Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Jak odpaliłem tego Crysisa to myślałem, że przez przypadek włączyłem tylko 576p, ale nie. To tak fatalnie wygląda. Nawet na low na PC-cie gra wygląda lepiej. Oh Crytek i te wasze obietnice.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

bj7h46.gif

a na oledzie vity bedzie to wygladaf jeszcze lepiej <jizz>

i spie.rdalac mi z tymi ipadami bez przycisków

Opublikowano

MaZZ: Raczej chodziło, że na małym ekranie będzie dobrze wyglądać. W powiększeniu chyba każdy widzi duże uproszczenia w geometrii i powycinanych efektach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja mam lekko odmienne zdanie, ciesze się, że będzie mi dane zagrać w niektóre tytuły na current-genach, nawet kosztem cięcia grafiki. Grunt, żeby była zachowana jako taka płynność i przede wszystkim gameplay dawał radę. :)

Na next-geny nie czekam, zastanawiam się wręcz nad złożeniem jakiegoś taniego PC, żeby ograć kilka zaległych rpg-ów (NWN2 na lapku mi nie pójdzie...)

Opublikowano

bj7h46.gif

a na oledzie vity bedzie to wygladaf jeszcze lepiej <jizz>

i spie.rdalac mi z tymi ipadami bez przycisków

Wiadomo w końcu to oled od Samsunga ^_^

nie wiem czy to dobra droga dla PSV... znów gra znana z dużej konsoli

Dużo bardziej mi się podoba filmik z nowej gierki MM (Yeti wrzucał w statusie)

Opublikowano

Ciekawe kiedy zaczną portować najlepsze gry z vity na ps3?

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

wątpię, ps3 w drugiej połowie 2013 zostanie wg mnie już olane przed Sony i skupią się już na ps4 i vicie. PS3 przez tyle lat zyskał już taką bibliotekę tytułów, że bezcelowe jest portowanie czegokolwiek. Kto chce to już kupił lub kupi tą konsolą nie czekając aż ktoś sportuje jakieś tearaway itp

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ej oni chyba się pomylili i wrzucili demo Black Opsa 2 zamiast bety CRYSISA 3. Przecież to wygląda jak guwno

Opublikowano

No nie wiem Ficuś, skoro są porty z PSP na PS3 to czego ma nie być z Vity :)

Opublikowano

A propo Black Opsa 2, to ponoć jest mega tragedia ze sprzedażą tegoż w Polsce. Empik ponoć nieźle kasy udu.pił na tym, a do dzisiaj w wielu sklepach na magazynach zalegają wersję pre-orderowe z udawanym Nuke-Town ;)

Opublikowano

A coś oprócz GoW'ów z PSP wyszło na PS3?

GTA Liberty City Stories, Vice City Stories, Metal Gear Solid Peace Walker, Monster Hunter Portable 3rd,

Opublikowano

Monster Hunter Portable 3rd,

Wut? Kiedy? Gdzie?

Edyta: Dżapania, aaaa

Opublikowano

GTA Liberty City Stories, Vice City Stories, Metal Gear Solid Peace Walker, Monster Hunter Portable 3rd,

E, LCS i VCS to chyba na PS2. Akurat PS2 bardziej dostawało porty z PSP, niż PS3 ;) A tego MHP 3rd nie mogę Capcomowi odżałować, czemu ani na PSP ani na PS3 nie chcą tej trójki wydać, a jak wejdziesz na Ad Hoc Party to jest to chyba jedyna seria gdzie zawsze dużo osób gra, zwykle United, ale i też pojawiają się ci co grają w krzakowate MHP 3rd ... Ech.

Opublikowano

No nie wiem Ficuś, skoro są porty z PSP na PS3 to czego ma nie być z Vity :)

portowali jak już psp było martwe na system który jest żywy czyli ps3. Jaki sens jest w portowaniu gier z vity, ktorej sprzedaż dalej nie zachwyca na system, który będzie już martwy za rok czyli ps3. Jak uznają, że Vita to trup to wtedy zaczną się porty ale to już najwcześniej za kilka lat i pewnie na ps4. Do tego vita ma dwie gałki i trofea, a kto wie czy zaraz nie doczeka się wersji z wyjsciem av(developerskie vity już takie mają) więc oferuje wszystko to co ma ps3

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Wszyscy narzekaja ze Vita ma same porty, to ciekawe co bedzie jak gry z Vity beda portowac xD btw porownywanie grafiki z malego ekraniku Vity na kompie to po prostu porazka. Tak samo PCtowcy sie pucuja jak wstawiaja grafy z konsol, ale nikt nie bierze pod uwage ze na TV grasz z wiekszej odleglosci.

Opublikowano

GTAV we wrześniu...next geny w 2014 ? No chyba że będzie też wersja na next geny której w tej chwili nie mogą ogłosić :)

Opublikowano

Czyżby Rockstar przestraszyło się majowej premiery The Last of Us i uciekło z GTA na wrzesień ? :D

Opublikowano

Tak to prawdopodobne ale R* nie chcę się do tego przyznać ;)

Opublikowano

No właśnie

@Mazzeo

Tylko ze TLOU to ex a GTA V multiplatforma...

Edytowane przez Lionel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.