Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Co Ty (pipi)? XD Teraz to 90% gier to "konwersje" z konsol, a nie na odwrót XD

Co? Dobry jesteś, bez kitu. Wszystkie gry multiplatformowe ekspercie są tworzone na PC, a potem konwertowane oraz optymalizowane pod konsole.

Ja (pipi)e a na czym mają je tworzyć na lodówkach ? Są tworzone na PC ale pod możliwości konsol , dopiero później taka wersja konsolowa jest konwertowana na PC(wiadomo są wyjątki od tej reguły jak BF 3 ale jest ich nie wiele).

Powinno byc więcej takich wyjątkow. BF3 na pc pokazał moc tych maszyn a konsole dostały produkt wyciskajacay siódme poty. Wilk syty i owca cała :)

Edytowane przez Lionel

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 374,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Przecież BF3 na konsolach to chvjnia.

Opublikowano

jaki wstyd z tym TLG, tyle pie,rdolenia ze gra bedzie wymiatac, wszyscy sie zachwycalismy grafika,a wychodzi na to ze przedobrzyli i gra jest na tyle w złym stanie ze nawet nie chca dobijac gameplayem.

Nie wiem jak inni ale kierujac sie wyborem konsoli to był koło mgsa tytuł który zdecydował ze bedzie to ps3, pozniej pokazały sie inne warte konsoli gry no ale niesmak jest strasznie duzy, zwykłe kłamstwo, kto wie czy przez te pare lat gra nie była tylko folderem "pokazówka" na czyims pulpicie.

Opublikowano
  • Autor

Na Piecu w sumie też. Wróciłem do BC2.

Opublikowano

Na Piecu w sumie też. Wróciłem do BC2.

BF3 naprawdę jest słabsze od BC2, spędziłem chyba 10x więcej czasu z tym 2.

Opublikowano

Kurde, z Czezkim przygotowaliśmy się na Master Coocka w Warszawie. Na dużych kartochach nawet widniał napis "Mendrek - sam jestem KRASNAL", miały być foty, ale MS nie wykupil pogody na ten dzien. Jedyny plus to nawet ladne hostessy i 6m Xbox Live za darmo, no i Mendrek nadal nie zna dnia ani godziny ! :D

Opublikowano

Całe sześć minut ? Przez ten czas może zdażysz nabić wystarczającą liczbę gmescore żeby zostać legendą.

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

Podejżewam, że chodziło o 6 metrów.

-Dzień dobry. Poproszę sześć metrów Live'a. I może tak z trzy metry PSplusa przy okazji.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

patrzac na twarze szmacianek zaproszą na tor uposledzonych , nigdy nie rozumialem dlaczego normalnego człowieka ma bawic postac ktora pokazuje ciagle jezyk i cała frajda polega na machaniu ich lapami.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Bo Little Big Planet jest za(pipi)ista platformowka. I jeszcze ten edytor poziomów :wub: Ludzie w nim tworzą osobne gry!

Opublikowano

no jakos gokartów nie dali rady zrobic

Opublikowano

LBP Karting IGNu nie podbiło - 5/10.

Opublikowano

Spoko Mendrek i tak da 9 jak tylko gra bedzie w PS+.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Bonusowo:

JeuxVideo.fr: The Last Guardian is very anti(pipi)ated in France. Can you confirm for our readers that the game will arrive next year on PS3?

Shuhei Yoshida : No, sorry, I can not say that.

http://www.jeuxvideo...ctu-520223.html

Edytowane przez Hela

Opublikowano

nie rozumiem logiki sonybotów, gry na ps3 działaja gorzej często w niższej rozdziałce gorsze kolory ogólnie słabsze porty w porównaniu z x-em ale oni itak myslą że to lepsza konsola XD , dostajecie gorsze multiplatformy i jeszcze sie cieszycie ;] haha , to tak jak by kogoś okradać a osoba okradana jeszcze za to dziekuje !

Opublikowano

Tytuł startowy na ps4?

Opublikowano

Tytuł startowy na ps4?

Nie zdziwiłbym się ^_^

Ps.Boro zdecyduj się w końcu którą platformę hejtujesz no chyba że lubisz być postrzegany jako chorągiewka to nie mam pytań :whistling:

Opublikowano

nie ma szans, nie ten typ gry. w rozkwicie konsoli tlg miał by pewnie wyniki sprzedaży na poziomie kolosów i ico , przy launchu konsoli zeszło by z 15 sztuk

Opublikowano

nie rozumiem logiki sonybotów, gry na ps3 działaja gorzej często w niższej rozdziałce gorsze kolory ogólnie słabsze porty w porównaniu z x-em ale oni itak myslą że to lepsza konsola XD , dostajecie gorsze multiplatformy i jeszcze sie cieszycie ;] haha , to tak jak by kogoś okradać a osoba okradana jeszcze za to dziekuje !

A gry multiplatformowe świadczą o tym jaka konsola jest lepsza lub gorsza? Jeżeli według ciebie tak to nie mam wiecej pytań. Trzymaj sie.

Opublikowano

(pipi)a gratulacje zostałeś strolowany przez boroboro

Opublikowano

Bo Little Big Planet jest za(pipi)ista platformowka. I jeszcze ten edytor poziomów :wub: Ludzie w nim tworzą osobne gry!

Błędy kolizji i nieprzemyślane przechodzenie pomiędzy trzema "warstwami" otoczenia z góry skreślają ten tytuł jako zaje.bistą platformówkę.

Opublikowano

Jakoś nie miałem za dużego problemu z tymi warstwami, nawet moja dziewczyna, która grać nie potrafi, śmiało pocina w LBP. Dwójka jest już trochę przekombinowana i osobiście wolę pierwszą część.

Co by nie było, LBP jest świetne, mało jaki platformer dał mi tyle radości.

Opublikowano

Kurde, z Czezkim przygotowaliśmy się na Master Coocka w Warszawie. Na dużych kartochach nawet widniał napis "Mendrek - sam jestem KRASNAL", miały być foty, ale MS nie wykupil pogody na ten dzien. Jedyny plus to nawet ladne hostessy i 6m Xbox Live za darmo, no i Mendrek nadal nie zna dnia ani godziny ! :D

byłem i ja ale jak zaczęło padać przed 19 to olałem i poszedłem do domu, (co dawali jeszcze oprócz live?)

ogólnie impreza fajna ale pogoda fatalna (ale zobaczyć FuD na tych 100 calach było warto)

chyba MS nie przewidział takiej ilości osób bo te 8 stanowisk co przygotowali to stanowczo za mało ...

no i tancerki stylizowane w klimatach Cortany to był lekki boner (lekki bo zimno) :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.