Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Plan jest, aby przed koncem roku uruchomic taka opcje.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 431 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

A bedzie opcja prenumeraty tylko pdf?

@Perez

Edytowane przez Minusiak

Opublikowano

Jak teraz najlepiej brać prenumeratę? Pisać maila, od razu wpłacić na konto z danymi? Strona się tworzy od września i dalej nic.

Opublikowano

Będzie możliwość zamówienia podwójnej prenumeraty tj. PE + P (papier + pdf) ? Mam nadzieję że do końca grudnia będzie można "wygodnie/normalnie" (jak kiedyś w PPE) zamówić prenumeratę. 

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał:

Jak teraz najlepiej brać prenumeratę? Pisać maila, od razu wpłacić na konto z danymi? Strona się tworzy od września i dalej nic.

Strona juz jest od jakiegos czasu http://psxextreme.pl/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 1.12.2019 o 15:48, Minusiak napisał:

A bedzie opcja prenumeraty tylko pdf?

@Perez

Wiec od kiedy, to będzie możliwe ?.

Od czasu gdy zmieniły sie zasady prenumeraty czyli zlikwidowano pdf :verymad: nie kupuje PE jak wielu moich znajomych.

Tracicie klientów 

Edytowane przez kakus
blad

Opublikowano

Trudno mi powiedziec, bo nie biore udzialu przy pracach nad tym systemem i bazuje na tym, co przekazuje Lapusz. Podpytam jeszcze i po swietach dam znac.

Opublikowano

Jak mogę się dowiedzieć ile mam jeszcze numerów w prenumeracie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jak mogę się dowiedzieć ile mam jeszcze numerów w prenumeracie?

Podbijam też nie jestem pewny ile mam jeszcze numerow. Przez kilka ostatnich egzemplarzy miałem napisane pozostało 7 numerów

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może niech Lapusz tu się regnie i odpisuje.  Są tu czytelnicy jednego z jego pism.

Opublikowano
17 godzin temu, Minusiak napisał:

@Perez

Wiadomo już cos o prenumeracie PDF?

Na razie cisza. Ścignę już wydawcę po nowym roku, bo jeśli na dzisiaj nie ma info, to raczej w sylwestra się to nie zmieni.

Opublikowano

Nie rozumiem, to jest czysta strata finansowa. Czy to jest jakiś Rocket Sience 

Opublikowano

Kiedy będą dostępne numery archiwalne poniżej 263 i czy w ogóle będą?

Opublikowano

Na allegro wpisz psx extreme i zaznacz "nowe" i "oferta ma fakturę". Wtedy kupujesz nówkę od firmy, a nie od Janusza co wymiętolił pismo i sprzedaje jako nowe. Taki nieoficjalny sposób.

Opublikowano

Dopiero dzisiaj dostałem aktualny numer. Całe szczęście, to już mój ostatni miesiąc prenumeraty. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
W dniu 30.12.2019 o 19:57, Minusiak napisał:

@Perez

Wiadomo już cos o prenumeracie PDF?

Tyle dostałem info, że się wciąż robi cała ta funkcjonalność i już finałowe prace. 

Opublikowano

Napisz na prenumerata@psxextreme.pl. Po kilku latach ogarniania prenumerat wiem, że jak numer nie doszedł od tak dawna, to na 99% przepadł gdzieś na którejś poczcie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Perez napisał:

Napisz na prenumerata@psxextreme.pl. Po kilku latach ogarniania prenumerat wiem, że jak numer nie doszedł od tak dawna, to na 99% przepadł gdzieś na którejś poczcie. 

Napisałem. Został wysłany. Mam poczekać do poniedziałku.

Opublikowano

Nie wiem jak wyslano, ale jesli zwyklym listem to poniedzialek malo prawdopodobny. Poczta ma 3 dni robocze od dnia nadania. Chyba ze priorytet to wtedy mozliwe. 

Opublikowano

W końcu doczekałem się prenumeraty PSX Extreme + PIXEL :) Lepiej późno niż wcale :)

Opublikowano

A widzisz, wyprzedziłeś mnie :). 

W każdym razie zapraszamy na http://shop.psxextreme.pl/ - możliwość zakupu wersji papierowej + bezpłatny PDF w opcji półrocznej lub rocznej. A ponadto sama wersja cyfrowa. Dodatkowo też pakiet PE + Pixel. 

Opublikowano

I jeszcze garść dodatkowych informacji związanych z prenumeratą:

laczona_prenumerata.jpg