Opublikowano 27 stycznia 201312 l Autor Eee, są obrazki jakies etc? Ostatnio jak pamiętam to na Origin było trochę tekstu i tyle.... Jakieś siakieś kryjówki bohaterów tez czy inne niepotrzebne badziewia Edytowane 27 stycznia 201312 l przez Kazuun
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Eee, są obrazki jakies etc? Ostatnio jak pamiętam to na Origin było trochę tekstu i tyle.... Jakieś siakieś kryjówki bohaterów tez czy inne niepotrzebne badziewia obrazki sa ukryte pod takimi pytajnikami. Nie chca aby ludzie sie dowidzieli co dostaja xD
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Autor LOLZ........ Fajne te style Wolę zapłącić za nie niż za jakichś komixowych cosiów...
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Panowie wiecie moze czy rozmiar terenu w becie to maks jaki bedzie w podstawce?czy bedziemy jakos mogli laczyc tereny obok?
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Co znaczy "teren w becie"? BO nie wiem co odpowiedzieć... chyba chodzi mu o to czy miasto ma sie zmiescic na tym segmencie co jest w becie czy bedzie mozna polaczyc np 3 segmenty w jeden i zarzadzac nimi przez przelaczania sie. tak to rozumiem
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Co znaczy "teren w becie"? BO nie wiem co odpowiedzieć... chyba chodzi mu o to czy miasto ma sie zmiescic na tym segmencie co jest w becie czy bedzie mozna polaczyc np 3 segmenty w jeden i zarzadzac nimi przez przelaczania sie. tak to rozumiem Dokladnie o to chodzi.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Autor Miejsce pod rozbudowę miasta, z angielskiego 'tile', będzie takie jak w becie. Jedynie możesz zbudowac kilka mniejszych miast które będa się uzupełniały na drodze handlu itp. Dev tłumaczył to faktem, ze jak by dali większe spoty pod miasta to by gra ludziom na słabych kompach nie chodziła. Linkowałem artykuł o tym na poprzedniej stronie. Bullshiet jak stąd do Australi, if you ask me.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Autor No ok, rozumiem. Ale czemu zaraz nakłądac limit na grę samą w sobie? Masz słąbszego kompa, dajesz detale na mniej. Masz bestię, odpalasz ful i masz mase przestrzeni. Totalnie nie trafia do mnie ich argument.
Opublikowano 27 stycznia 201312 l Kurde pograłem w Betę na youtube i cholernie wam zazdroszczę, właśnie tego brakuję na konsolach. Oglądając te filmiki wracam wspomnieniami do tych godzin spędzonych na serii Sim City oraz wielkich strategi Tota War
Opublikowano 27 stycznia 201312 l W ogóle bardzo się cieszę że nowe SimCity na Maczka wychodzi Bo już myślałem że nie będę mógł zagrać Szkoda że bety nie ma... http://www.ea.com/news/simcity-and-origin-arriving-on-mac
Opublikowano 27 stycznia 201312 l W ogóle bardzo się cieszę że nowe SimCity na Maczka wychodzi Bo już myślałem że nie będę mógł zagrać Szkoda że bety nie ma... http://www.ea.com/ne...arriving-on-mac Nie ciesz sie,bo simcity mialo wyjsce na mac w tym samym czasie a teraz jest TBA
Opublikowano 16 lutego 201312 l Godzina z Betą Sim City zleciała nawet nie wiem kiedy. Na to czekałem. Jeszcze tylko 20 dni.
Opublikowano 16 lutego 201312 l Nie grałem w poprzednią. W tej dostajesz całe miasto pod kontrolą od zera i masz godzinę na zabawę.
Opublikowano 16 lutego 201312 l ale w czym sie mozna specjalizowac. w closed becie mozna bylo robic tylko hazard. niebylo przemyslu handlu technologii
Opublikowano 16 lutego 201312 l Całkiem fajna gierka ale wydaje mi się nieco nużąca. Najciekawszy jest początek. Akurat jak beta się wyłączyła po godzinie to chciałem przestać grać Jaki podatek ustawiliście w swoim mieście? Bo jak zwiększałem powyżej 10 to już było niezadowolenie że za dużo. To co my Polacy mamy powiedzieć Edytowane 16 lutego 201312 l przez Dobos
Opublikowano 4 marca 201312 l Keye.pl rozsyla juz klucze. edit: no i ch.uj ze wysyla jak i tak grac bedzie mozna dopiero siodmego ;[ a juz sie jaralem, ze sobie jutro pogram Edytowane 4 marca 201312 l przez Qvstra