuk.
Możliwe że Ultima też anuluje swoje zamówienia bo ludek z KiG mówił że Conquest rozesłał do partnerów ofertę handlową z błędem odnośnie edycji limitowanej, stąd były tak dobre ceny. FP w ogóle nie ma w ich katalogu na tą chwilę.

Opublikowano

to teraz moge powiedziec ze dobrze zrobilem ze zamowilem od razu First Print z game.co.uk jak sie pokazalo na ich stronie

Opublikowano

Poczekam jeszcze parę dni. Jak faktycznie nigdzie już nie będzie tej edycji to wezmę u nich specjalną, bo widać że sympatyczny sklepik + cena naprawdę niezła.

No ja też się do nich przekonałem, sympatyczny gość i dzwonią. Z ultimy by nie dzwonili ;)

Na bank u nich wezmę Bajo i jakies gierki na ps4

Opublikowano

@Paliodor

A wy co, dalej 2 płyty w jednym pudełku?

Jest jeszcze "zwykła" edycja limitowana:

BwuSMKdCEAA8Yu3.png

Opcji B powinno wystarczyć dla każdego.

Czyli w Europie jest tak:

a)Bayonetta 2

b)Bayonetta 2 + 1 w tym samym pudełku

c)wersja z filmu powyżej

Cyrk jest tylko z wariantem C.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wow, IGN odwiedziło Platinum Games

http://uk.ign.com/videos/2014/09/12/bayonetta-2-the-feel-of-fun

Niesamowity filmik. Twórcy mówią same odpowiednie rzeczy. Masło i miód na moje uszy. Ta gra zniszczy, przecież to jest już wypisane w gwiazdach. Kocham Platinum.

Opublikowano

Mam nadzieję, że wszyscy obejrzeliście powyższy filmik. No.

A zobaczcie jakie cuda będą się działy w dniu premiery Bayo 2 w Japonii

497512799c46.jpg

<droll>

Opublikowano

ograłeś jedynkę, że tak bijesz pianę?

Opublikowano

W czym masz problem? Boże.

Tak, ograłem jedynkę. Dwukrotnie. Czy teraz jestem upoważniony do "bicia piany"?