Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Sony [*]

Ściągnąłem betę GOWa, uruchamiam a tu co? PATCH! I to jeszcze 460 mb... po(pipi)ało ich.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Czego się spodziewałeś po becie? No sorry, ale normalne że beta ma błędy i czasami trzeba od razu poprawić pewne rzeczy. Chyba nie spotkałem się z betą, która nie miała patcha :) No ale to chyba dobrze?

EDIT: Ha, dostałem zaproszenie właśnie.

Opublikowano

Beta Battlefielda 3 była bez patchy,ale ta gra nawet po premierze była zabugowana w szczególnosci na PS3

Opublikowano

Pie*dolisz, mendrek grał i wszystko smigalo jak należy, nawet voice cross game chat :)

Opublikowano

tak normalne jest patch do bety. Chyba Cie pogrzało.

Opublikowano

Czego się spodziewałeś po becie? No sorry, ale normalne że beta ma błędy i czasami trzeba od razu poprawić pewne rzeczy. Chyba nie spotkałem się z betą, która nie miała patcha :) No ale to chyba dobrze?

EDIT: Ha, dostałem zaproszenie właśnie.

Czasami? Ta beta dopiero co miała premierę i już patch ponad 400 mega? Dobra po co ja Ci w ogóle odpisuje.

Opublikowano

Ja czekam na konsole nowej generacji, a w szczególności Xboxa by zobaczyć czy będą patche instalacyjne do gier,same instalacje czy instalacje systemowe etc. Jestem na 100% pewny, że takie będą w standardzie i wtedy chcę zobaczyć reakcję tych wszystkich krzykaczy ze strony Xboxa 360.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Tymczasem u Nintendo

Liczba uruchomień dem na Wii U ograniczona przez wydawców

Na PS3 i Xboksie 360 można testować do woli, czy dana gra przypadnie nam do gustu – na Wii U dema pobrane z Nintendo eShop można uruchomić ograniczoną liczbę razy. Ile? Zależy od gry.

Każdy wydawca może zdecydować, jak długo demo powinno być dostępne w eShopie i ile razy klient może w nie zagrać zanim zostanie ono zablokowane – powiedział przedstawiciel Nintendo. Przykładowo, demo FIFY 13 można uruchomić 10 razy, Rayman Legends – 30, zaś Sonic & Sega All-Star Racing Transformed – 15.

Jak łatwo się domyślić, po wyczerpaniu limitu nie da się już odpalić dema, za to zostajemy uprzejmie zaproszeni do zakupienia pełnej wersji gry. Usunięcie wersji próbnej i pobranie jej ponownie nie pozwala na kontynuowanie zabawy.

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

a niby co takiego miałoby się stać, że obowiązkowe instalacje gier doszłyby w nowym Xboxie? przecież tak gównianego napędu jak w PS3 nie wsadzą.

Edytowane przez Fenikz

Opublikowano
  • Autor

To samo jest na 3DSie. To raz.

Dwa, podejrzewam, ze limity (a przynajmniej ilosc klikniec) ustawiaja wydawcy.

Opublikowano

Tymczasem u Nintendo

Liczba uruchomień dem na Wii U ograniczona przez wydawców

Na PS3 i Xboksie 360 można testować do woli, czy dana gra przypadnie nam do gustu – na Wii U dema pobrane z Nintendo eShop można uruchomić ograniczoną liczbę razy. Ile? Zależy od gry.

Każdy wydawca może zdecydować, jak długo demo powinno być dostępne w eShopie i ile razy klient może w nie zagrać zanim zostanie ono zablokowane – powiedział przedstawiciel Nintendo. Przykładowo, demo FIFY 13 można uruchomić 10 razy, Rayman Legends – 30, zaś Sonic & Sega All-Star Racing Transformed – 15.

Jak łatwo się domyślić, po wyczerpaniu limitu nie da się już odpalić dema, za to zostajemy uprzejmie zaproszeni do zakupienia pełnej wersji gry. Usunięcie wersji próbnej i pobranie jej ponownie nie pozwala na kontynuowanie zabawy.

Niby śmieszne, ale jakoś nie widzę by ktoś chciał jakiekolwiek demo odpalać 10 czy 30 razy.

Opublikowano

Demo Guitar Hero Van Halen na pewno uruchomiłem ponad 10 razy (bo Eruption) . W przypadku bijatyk przed premierą co lepsi też dużo grają i rozkminiają combosy. Inne przypadki też by się znalazły...

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ale jak odpalają tyle razy, to raczej znaczy, że i tak kupią grę więc takie demo spełnia w takim przypadku swoją funkcję.

Opublikowano

no spełnia swoją funkcję, po to jest demo, tylko co to za usprawiedliwienie dla tych limitów

Opublikowano

ja z kumplami w demo nowego Mortala na PS3 graliśmy całymi dniami przy piwkach.

Opublikowano

Nie ma wytłumaczenia dla tego zachowania. Nintendo ostro pojechało po bandzie dając wydawcom możliwość limitowania uruchomień dema. To jest kolejny krok do wyciągania od nas kasy i po prostu dymania bez lubrykatu.

Opublikowano

Kolejny tytuł exclusive na Playstation 3. Warto zaznaczyć, że tytuły exclusive są tymi, które czynią bibliotekę danej konsoli wyjątkową na tle innych.

Kolejny ex w którego nie zagrasz, chyba że pojawi się w PS+.

Co do ilości uruchomień dema, to poszaleli na maksa. Jeszcze dojdzie do tego, że dane demo będzie można odpalić raz, ale konsola się zwiesi w trakcie jakiegoś wczytywania i lipton, pograne.

Opublikowano

.......... kolejny patch do bety GoWa [*] też 460 mb .... ja (pipi)e

Opublikowano

BEKA XDD

@ Square

Niech on chociaż KUPI jakąś grę...

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

W sumie MS znow slabo pozegna sie z konsolą. W 2013 roku jeden ex i to taki, który, widząc po takim neogafie, mało kogo elektryzuje. A Sony znów popelnia blad, czyli pozwalla Kratosowi zaistnieć na PS3, kiedy to powinien być już pichcony na PS4.

Opublikowano

twoja stara

No i jak tam ta beta Kratosa asenszyn ? Ujdzie czy marna podrobka Powerstone ?

Opublikowano

W sumie MS znow slabo pozegna sie z konsolą. W 2013 roku jeden ex i to taki, który, widząc po takim neogafie, mało kogo elektryzuje.

ej ale ponoć zainteresowanie grą nie świadczy o jej jakości... wracaj do swojego gaystation batyl rojal czy jak tam to sie nazywało i

stop-postingjbx1.gif

Opublikowano

girsy zawsze na propsie, z przyjemnością zagram

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.