Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

W ogóle PL NAPISY w grach to powinny być zawsze(tak na zachodzie jest).

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 386,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Nie liczac Niemiec, gdzie zawsze jest dubbing ;P

Opublikowano

Nie liczac Niemiec, gdzie zawsze jest dubbing ;P

tam to dopiero mają przejebane.... gry filmywszystko leci z dubbingiem

Opublikowano

No i na domiar złego jeszcze USK. Które po pierwsze primo obrzydza okładki,kastruje gry,albo w ogóle nie dopuszcza do sprzedaży(Dead Island np) :P

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Ha, a pamiętam jak w niemieckiej wersji RE2 była fioletowa krew xD. Ciekawe ilu gier nie dopuścili/nie dopuszczą do sprzedaży. Tak naprawdę kto chce tam sobie załatwić normalną wersję gry to pewnie problemu nie ma.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

w Berlinie pewnie latwiej zalatwic heroine niz gry bez cenzury.

Opublikowano

No i na domiar złego jeszcze USK. Które po pierwsze primo obrzydza okładki,kastruje gry,albo w ogóle nie dopuszcza do sprzedaży(Dead Island np) :P

No bo u nas nie obrzydzają okładek dowalając gdzie się da znaczek PL.

Opublikowano

Pal licho gry

ABOMINATION !!!

Opublikowano

gdzie się da znaczek PL.

He?

010114-02.jpg

012001-02.jpg

Jeden znaczek to dowalanie? :P

Opublikowano

Heh, pamiętam jak sam oglądałem w czasach podstawówki anime na RTL2.

Anyway:

Having attended MS dev conferences last year' date=' I'd rather say he's spot-on. The foremost bullet point they've been hammering this past year is how the exact same game code is garanteed to work without any alteration on all win8-based platforms, be they phones, computers or some future new MS platform hint hint know what I mean (yes, they were about that subtle), essentially bringing free ports to the table. That approach directly precludes a coding to metal API.[/quote']

X720 bez niskopoziomowego dostępu do hardware?

[EDIT]

W sumie to bardziej do tematu o nowej generacji, ale walić to.

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

(...)

Jak chcesz zauważyć różnicę na streamowanym klipie puszczonym w 30 fps? Tak naprawdę to różną prędkość zauważyłem max w 2 momentach przez parę sekund.

Pomyśl że jest ogrom ludzi którzy nie widzą różnicy między 30 a 60 fps (ja do nich nie należe), jeśli ich przekonać w jakiś sposób to tylko filmami np. z gamersyde.

Nie chcę zauważyć, tylko widzę, i co teraz ? A to, że są tacy ludzie, to wiem (i w sumie lepiej dla nich), no ale ja nie mam potrzeby kogoś, kto nie widzi różnicy między 30 a 60 fpsów przekonywać za wszelką cenę lepszym lub gorszym filmikiem, ważne, co ja zobaczyłem.

Ins : co do Dragon Balla po niemiecku, to jedno trzeba przyznać : przynajmniej zostawili oryginalną muzykę, w wersji USA to jest dopiero padaka w tym temacie.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

eeee to tak

ogólnie dabing polski w gowie jest spoko, linda wypadł troche karykaturalnie ale w sumie spoko ,między innymi właśnie dzięki temu ale szkoda że nie powiedział (pipi)amać albo że atena to zła kobieta była no chociaż z raz. oczywiście że t.c. carlson to jeden z najbardziej klimatycznych głosów ever i nie jest to tylko zasługa obróbki cyfrowej, wystarczy posłuchać making off jak gada w realu (ajem de gadofłor non szal difajnmi no (pipi)a mistrz). modulacja głosu jednak była potrzebna co słychać na przykładzie bogów w pl.

żebrowski może i jest lepszy jako herkules bo jest dobrym aktorem i ćwiczy monologi do sztuk teatralnych, jednak pamiętajmy, że w oryginale jest kevin sorbo czyli ten prawdziwy herkules czyli +10 do klimatu i nostalgii (a gimbusy du.pa cicho).

że w anczarted jest the best dubbing to wiadomo przecież, polska cloe jest prawie tak dobra jak oryginalna. boberek no fakt wyłazi z lodówki ale gdzie on jest sztuczny no bez jaj. słuchając go masz ochote wyskoczyć na pifko z nejtanem.

heavy rain - kozacki dubbing. spowiedź prostytutki w wykonaniu różdżki to mistrzostwo świata, zanosi się łzami jak by ją to na prawdę dotkneło. lubie też szelbiego.

w ogóle to w uncharted i hr oryginalnie głosy są nagrywane przez aktorów w trakcie mocapu, jest tam fachowa reżyseria (jak na realia gier) i tego efektu nie da się podrobić i nie ważne jak dobry polski dubbing bedzie to bedzie zawsze troszke z tyłu.

w infamous 1 jest niezły db tylko szkoda że nie mogłem przy drugim przejściu włączyć ang, w dwójce poprawili to i polski db jest nawet lepszy niż w jedynce. aha uważam że oryginalny głos colea w dwójce jest extra i jak tylko go usłyszałem to pomyślałem że tak właśnie powinien brzmieć, ubogi w bass z chrypą i takim troche zmęczeniem w głosie, zwykły bohater/antybohater. zeke też robi robote.

w batmanie miasteczku arkham jest super dubbing ale w tej gierce wszystko jest zayebiste nawet menu

strasznie mi sie podoba głos jensena w deusie, jak oglądam ten rozszeżony trailer i słysze aj never ask for dis to mam ochote wyebać przez okno i wylądować na augmentet soft landing wbijając w glebe panią stasie z pod ósemki (konfidencka bladź). albo (pipi)a sarif jak gada dej kenat stopas dej kenat stop de fjuczer - fap fap fap

jednak co by nie mówić to sony robi zayebisto robote w temacie pl a xboty du,pa cicho.

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Kazub,ale MS Polska też robi bardzo dobre dubbingi do swoich gier

xD

Opublikowano

No, glos do kwestii inny, a śmiech inny.

xD

Opublikowano

Racja, radio w Horizon w naszej wersji bylo swietne.

Opublikowano

Nic nie pomijamy bo najlepszy dubbing 2012 miało Epic Mickey 2

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

I oczywiście pomijacie najlepszy dubbing w 2012 który miało Forza Horizon?

dubbing w samochodach cholera zawsze mi tego brakowało
Opublikowano

czy masz na to wywalone czy nie to i tak lepsze wrazenie robi niz teatrzyk w Uncharted

Opublikowano
Chłopie, DJeje we wszystkich radiach mają więcej kwestii niż tępa dzida Kratos-Linda

moja matka jak sie napier,doli na imieninach ma jeszcze więcej kwestii i co z tego

Opublikowano

ale bądźmy poważni porównywać pod kątem dubbingu nawijke didżeja do dialogów postaci odgrywających role ? nice try xboty ale nie tym razem. tu rządzi sony this is living

warto jeszcze wspomnieć o wy(pipi)istym basie piotra fronczewskiego na tym dansingu w lbp ja jestem king brusli karate mistrz

Edytowane przez Kazub

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.